Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Jorge Jesus sonunda kararını verdi! Ya Zajc ya da Ferdi Kadıoğlu

Jorge Jesus sonunda kararını verdi! Ya Zajc ya da Ferdi Kadıoğlu

Fenerbahçe orta sahaya takviye için girişimlerini sürdürse de eldeki oyuncuların üzerinde ve mali şartları uygun bir isim bulmak kolay değil. Jorge Jesus transfer yapılamazsa içeriden çözüm üretecek.

Jorge Jesus sonunda kararını verdi! Ya Zajc ya da Ferdi Kadıoğlu

Ara transferde Samet Akaydın ve Oosterwolde’yi renklerine bağlayan Fenerbahçe’de orta sahaya takviye için çalışmalar sürüyor.

Skorer'in haberine göre; Sarı-lacivertliler doğrudan 11’e katılacak bir 8 numara için temaslarda bulundu. Mevcut oyuncuların üzerinde ve kulübün mali şartlarına uygun isimlerle ilgili çalışmalar yapılsa da transferi sonuçlandırmak kolay değil. Birçok ligde transfer dönemi kapandığı için takımlar kadrolarını belirledi ve göndermek istedikleri oyuncularla da yollarını ayırdı. Bu yüzden kaliteli oyuncu bulmak daha da zorlaştı.

JESUS'TAN 2 FORMÜL

Bu çerçevede girişimlerden sonuç alınamazsa Teknik Direktör Jorge Jesus bu konuyu içeriden çözmeye çalışacak. Bunun için iki formül öne çıkıyor. Birincisi Zajc’ı daha fazla kullanmak. İkincisi ise Ferdi’yi orta sahaya çekmek.

Zajc’ın bu bölgede Jesus’un istediklerini tam olarak sahaya yansıtması için fiziksel açıdan gelişmesi gerek. Bunun için çalışma yapılıyor. Diğer aday Ferdi tam bir joker ve birçok pozisyonda görev yapabiliyor. Vitor Pereira döneminde bek oynamaya başlayan Ferdi daha sonra farklı bölgelerde başarıyla forma giydi.

Haberin Devamı

KUNTZ OYNATMIŞTI

Jesus, yıldız oyuncuyu orta sahaya çekmeyi düşünüyor. Bu plan doğrultusunda hazırlık maçlarında denemeler de yapıldı. Ferdi’nin önümüzdeki haftalarda merkezde yer alabileceği aktarıldı. A Milli Takım Teknik Direktör Stefan Kuntz, UEFA Uluslar Ligi’nde Lüksemburg ve Faroe Adaları ile oynanan maçlarda Ferdi’yi orta sahada görevlendirmişti.

Jorge Jesus sonunda kararını verdi Ya Zajc ya da Ferdi Kadıoğlu