Jon Snow

Jon Snow

Son dakika jon snow haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jon snow ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jon snow haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jon Snow

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jon snow gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 jon snow haberi bulunmuştur. Tüm jon snow haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kıvanç Tatlıtuğ eşini aldattı mı?'
'Kıvanç Tatlıtuğ eşini aldattı mı?' Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un, 2013 yılında bir reklam çekiminde tanıştığı model Sara Sampaio ile yurt dışında bir otelde buluştuğu, otele ayrı ayrı giren ikilinin sonra aynı odada buluştuğu iddia edilmişti.
18.10.2019 Magazin
'Taht Oyunları' ruhunu yordu! Kit Harington'dan kötü haber
'Taht Oyunları' ruhunu yordu! Kit Harington'dan kötü haber Geçtiğimiz günlerde final yapan 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde canlandırdığı 'Jon Snow' karakteriyle tanınan Kit Harington, rehabilitasyon merkezine yattı.
29.05.2019 Magazin
'Jon Snow'dan hayranlarını üzecek haber
'Jon Snow'dan hayranlarını üzecek haber Dünyanın yakından takip ettiği fenomen dizi Game of Thrones'un Jon Snow'u final bölümü hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başrol oyuncusu Kit Harington, dizinin final bölümünün seyirciye beklediğini vermeyeceğini söyledi.
16.09.2018 Magazin
Final herkesi memnun etmeyecek
Final herkesi memnun etmeyecek ‘Game of Thrones’un ‘Jon Snow’u Kit Harington, dizinin merakla beklenen sekizinci ve final sezonuyla ilgili ilk kez konuştu.
15.09.2018 Magazin
Hep Harry Potter olmak istedim
Hep Harry Potter olmak istedim ‘Game of Thrones’ dizisinde hayat verdiği ‘Jon Snow’ karakteri ile gönüllerde taht kuran Kit Harington, oyunculuk kariyerindeki hayalini açıkladı.
12.09.2018 Magazin
Evlilik tahtına oturdu!
Evlilik tahtına oturdu! ‘Game of Thrones’ (Taht Oyunları) dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kit Harington ile Rose Leslie, İskoçya’da krallara layık bir düğünle dünyaevine girdi
24.06.2018 Magazin
Game of Thrones'un yıldızları evlendi
Game of Thrones'un yıldızları evlendi Dünyada izlenme rekorları kıran ve Türkiye'de "Taht Oyunları" adıyla gösterilen "Game of Thrones" televizyon dizisinin oyuncularından Kit Harington ve Rose Leslie dünya evine girdi.
23.06.2018 Magazin
Game of Thrones için çılgın önlemler!
Game of Thrones için çılgın önlemler! HBO, dünyanın en çok izlenen dizilerinden Game of Thrones'un son sezonuyla ilgili spoilerların piyasaya çıkmaması için aşırı önlemler alıyor.
28.12.2017 Televizyon
Yılın en rüküşü seçildi
Yılın en rüküşü seçildi ‘Game of Thrones’ dizisindeki ‘Jon Snow’ karakteriyle tüm dünyada nam salan Kit Harington, oyunculuktaki başarısını stil konusunda yakalayamadı.
6.12.2017 Magazin
At binmekten emekli olmak istiyorum!
At binmekten emekli olmak istiyorum! ‘Game of Thrones’ dizisindeki ‘Jon Snow’ karakteriyle gönüllerde taht kuran Kit Harington, artık tarihsel dramalarda yer almak istemediğini belirterek, “At binmekten emekli olmak istiyorum” dedi
19.10.2017 Magazin
Ve sonunda gerçek ortaya çıktı!
Ve sonunda gerçek ortaya çıktı! İngiliz aktör Kit Harington'la 'Game of Thrones' setinde başlayan aşkları evlilik yolunda ilerleyen Rose Leslie, nişan yüzüğüyle ilk kez görüntülendi.
10.10.2017 Magazin
Kit Harington’dan ‘ateş’li evlilik teklifi: Yangın çıktı!
Kit Harington’dan ‘ateş’li evlilik teklifi: Yangın çıktı! Game of Thrones’un ‘Jon Snow’u Kit Harington, nişanlısı Rose Leslie’ye evlilik teklif ederken başından geçenleri anlattı: “Ağaçları ışıklarla süslemiştim. Aniden şiddetli bir yağmur yağdı ve alevler etrafa saçılmaya başladı”
6.10.2017 Magazin
'Jon Snow' ve 'Ygritte' gerçek hayatta evleniyor!
'Jon Snow' ve 'Ygritte' gerçek hayatta evleniyor! Game of Thrones dizisinin yıldızları, 'Jon Snow' karakteriyle tanınan Kit Harington ve 'Ygritte' kararkteriyle tanınan Rose Leslie nişanlandı.
27.09.2017 Magazin
İşte 'Jon Snow'un yeni dizisi!
İşte 'Jon Snow'un yeni dizisi! Tüm dünyada ilgiyle izlenen 'Game of Thrones' dizisinde 'Jon Snow' karakterine hayat veren Kit Harington, yeni projesiyle hayranlannı şaşırtacak.
29.08.2017 Televizyon
Game of Thrones 7. sezon 7. bölümünde neler yaşandı? (Sezon finali)
Game of Thrones 7. sezon 7. bölümünde neler yaşandı? (Sezon finali) Game of Thrones 7. sezon 7. bölümüyle dün gece izlendi. Tüm dünyada ilgiyle izlenen fenomen dizi Game of Thrones 7. sezon 7. bölümünde neler yaşandı. Sezon finali yapan Game of Thrones ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde...
28.08.2017 Arşiv
Game of Thrones’cular parayla oynuyor
Game of Thrones’cular parayla oynuyor Amerikan Variety dergisi, ülkemizde de geniş bir hayran kitlesi bulunan ‘Game of Thrones’ (Taht Oyunları) dizisinin oyuncularının aldığı ücretleri duyurdu.
24.08.2017 Dünya
Jon ile Daenerys yakınlaşıyor
Jon ile Daenerys yakınlaşıyor 13 Ağustos’ta 7. sezon 5. bölümü yayınlanacak olan ‘Game of Thrones’un yeni bölüm fotoğrafları geldi.
11.08.2017 Magazin
Ata Demirer'den 'Jon Snow'lu mesaj!
Ata Demirer'den 'Jon Snow'lu mesaj! Deniz tutkusuyla bilinen Ata Demirer, sudan çıkmak bilmiyor...
9.08.2017 Magazin
Muhteşem ikili
Muhteşem ikili ‘Game of Thrones’un ‘Daenerys Targaryen’i Emilia Clarke, setten yaptığı paylaşımla hayranlarının yüzünü güldürdü.
7.08.2017 Magazin
Taht Oyunları’nda heyecan dorukta
Taht Oyunları’nda heyecan dorukta ‘Game of Thrones’ dizisinin 7. sezon 4. bölümünün fragmanından sonra yeni fotoğrafları da yayınlandı.
3.08.2017 Magazin
Winter is coming
Winter is coming Dünyanın açık ara en çok izlenen, en büyük bütçeli ve en yüksek reklam gelirine sahip dizisi Game of Thrones’da yeni sezon gösterimi bugün. Game of Thrones ekonomisi ile de göz kamaştırıyor.
15.07.2017 Kültür Sanat
Jon Snow uğruna
Jon Snow uğruna ‘Game of Thrones’ dizisinde canlandırdığı Jon Snow karakteriyle ünlenen Kit Harington, bu rolü alabilmek için katıldığı oyunculuk seçmelerini bir skeçle canlandırdı.
11.07.2017 Magazin
Game of Thrones'un 7.sezonun ilk 3 bölümü açıklandı
Game of Thrones'un 7.sezonun ilk 3 bölümü açıklandı Game of Thrones’ın 7.sezonundan ilk 3 bölümüne dair detaylar HBO kanalı tarafından yayınlandı.
8.07.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Jon Snow ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jon snow haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.