Jose Bosingwa

Jose Bosingwa

Son dakika Jose Bosingwa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jose Bosingwa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jose Bosingwa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jose Bosingwa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jose bosingwa gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 jose bosingwa haberi bulunmuştur. Tüm jose bosingwa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barcelona'nın sağ bek adayları
Barcelona'nın sağ bek adayları Barcelona'da sağ ayağı kırılan ve 5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Aleix Vidal'ın yerine sağ bek arayışları sürüyor.
13.02.2017 Futbol
Trabzonspor iki bekiyle sözleşme imzaladı
Trabzonspor iki bekiyle sözleşme imzaladı Trabzonspor, yeni transferleri Arjantinli sol bek Emmanuel Mas ve Portekizli sağ bek Joao Pereira ile sözleşme imzaladı.
24.09.2021 Trabzonspor
Trabzonspor'dan transfer açıklaması
Trabzonspor'dan transfer açıklaması Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi, "Takımın başarısı için savaşacak oyuncuları kadromuza katmak için çalışıyoruz" dedi
28.05.2016 Trabzonspor
Trabzonspor'da Aly Cissokho harekatı
Trabzonspor'da Aly Cissokho harekatı Gelecek sezonun planlamasını yapmaya başlayan Trabzonspor, kanayan yarası sol bek için rotayı İngiltere’ye çevirdi. Aston Villa forması giyen Fransız yıldız Aly Cissokho’yu takibe alan Fırtına, başarılı savunmacının menajeriyle temasa başladı
16.04.2016 Trabzonspor
Constant ve Sefa krizi çözüldü
Constant ve Sefa krizi çözüldü Cumartesi günkü Gaziantepspor maçından önce futbolcularının şubat ve mart ayı paralarını yatıran Trabzonspor yönetiminin Costant'ın ödemesini taksitlendirdiği, kulübe ihtar çektiren Sefa Yılmaz konusunu da çözüme kavuşturacağı bildirildi
30.03.2016 Trabzonspor
Bosingwa Trabzon'da
Bosingwa Trabzon'da Sezonun ilk yarısında takımdan ayrılan Bosingwa, bordo-mavili kulüple görüşmek için Trabzon'a geldi
29.01.2016 Trabzonspor
Trabzonspor’dan transfer şov
Trabzonspor’dan transfer şov Trabzonspor, iki oyuncunun transferi ile ilgili KAP’a açıklamada bulundu.
29.01.2016 Trabzonspor
Trabzon'da hareketli saatler!
Trabzon'da hareketli saatler! Bordo Mavi harekât!
29.01.2016 Trabzonspor
Başkandan ilginç anket
Başkandan ilginç anket Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, sosyal paylaşım sitesi Twitter sayfası üzerinden ilginç bir anket düzenleyerek taraftarlara Bosingwa veya Medjani'den hangisini yeniden takımda görmek isteyeceklerini sordu.
28.01.2016 Trabzonspor
Şota ayrıldıktan sonra itiraf etti
Şota ayrıldıktan sonra itiraf etti Şota Arveladze, Trabzonspor'da çalıştığı sürenin zorlu geçtiğini belirterek, 4 aylık süreçte sürekli sorunlarla mücadele ettiğini ve saha dışı etkenlerin takımın performansını olumsuz etkilediğini söyledi.
12.12.2015 Trabzonspor
Medjani ayrıldı Cardozo sırada
Medjani ayrıldı Cardozo sırada Trabzonspor, Carl Medjani'nin sözleşmesini tek taraflı feshettiğini ve konuyla ilgili FIFA'ya başvuracağını borsaya bildirdi.
24.11.2015 Trabzonspor
Ayrılık Fırtına'sı
Ayrılık Fırtına'sı Trabzonspor'da Şota ve Bosingwa ile başlayan yaprak dökümü sürüyor
17.11.2015 Trabzonspor
Bosingwa resmen veda etti
Bosingwa resmen veda etti Trabzonspor'da geçen sezon 31. hafta Bursaspor ile oynanan karşılaşmada sağ diz ön çapraz bağlarından sakatlanan ve uzun bir süredir sahalardan uzak kalan Portekizli oyuncusu Jose Bosingwa, sözleşmesini sonlandırdığını açıklayarak bordo-mavili kulübe veda etti.
12.11.2015 Trabzonspor
‘Bosingwa serbest’ iddiası!
‘Bosingwa serbest’ iddiası! Trabzonspor'da skandalların ardı arkası kesilmiyor...
11.11.2015 Trabzonspor
Osmanlı Stadı’nda Japon televizyonu
Osmanlı Stadı’nda Japon televizyonu Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşan Trabzonspor, geçen haftaya göre kadrosunda 4 değişiklik yaptı.
26.09.2015 Trabzonspor
Trabzonspor eksik gitti
Trabzonspor eksik gitti Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 4’üncü haftasında yarın oynayacağı karşılaşma için Kayseri’ye gitti. Bordo mavililerde sakatlığı süren Okay Yokuşlu kafilede yer almadı.
13.09.2015 Trabzonspor
Trabzonspor Kayseri'ye eksik gitti
Trabzonspor Kayseri'ye eksik gitti Trabzonspor, ligin 4. haftasında yarın oynayacağı karşılaşma için Kayseri'ye gitti.
13.09.2015 Trabzonspor
Şota kadroyu şekillendiriyor
Şota kadroyu şekillendiriyor Şota Arveladze, makine gibi işleyen işleyen bir Trabzonspor yaratmak için kolları sıvadı.
13.08.2015 Trabzonspor
Egemen yeni takımını açıklıyor!
Egemen yeni takımını açıklıyor! 31 yaşındaki futbolcunun, tatilini bitirdikten sonra Bordo-Mavililer'le anlaştığını açıklaması bekleniyor.
22.06.2015 Trabzonspor
Bosingwa ameliyat oldu
Bosingwa ameliyat oldu Trabzonspor'da Bosingwa ameliyat oldu.
2.06.2015 Trabzonspor
FIFA'ya göre yabancıları serbest kaldı
FIFA'ya göre yabancıları serbest kaldı Trabzonspor’da yabancı futbolcuların belli bir süre para alamaması sonucu, FIFA’ya göre, tüm yabancılar serbest kaldı.
20.05.2015 Trabzonspor
Bosingwa'ya moral ziyareti
Bosingwa'ya moral ziyareti Trabzonsporlu futbolcular, Bursaspor maçında sakatlanan ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Jose Bosingwa'ya moral ziyareti gerçekleştirdi.
15.05.2015 Trabzonspor
Bosingwa sezonu kapadı
Bosingwa sezonu kapadı Trabzonspor'a Jose Bosingwa'dan kötü haber geldi.
14.05.2015 Trabzonspor
Bosingwa'ya yeni sözleşme
Bosingwa'ya yeni sözleşme Onur Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından kaptanlık pazubandını koluna takan Jose Bosingwa'nın sözleşmesi sezon sonunda bitecek.
17.04.2015 Trabzonspor
‘Pozitif düşünüp önümüze bakalım’
‘Pozitif düşünüp önümüze bakalım’ Dev zirvede Trabzonspor’u temsil eden Portekizli Jose Bosingwa da önemli mesajlar ver
13.04.2015 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Jose Bosingwa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jose bosingwa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.