Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Medjani ayrıldı Cardozo sırada

Medjani ayrıldı Cardozo sırada

Trabzonspor, Carl Medjani'nin sözleşmesini tek taraflı feshettiğini ve konuyla ilgili FIFA'ya başvuracağını borsaya bildirdi.

Medjani ayrıldı Cardozo sırada

Kulüpten yapılan açıklamada Carl Medjani’nin mukavelesini tek taraflı feshettiği belirtilirken “Kulübümüz uğradığı ve uğrayacağı zararları tazmin etmek için FIFA’ya başvuracak” denildi

TRABZONSPOR’DA, Portekizli Jose Bosingwa ve Gineli Kevin Constant’ın ardından Cezayirli futbolcu Carl Medjani de alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle takımdan ayrıldı.
BORDO-MAVİLİ kulübün internet sitesinden dün yapılan açıklamada 30 yaşındaki defans oyuncusunun sözleşmesini tek taraflı feshettiği bildirilirken “Medjani haksız fesih yapmasına rağmen 1 haftadır kulübümüz ile mevcut sözleşmesini yüzde 100 zamla artırılarak uzatma talebinde bulunmuştur. Bu talep kulüp menfaatlerine aykırı görüldüğünden kabul edilmemiştir. Kulübümüz haksız fesih nedeniyle uğradığı ve uğrayacağı zararları tazmin etmek için FIFA’ya başvurarak, tüm yasal haklarını kullanacaktır” denildi.
OSCAR MENAJERİNİ ÇAĞIRDI!
ÖTE yandan Karadeniz ekibinde ünlü santrfor Oscar Cardozo’nun da yine parası ödenmediği için rahatsız olduğu ve takımdan ayrılmayı düşündüğü öne sürüldü. Kulüpten kendisine 4 aydır ödeme yapılmadığı gerekçesiyle Paraguaylı futbolcunun menajerini Türkiye’ye çağırdığı iddia edildi.

Haberin Devamı