Jorge Jesus Transfer

Jorge Jesus Transfer

Son dakika Jorge Jesus transfer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jorge Jesus transfer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jorge Jesus transfer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jorge Jesus Transfer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jorge jesus transfer gelişmeleri de dahil olmak üzere 587 jorge jesus transfer haberi bulunmuştur. Tüm jorge jesus transfer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jorge Jesus sonunda kararını verdi! Ya Zajc ya da Ferdi Kadıoğlu
Jorge Jesus sonunda kararını verdi! Ya Zajc ya da Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe orta sahaya takviye için girişimlerini sürdürse de eldeki oyuncuların üzerinde ve mali şartları uygun bir isim bulmak kolay değil. Jorge Jesus transfer yapılamazsa içeriden çözüm üretecek.
1.03.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus Lucescu'nun göz bebeğini istedi! Ama Dinamo Kiev'den değil M.United'dan
Jorge Jesus Lucescu'nun göz bebeğini istedi! Ama Dinamo Kiev'den değil M.United'dan Samet Akaydın ve Oosterwolde transferini bitiren, Armindo Bruma'yı Braga'ya gönderen Fenerbahçe'de yönetimin orta sahaya takviye yapacağı öğrenilirken, Ali Koç'un Crespo'yu satıp yerine Premier Lig devinden Brezilyalı orta sahayı transfer edeceği bildirildi. Galatasaray'ın dinamosu Torreira'nın kalitesini gören ve harekete geçen Sarı Lacivertilerin 1.sınıf 6 numarayla görüşmelere başladığı anlaşılırken, Başkan Koç'un Manchester United'la temasa geçtiği belirtildi.
29.01.2023 Fenerbahçe
9 milyon euro'ya kan doğradı! Kendi getirdiği 2 yıldıza kapıyı gösterdi: Size güle güle
9 milyon euro'ya kan doğradı! Kendi getirdiği 2 yıldıza kapıyı gösterdi: Size güle güle Yaz ayı transfer döneminde Ali Koç'a listesini sunan ve iki futbolcunun alınması için yönetime baskıda bulunan Jorge Jesus'un bu oyunculardan vazgeçmesi Sarı Lacivertli cephede tepkilere yol açtı. Devre arasında bazı yıldızlara veda etmeye hazırlanan Fenerbahçe'de tam 8 ayrılık kapıya dayanırken, bu isimlerin bonservis maliyetleri ise bir hayli can sıktı.
5.01.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'nin transferde hedefi belli oldu! Jorge Jesus yıldız ismin transferini istedi
Fenerbahçe'nin transferde hedefi belli oldu! Jorge Jesus yıldız ismin transferini istedi Dünya Kupası'na Süper Lig'de lider olarak giren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başladı. Yabancı kontenjanını azaltmak isteyen sarı-lacivertli takımda teknik direktör Jorge Jesus yıldız ismin transferini talep etti.
26.11.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Jorge Jesus transfer listesini yönetime verdi!
Fenerbahçe'de Jorge Jesus transfer listesini yönetime verdi! Süper Lig ve Avrupa'da oynadığı futbolla ve aldığı sonuçlarla taraftarlar ile camiayı mest eden ve yeni sezon mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus önderliğinde yoluna emin adımlarla devam ediyor. Sarı lacivertliler, 1 maç eksiği olmasına rağmen liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Takımın bu ivmesini kaybetmek istemeyen teknik direktör Jorge Jesus ise devre arası için önemli bir hamleye imza attı.
27.10.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus haklı çıktı! Galatasaray'da yeni transfere büyük şok: Devre arasında gidiyor
Jorge Jesus haklı çıktı! Galatasaray'da yeni transfere büyük şok: Devre arasında gidiyor Süper Lig'de 7 haftada 16 puan toplayan ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu ispat eden Galatasaray'da yeni transferin devre arasında takımda ayrılması bekleniyor. Hazırlık maçlarında gösterdiği performansın aksine Süper Lig'de kendisinden beklenen patlamayı yapamayan tecrübeli futbolcuya teşekkür edileceği öğrenilirken, oyuncuyla ilgili 'İyi olsaydı Jorge Jesus transfer ederdi' serzenişleri de yüksek sesle konuşulmaya başlandı.
18.09.2022 Galatasaray
Forvet transferinde son nokta! 1 gol atamayan 2 futbolcu transfer etti
Forvet transferinde son nokta! 1 gol atamayan 2 futbolcu transfer etti Yaklaşık 5 yıllık görev süreci içerisinde forvet transferlerinin hemen hemen hepsinde hüsran yaşayan Ali Koç'un Batshuayi'ye talip olması Sarı Lacivertli camiayı oldukça kızdırdı.
13.08.2022 Fenerbahçe
Dinamo Kiev maçı sonrası Jorge Jesus'tan flaş transfer açıklaması
Dinamo Kiev maçı sonrası Jorge Jesus'tan flaş transfer açıklaması Son dakika gelişmesi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Dinamo Kiev ile oynanan müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu. Portekizli teknik direktör, tecrübeli futbolcunun yaşadığı sakatlığı açıkladı. Jorge Jesus transfer sorusuna da cevap verdi. İşte haberin tüm detayları...
20.07.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus istedi Fenerbahçe transferde 2 yıldızı bitirdi!
Jorge Jesus istedi Fenerbahçe transferde 2 yıldızı bitirdi! Süper Lig'de şampiyonluk hasretine son vermek ve Devler Lig'ine katılabilmek için güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, Lincoln, Bruma ve Emre Mor transferleri sonrası iki hamle birden yapıyor. Jorge Jesus'un isteği doğrultusunda iki yeni transferi daha bitirmeye yakın. İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya yakın olduğu iki sürpriz oyuncu.
9.07.2022 Fenerbahçe
Larin ve Vedat Muriç'i bitirdi sıra Jorge Jesus'un yıldızına geldi! Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık
Larin ve Vedat Muriç'i bitirdi sıra Jorge Jesus'un yıldızına geldi! Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık Daha önce Cyle Larin ve Vedat Muriç'i renklerine bağlayan Belçika devi Club Brugge şimdi de Fenerbahçe'nin yıldızının peşine düştü. 6 numara arayışlarına devam eden Jorge Jesus transfer gelmediği sürece elindeki oyuncuyu bırakmak istemezken, başarılı teknik adamı Carl Hoefkens'in 28 yaşındaki futbolcunun peşini bırakmadığı bildirildi.
8.07.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de kritik maç öncesi Jorge Jesus 8 ismi belirledi: Onu göndermek çok zor olacak...
Fenerbahçe'de kritik maç öncesi Jorge Jesus 8 ismi belirledi: Onu göndermek çok zor olacak... Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında 20 Temmuz'da Dinamo Kiev ile karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus 8 ismi netleştirdi. Takımın en sıkıntısız bölgesi savunma... Ancak orta saha ve hücumda 3 formaya çok sayıda aday var... Takımın yıldızlarından biri için ise 'Onu göndermek çok zor olacak' ifadesi kullanıldı. İşte son dakika haberinin detayları...
7.07.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe transferde gaza bastı bombalar peş peşe patlıyor! Lincoln Henrique ve Bruma'nın ardından iki süper transfer daha...
Fenerbahçe transferde gaza bastı bombalar peş peşe patlıyor! Lincoln Henrique ve Bruma'nın ardından iki süper transfer daha... Fenerbahçe'de Jorge Jesus imzayı attıktan sonra transfer fırtınası başladı. Sarı Lacivertliler, Lincoln Henrique ve Bruma'nın ardından transferde bombaları art arda patlatmaya hazırlanıyor. (Senad OK/Skorer)
16.06.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe bombaları patlatıyor! Transferi duyurdular: Georgios Masouras, Aboubakar, Moussa Dembele, Wout Weghorst , Didier Lamkel Ze...
Fenerbahçe bombaları patlatıyor! Transferi duyurdular: Georgios Masouras, Aboubakar, Moussa Dembele, Wout Weghorst , Didier Lamkel Ze... Jorge jesus ile resmen anlaştıktan sonra Fenerbahçe'de transfer için hareketlilik başladı. Yeni sezonda şampiyonluğu göğüslemek isteyen sarı lacivertliler, transferleri erkenden bitirmek istiyor. Portekizli hocanın istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren Kanarya, transferde bombayı paylatmaya hazırlanıyor. Transferde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin ilk önceliğinin Beşiktaş'ın eski yıldızı olduğu belirtildi.
6.06.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un A planı belli oldu! Transferde düğmeye basıldı.. Takımda büyük değişim...
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un A planı belli oldu! Transferde düğmeye basıldı.. Takımda büyük değişim... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'u resmen açıklayan ve Portekizli hocanın direktifleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı lacivertliler, transferde düğmeye bastı. Jesus, gelecek sezon oynatacağı futbol taktiğini belirlerken, transfer yapılacak noktaları ve isimleri de netleştirdi. İşte Fenerbahçe'deki son gelişmeler...
6.06.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de son dakika Jorge Jesus gelişmesi! İstanbul'a geliyor
Fenerbahçe'de son dakika Jorge Jesus gelişmesi! İstanbul'a geliyor Fenerbahçe'de uzun süredir devam eden teknik direktör konusu çözüme kavuştu. Sarı-lacivertliler, Portekizli teknik adam Jorge Jesus'la anlaşma sağladı. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün avukatı İstanbul'a geldi. İşte son dakika haberinin detayları...
27.05.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe’de teknik direktörlükte tek hedef Jorge Jesus! Yeni golcüsü ile geliyor...
Fenerbahçe’de teknik direktörlükte tek hedef Jorge Jesus! Yeni golcüsü ile geliyor... Süper Lig'de ikincilik için büyük avantaja sahip Fenerbahçe’de teknik direktörlük konusunda ön plana çıkan Jorge Jesus, İstanbul’a davet edildi. Portekizli teknik adam, Türkiye’ye gelerek, tesisleri, Ülker Stadı’nı ve şehri gezerek fikir sahibi olmaya çalışacak. Karar aşaması daha sonra olacak. Jorge Jesus'un yeni golcüsü de ortaya çıktı. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
19.05.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor! İşte sözleşme süresi ve yıllık ücreti...
Jorge Jesus Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor! İşte sözleşme süresi ve yıllık ücreti... Süper Lig'de ikincilik mücadelesi veren ve Şampiyonlar Ligi biletini garantilemeye çok yakın olan Fenerbahçe’de esas gündem Jorge Jesus’a çevriliyor. Bu hafta içerisinde dünyaca ünlü Portekizli teknik direktörle yeniden görüşülmesi ve somut adımların atılması hedefleniyor.
17.05.2022 Fenerbahçe
Edin Dzeko Suudi Arabistan'a gidiyor! Teklifin detayları ortaya çıktı
Edin Dzeko Suudi Arabistan'a gidiyor! Teklifin detayları ortaya çıktı Fenerbahçe'nin, Boşnak santrforu Edin Dzeko için astronomik bir teklif aldığı iddia edildi. Bu sezon 22 gol atıp 9 asist yapan 38 yaşındaki futbolcunun da bu teklife sıcak baktığı kaydedildi. İşte detaylar...
27.03.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan son gün transferi! Anlaşma sağlandı
Beşiktaş'tan son gün transferi! Anlaşma sağlandı Ara transferde kadrosunu Jonas Svensson ve Joe Worrall ile güçlendiren siyah-beyazlılar, transferin son gününde bir hamle daha yaptı.
9.02.2024 Beşiktaş
Jorge Jesus'un istemediği yıldızı Fenerbahçe alıyor! Ali Koç'tan 40 milyon Euro'luk transfer
Jorge Jesus'un istemediği yıldızı Fenerbahçe alıyor! Ali Koç'tan 40 milyon Euro'luk transfer Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Ocak ayında önemli isimleri kadrosuna katmayı planlayan Kanarya'dan çok sürpriz bir hamle geldi. Sarı lacivertlilerin, Jorge Jesus'un takımında forma giyen o yıldız için harekete geçtiği kaydedildi. İşte haberin detayları...
30.12.2023 Fenerbahçe
Erden Timur'dan transfer operasyonu! Jorge Jesus'un keşke gitmeseydi dediği golcü geliyor
Erden Timur'dan transfer operasyonu! Jorge Jesus'un keşke gitmeseydi dediği golcü geliyor Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Cimbom zorlu rakibini 2 maçta da adeta elinden kaçırdı. Öte yandan Bayern karşılaşması için Almanya'da giden sarı kırmızılıların, flaş bir ismin transferi için de nabız yokluğu kaydedildi. Ocak ayında kadrosunu güçlendirecek olan Aslan'ın, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu için harekete geçtiği belirtildi. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
9.11.2023 Fenerbahçe
Neymar'a büyük şok! Ameliyat olacak, 1 yıl sahalardan uzak
Neymar'a büyük şok! Ameliyat olacak, 1 yıl sahalardan uzak Sol diz ön çapraz bağı ve menisküsünde yırtık olan yıldız oyuncunun durumu belli oldu. İşte ameliyat olacağı tarih ve geri dönüş süreci...
1.11.2023 Futbol
Şimdi de Osayi Samuel, Oosterwolde! Kafayı taktılar, Fenerbahçe'ye kötü haber
Şimdi de Osayi Samuel, Oosterwolde! Kafayı taktılar, Fenerbahçe'ye kötü haber Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'nin yıldız ismi birçok kulübün radarına girmiş durumda. Avrupa kulüplerinin radarına giren yıldız isim için harekete geçildi. Öte yandan Jorge Jesus'un transfer ettiği genç oyuncuyla ilgili yeni gelişme yaşandı. İşte detaylar...
15.10.2023 Fenerbahçe
1-0 sonrası Fenerbahçe'de ayrılık! İsmail Kartal'ın gözbebeğiydi, dünya devine gidiyor
1-0 sonrası Fenerbahçe'de ayrılık! İsmail Kartal'ın gözbebeğiydi, dünya devine gidiyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da çıktığı tüm resmi maçlardan galibiyetle ayrılan Kanarya, taraftarını da oldukça memnun etmeyi başardı. Geçtiğimiz sezon Jorge Jesus döneminde transfer edilen ve beğenilmeyen yıldız oyuncu, bu sezon İsmail Kartal tedrisatında farklı bir boyuta ulaştı. Avrupa'nın önemli takımlarının dikkatini çeken yıldız isim için önemli bir takım Türkiye'ye geldi. İşte detaylar...
27.09.2023 Fenerbahçe
Dünyaca ünlü yıldızlar şampiyonluk için top koşturacak! Neymar ve Ronaldo sahnede
Dünyaca ünlü yıldızlar şampiyonluk için top koşturacak! Neymar ve Ronaldo sahnede Dünyanın en büyük kıtasında, futbolun en büyük yıldızlarının mücadelesi yarın başlayacak. Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Neymar, Sadio Mane, Kante, Fabinho ve Brozoviç gibi dünyaca ünlü yıldızlar şampiyonluk için top koşturacak.
17.09.2023 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Jorge Jesus Transfer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jorge jesus transfer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.