Bosingwa

Bosingwa

Son dakika Bosingwa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bosingwa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bosingwa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bosingwa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bosingwa gelişmeleri de dahil olmak üzere 353 bosingwa haberi bulunmuştur. Tüm bosingwa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barcelona'nın sağ bek adayları
Barcelona'nın sağ bek adayları Barcelona'da sağ ayağı kırılan ve 5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Aleix Vidal'ın yerine sağ bek arayışları sürüyor.
13.02.2017 Futbol
Trabzonspor Medjani'yi kampa getirdi
Trabzonspor Medjani'yi kampa getirdi Daha önce Bosingwa'nın FIFA'daki dosyasını kaldırmak için oyuncuyu yeniden takıma kazandıran Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, aynı taktiği Carl Medjani için de uyguluyor.
24.09.2021 Trabzonspor
Trabzonspor iki bekiyle sözleşme imzaladı
Trabzonspor iki bekiyle sözleşme imzaladı Trabzonspor, yeni transferleri Arjantinli sol bek Emmanuel Mas ve Portekizli sağ bek Joao Pereira ile sözleşme imzaladı.
24.09.2021 Trabzonspor
Yeni transferler formayı kaptı
Yeni transferler formayı kaptı Trabzonspor'da yeni transferlerden Sheidaev dışındaki tüm futbolcular Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçlarında forma şansı buldu.
24.09.2021 Trabzonspor
'Galatasaray beni bekletti'
'Galatasaray beni bekletti' Emre Güral Galatasaray'ın transfer teklifiyle alakalı olarak "Galatasaray benimle direkt görüşmedi. Menajer vasıtasıyla görüşmeler yapıldı. 'Elimizdeki oyuncuların gitmesi lazım, Emre'yi isteriz ama sıkıntılar var' demişler. 'Bekle' demediler ama bekletildim gibi oldu. Ben de beklemedim. Kendim için en doğru tercihi yaptım" dedi."
23.09.2021 Süper Lig
11 futbolcuyla yollar ayrılacak
11 futbolcuyla yollar ayrılacak Spor Toto Süper Lig ekibi Trabzonspor'da yeni sezon öncesi kadroda büyük revizyon bekleniyor...
27.06.2016 Trabzonspor
Trabzonspor'dan transfer açıklaması
Trabzonspor'dan transfer açıklaması Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi, "Takımın başarısı için savaşacak oyuncuları kadromuza katmak için çalışıyoruz" dedi
28.05.2016 Trabzonspor
Ersun Yanal: Gönderin hepsini
Ersun Yanal: Gönderin hepsini Trabzonspor'da 3. kez iş başı yapmaya hazırlanan teknik direktör Ersun Yanal büyük kadro revizyonu için düğmeye bastı.
21.05.2016 Trabzonspor
Antalyaspor - Trabzonspor
Antalyaspor - Trabzonspor Spor Toto Süper Lig 33. haftanın açılış maçında Antalyaspor, sahasında Trabzonspor'u ağırlıyor.
13.05.2016 Trabzonspor
Trabzonspor'dan sakat, cezalı ve milli oyuncularla ilgili açıklama
Trabzonspor'dan sakat, cezalı ve milli oyuncularla ilgili açıklama TRABZONSPOR Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, Antalyaspor maçı öncesinde takımdaki sakat, cezalı ve milli takım kamplarına davet edilen oyuncularla ilgili olarak açıklamalarda bulundu, hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.
12.05.2016 Trabzonspor
Hami Mandıralı: Trabzon için helal olsun!
Hami Mandıralı: Trabzon için helal olsun! Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, "Ben Trabzonspor'un emrinde çalışan bir insanım. Trabzonspor'un menfaati her zaman önemlidir. Darbe yiyeceksem, hakaret işiteceksem Trabzonspor için helal olsun." dedi.
11.05.2016 Trabzonspor
Mehmet Demirkol: Kelime bitti
Mehmet Demirkol: Kelime bitti Fanatik Gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Trabzonspor- Fenerbahçe maçını ve çıkan olayları değerlendirdi.
25.04.2016 Fenerbahçe
Trabzonspor - Fenerbahçe
Trabzonspor - Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında şampiyonluk yarışına ortak olmak isteyen Fenerbahçe, Trabzonspor'a konuk oluyor.
24.04.2016 Fenerbahçe
Ersun Yanal tamam! İşte transfer listesi..
Ersun Yanal tamam! İşte transfer listesi.. Gelecek sezon Trabzonspor’u çalıştırması beklenen kurt hoca; Douglas, Cardozo, Cavanda, Bosingwa, N’Doye ve Yatabare’nin satılmasını; forvet, sol açık, 10 numara, stoper ve sağ bek alınmasını istedi.
23.04.2016 Trabzonspor
Trabzonspor'a yeşil ışık!
Trabzonspor'a yeşil ışık! Trabzon’un yeni sezonda takımın başına getirmek istediği Portekizli teknik adam, “Anlaştığımız iddiası doğru değil” derken görüşmeleri de yalanlamadı
22.04.2016 Trabzonspor
‘Kazanmaya mecburuz’
‘Kazanmaya mecburuz’ Takımını uyaran Trabzonspor’un hocası Mandıralı, “Avrupa bileti için G.Birliği’ni yenmemiz şart” dedi
18.04.2016 Trabzonspor
Trabzonspor'da Aly Cissokho harekatı
Trabzonspor'da Aly Cissokho harekatı Gelecek sezonun planlamasını yapmaya başlayan Trabzonspor, kanayan yarası sol bek için rotayı İngiltere’ye çevirdi. Aston Villa forması giyen Fransız yıldız Aly Cissokho’yu takibe alan Fırtına, başarılı savunmacının menajeriyle temasa başladı
16.04.2016 Trabzonspor
Constant ve Sefa krizi çözüldü
Constant ve Sefa krizi çözüldü Cumartesi günkü Gaziantepspor maçından önce futbolcularının şubat ve mart ayı paralarını yatıran Trabzonspor yönetiminin Costant'ın ödemesini taksitlendirdiği, kulübe ihtar çektiren Sefa Yılmaz konusunu da çözüme kavuşturacağı bildirildi
30.03.2016 Trabzonspor
Muharrem Usta: Şenol Hoca'ya yanlış yaptık
Muharrem Usta: Şenol Hoca'ya yanlış yaptık Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, A Spor'da gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.
24.03.2016 Trabzonspor
İşte Trabzonspor'un muhtemel 11'i
İşte Trabzonspor'un muhtemel 11'i Trabzonspor, erteleme maçında yarın Beşiktaş'ı konuk edecek.
14.03.2016 Trabzonspor
Trabzonspor'dan UEFA'ya 10 madde
Trabzonspor'dan UEFA'ya 10 madde Finansal Fair Play konusunda UEFA’yı ikna etmeye çalışan Trabzonspor, 10 maddelik bir savunma hazırladı. Savunmayı bizzat başkan Usta yapacak
14.03.2016 Trabzonspor
‘Ameliyat olması lazım’
‘Ameliyat olması lazım’ Trabzonspor’un kaptanı Onur Kıvrak’ın, ameliyat olması gerekiyor.
1.03.2016 Trabzonspor
İşte gerçek Fırtına
İşte gerçek Fırtına Ligde 3 haftadır kazanamayan Trabzon, ilk 60 dakikadaki güzel oyunuyla Kayseri'yi devirdi.
15.02.2016 Trabzonspor
Hasret bitiyor!
Hasret bitiyor! Portekizli yıldız, "Avni Aker'in atmosferini çok özledim. Bu nedenle Kayseri maçı benim için çok önemli" dedi
14.02.2016 Trabzonspor
Trabzonspor’a bir şok daha
Trabzonspor’a bir şok daha Trabzonspor'un yıldız forveti Muhammet Demir antrenmanı yarıda bıraktı.
12.02.2016 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Bosingwa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bosingwa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.