Carl Medjani

Carl Medjani

Son dakika Carl Medjani haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Carl Medjani ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Carl Medjani haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Carl Medjani

haberleri sayfasında son dakika yaşanan carl medjani gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 carl medjani haberi bulunmuştur. Tüm carl medjani haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sivasspor'da 3 futbolcuya kesik!
Sivasspor'da 3 futbolcuya kesik! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da, futbolcular Zoro Cyriac, Aydın Karabulut ve İlker Sayan'dan kendilerine kulüp bulmaları istendi ve kamp kadrosuna alınmadı.
6.01.2019 Sivas Spor
Sivasspor'da Medjani'nin sözleşmesi feshedildi!
Sivasspor'da Medjani'nin sözleşmesi feshedildi! Demir Grup Sivasspor, Carl Medjani'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.
5.01.2019 Sivas Spor
Sivasspor'dan kötü başlangıç, iyi son!
Sivasspor'dan kötü başlangıç, iyi son! Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonuna iyi başlangıç yapamayan Demir Grup Sivasspor, teknik direktör değişikliğinin ardından yükselişe geçti.
25.12.2018 Sivas Spor
Sivasspor kafilesi İstanbul'a gitti
Sivasspor kafilesi İstanbul'a gitti Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında 23 Aralık Pazar günü deplasmanda Galatasaray'la karşılaşacak Demir Grup Sivasspor, İstanbul'a gitti.
21.12.2018 Sivas Spor
Demir Grup Sivasspor, Çaykur Rize'ye hazırlanıyor
Demir Grup Sivasspor, Çaykur Rize'ye hazırlanıyor Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 25 Kasım Pazar günü sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
18.11.2018 Sivas Spor
"Oyuncularımızın psikolojisini düzelttik"
"Oyuncularımızın psikolojisini düzelttik" Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 25 Kasım Pazar günü sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
15.11.2018 Rizespor
Carl Medjani: "F.Bahçe'nin durumu bizi ilgilendirmez"
Carl Medjani: "F.Bahçe'nin durumu bizi ilgilendirmez" Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un Cezayirli savunma oyuncusu Carl Medjani, disiplinli çalışmaya devam etmeleri halinde başarının geleceğine inandığını söyledi.
13.10.2018 Sivas Spor
Fenerbahçe'nin zirve inadı sürüyor!
Fenerbahçe'nin zirve inadı sürüyor! Süper Lig'in 29. haftasında zorlu Sivas deplasmanında 2-1'lik bir galibiyet alan Fenerbahçe zirve inadını sürdürdü.
14.04.2018 Fenerbahçe
Kocaman'dan rekor
Kocaman'dan rekor Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasındaki Demir Grup Sivasspor karşısında takımını son maça göre tek değişiklik yaparak sahaya sürdü.
14.04.2018 Fenerbahçe
Beşiktaş'a kötü haber!
Beşiktaş'a kötü haber! Beşiktaş'ın kadro kurallarına uymadığı gerekçesiyle aldığı para cezasını TFF Tahkim Kurulu onayladı.
5.10.2017 Beşiktaş
Derbinin faturası kesildi!
Derbinin faturası kesildi! TFF Hukuk Müşavirliği olaylı derbinin temsilci ve hakem raporlarının adından sevk işlemlerini gerçekleştirdi.
26.09.2017 Fenerbahçe
Sivasspor Sergiy Rybalka'yla imzaladı
Sivasspor Sergiy Rybalka'yla imzaladı Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, Ukrayna Premier Ligi ekiplerinden Dinamo Kiev forması giyen Ukraynalı orta saha oyuncusu Sergiy Rybalka'yı renklerine bağladı.
8.09.2017 Sivas Spor
"Söylediklerimizle ansiklopedi yapılır"
"Söylediklerimizle ansiklopedi yapılır" Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Türk futbolundaki yabancı sayısı ile tartışmalarıyla ilgili, "Biz bunu yıllardır söylüyoruz. Bu söylediklerimizle ansiklopedi yapılır. Sonu kötü bir yere gelince akıllarına geldi" dedi.
5.09.2017 Sivas Spor
Mecnun Otyakmaz: "Çok can yakacağını düşünüyorum”
Mecnun Otyakmaz: "Çok can yakacağını düşünüyorum” Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Galatasaray karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Bu oyun bana ileriki haftalar için umut verdi” dedi.
25.08.2017 Sivas Spor
Demir Grup Sivasspor'da transfer
Demir Grup Sivasspor'da transfer Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, Trabzonspor'la olan sözleşmesini karşılıklı fesheden Cezayirli defans oyuncusu Carl Medjani'yi renklerine bağladı.
25.08.2017 Trabzonspor
Sözleşmeleri feshedildi!
Sözleşmeleri feshedildi! Trabzonspor Kulübü, Cezayirli futbolcu Carl Medjani ve Sefa Yılmaz'ın sözleşmelerinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu. Trabzonspor Kulübü, Cezayirli futbolcu Carl Medjani ve Sefa Yılmaz'ın sözleşmelerinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu.
24.08.2017 Trabzonspor
Trabzonspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü
Trabzonspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü Trabzonspor, Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe ile 20 Ağustos Pazar günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
17.08.2017 Trabzonspor
Toulouse, Medjani’nin peşinde
Toulouse, Medjani’nin peşinde Karadeniz ekibinin, Cezayirli futbolcusu Carl Medjani için ülkesinden flaş bir iddia ortaya atıldı.
19.07.2017 Trabzonspor
Trabzon'da kupalara haciz geldi
Trabzon'da kupalara haciz geldi Mbia, Onazi ve Medjani’yi Trabzonspor’a getiren menajer Mazlum Ali Bilecan’ın avukatları, ödenmeyen menajerlik ücreti nedeniyle kulüpteki 6 şampiyonluk kupasına haciz koydurdu. 1 milyon 350 bin euro tutarındaki borç bir hafta içinde ödenmezse kupalar müzeden gidebilir.
25.05.2017 Trabzonspor
Okay Yokuşlu yetişiyor
Okay Yokuşlu yetişiyor Gençlerbirliği maçında sakatlanıp oyundan çıkan Okay Yokuşlu için seferberlik ilan edilirken, genç futbolcu Kayseri mücadelesine yetiştirilecek. Her ihtimale karşı Ersun Yanal’ın B planı da hazır...
4.05.2017 Trabzonspor
Trabzonspor'a Olcay Şahan müjdesi!
Trabzonspor'a Olcay Şahan müjdesi! Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de 8 Nisan Cumartesi günü sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
5.04.2017 Trabzonspor
2017 ile çıkışa geçti
2017 ile çıkışa geçti Spor Toto Süper Lig'de 23. haftayı Kardemir Karabükspor galibiyetiyle kapatan Trabzonspor, 2017 yılındaki performansıyla dikkati çekti.
7.03.2017 Trabzonspor
Trabzonspor'da yeniler hızlı başladı
Trabzonspor'da yeniler hızlı başladı Trabzonspor'da ara transferde kadroya dahil edilen futbolcuların hepsi forma şansı bulurken en çok sahada kalan isim ise Beşiktaş'tan alınan Olcay Şahan oldu.
2.02.2017 Trabzonspor
Ersun Yanal nokta atışı yaptı! O isimler...
Ersun Yanal nokta atışı yaptı! O isimler... Trabzonspor'un 3 yeni transferı Olcay Şahan, Mas, Pereira ve Medjani, bordo mavili takımın sezonun 2'nci yarısındaki 3 maçta da görev yaptı.
24.09.2021 Trabzonspor
İşte Olcay Şahan gerçeği!
İşte Olcay Şahan gerçeği! Ekonomik anlamda adımlarını hep temkinli atan Trabzonspor yönetimi, Süper Lig’de alınan kötü sonuçların ardından devre arası transfer döneminde kesenin ağzını sonuna kadar açtı...
24.09.2021 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Carl Medjani ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki carl medjani haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.