Gazete Vatan Logo
TBL Ali Koç'tan bu sefer Ergin Ataman'a inanılmaz transfer çalımı

Ali Koç'tan bu sefer Ergin Ataman'a inanılmaz transfer çalımı

Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes koçu Ergin Ataman'ın transfer listesinde bulunan 27 yaşındaki şutör/guard Tyler Dorsey'in işini bitirdi.

Ali Koç'tan bu sefer Ergin Ataman'a inanılmaz transfer çalımı

Fenerbahçe Beko'dan skorer guard bölgesine takviye geldi. Sarı-lacivertliler, yıldız basketbolcu Tyler Dorsey ile 2024-25 sezonunun sonuna kadar anlaşmaya vardığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Fenerbahçe: "Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Yunan skorer guard Tyler Dorsey (1.96, 1996) ile 2024-25 sezonunun sonuna dek anlaşmaya varmıştır.

Fenerbahçe Beko , Yunan skorer guard Tyler Dorsey (1.96, 1996) ile 2024-25 sezonunun sonuna dek anlaşmaya vardığını açıkladı.

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis, yakın ilişkilerini de kullanarak Tyler Dorsey'i ikna etti. Yunanistan Milli Takımı için ter döken Birleşik Amerikalı oyuncu Dorsey, milli takımdan koçu Dimitris Itoudis'in çağrısına olumlu yanıt verdi.

Geçtiğimiz yıllarda Avrupa'nın en önemli skorerlerinden biri olarak gösterilen Tyler Dorsey, 1.5 + 1 yıllık sözleşmeyle kendisini Fenerbahçeli yapan imzayı attı. Birleşik Amerikalı yıldızın, sarı lacivertli kulüpten aylık 160 bin dolar ücret alacağı da öğrenildi.

Haberin Devamı

Tyler Dorsey ile Fenerbahçe Beko dışında Olympiakos ve Monaco da ciddi şekilde ilgileniyordu.

 



Ali Koçtan bu sefer Ergin Atamana inanılmaz transfer çalımı