Jeremy Mathieu

Jeremy Mathieu

Son dakika Jeremy Mathieu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jeremy Mathieu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jeremy Mathieu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jeremy Mathieu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jeremy mathieu gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 jeremy mathieu haberi bulunmuştur. Tüm jeremy mathieu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe’ye Bas Dost müjdesi!
Fenerbahçe’ye Bas Dost müjdesi! Portekiz takımlarından Sporting Lizbon, yeni sezon hazırlıkları için pazartesi günü İsviçre'de başlayacağı kampın kadrosunu açıkladı. Fenerbahçe'nin istediği forvet Bas Dost 29 kişilik kadroda yer almadı.
9.07.2018 Futbol
Fenerbahçe transferde durmuyor! 2 yıldız daha...
Fenerbahçe transferde durmuyor! 2 yıldız daha... Mehmet Ekici ve Mathieu Valbuena transferlerini bitiren yönetimin durmaya hiç niyeti yok. Sarı- Lacivertliler, Nabil Dirar’ın da işini bitirdi. Faslı oyuncu bu hafta İstanbul’a gelecek. 3 yönetici, Fransa çıkarmasında menacer Migliaccio ile görüşüp Mathieu için teklif vermişti. Fransız savunmacının teklife sıcak baktığı haberi geldi. Sıra Barça’yla masaya oturmakta.
12.06.2017 Fenerbahçe
Barcelona'dan Fenerbahçe'ye geliyor! Büyük çalım...
Barcelona'dan Fenerbahçe'ye geliyor! Büyük çalım... İsmi Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Barcelonalı Jeremy Mathieu ile Fenerbahçe anlaşma aşamasına geldi.
9.06.2017 Fenerbahçe
Jeremy Mathieu’da operasyon başlıyor
Jeremy Mathieu’da operasyon başlıyor Sarı-Kırmızılılar, Barcelona’dan ayrılmaya hazırlanan 33 yaşındaki Fransız savunmacı Jeremy Mathieu'yla bu hafta bir görüşme gerçekleştirecek.
31.05.2017 Galatasaray
Ünlü menajerden Galatasaray'a iki öneri!
Ünlü menajerden Galatasaray'a iki öneri! Birçok yıldız futbolcunun menajerliğini yapan menajer Bayram Tutumlu, G.Saray'a oyuncu önerdi
20.05.2017 Galatasaray
'Barcelona Arda Turan'ı sildi'
'Barcelona Arda Turan'ı sildi' Hıncal Uluç, son dönemin en popüler isimlerinden olan Arda Turan hakkında önemli bir yazı kaleme aldı.
16.05.2017 İspanya
Barcelona'nın flaş Arda Turan kararı!
Barcelona'nın flaş Arda Turan kararı! Theo Hernandez, Hector Bellerin, Philippe Coutinho ve Marco Verratti’yi kadrosuna katmak isteyen Barcelona, milli futbolcumuz Arda Turan'ı satarak kaynak yaratmayı hedefliyor.
2.05.2017 İspanya
Barcelona Juventus maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şifresiz mi?
Barcelona Juventus maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şifresiz mi? Barcelona Juventus maçı için geri sayım sürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinin en fazla dikkkat çeken 2 karşılaşmasından biri olan Barcelona Juventus maçı nefesleri kesecek. İlk maçta evinde tarihi bir galibiyete imza atan İtalyan temsilcisi rövanşta Nou Camp'ta zor bir atmosfere çıkacak. Peki Barcelona Juventus maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Şifresiz izlenebilecek mi?
19.04.2017 Futbol
'Arda Turan büyük yetenek!'
'Arda Turan büyük yetenek!' Futbol Federasyonu Başkanı Angel Maria Villar, “Onun çok büyük bir yetenek olduğunu düşünüyorum. Zaten kaliteli bir oyuncu olmasa, Barcelona’nın bir parçası olması mümkün değildi. Ancak efsane olmak için daha fazla çalışması şart” dedi.
15.04.2017 İspanya
Barcelona tarihinde bir ilk! Sadece o isim...
Barcelona tarihinde bir ilk! Sadece o isim... Dün akşam oynanan karşılaşmada Leganes’i Messi’nin son dakikada attığı penaltı golüyle 2-1 mağlup eden Barcelona, sahaya çıktığı ilk 11 ile 118 yıllık kulüp tarihinde bir ilki yaşadı.
20.02.2017 İspanya
Barça'yı Messi kurtardı!
Barça'yı Messi kurtardı! İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 23. haftasında Barcelona sahasında Leganes'i 2-1 yendi.
19.02.2017 İspanya
Barcelona - Real Madrid
Barcelona - Real Madrid İspanya La Liga'nın 14. haftası, aylardır beklenen mücadeleye sahne oluyor. Barcelona, Nou Camp'ta Real Madrid'i konuk ediyor.
3.12.2016 İspanya
Büyük rekabette avantaj Real Madrid'de
Büyük rekabette avantaj Real Madrid'de La Liga'da şampiyonluk yarışı veren iki takımın karşılaşması öncesinde Real Madrid, Barcelona'nın 6 puan önünde bulunuyor.
2.12.2016 İspanya
Barcelona'da Umtiti sakatlandı
Barcelona'da Umtiti sakatlandı İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'da defanstaki sakat oyunculara Samuel Umtiti de eklendi.
10.11.2016 İspanya
Barça'dan evinde tek kurşun
Barça'dan evinde tek kurşun La Liga'nın 10. haftasında zirve mücadelesi veren Barcelona, evinde Granada'yı 1-0'la geçti.
29.10.2016 İspanya
Beşiktaş'a İtalyan savunmacı: Salvatore Bocchetti
Beşiktaş'a İtalyan savunmacı: Salvatore Bocchetti Savunmaya takviye yapacak olan Beşiktaş, Spartak Moskova'da forma giyen Salvatore Bocchetti için 2 milyon Euro'luk teklif yaptı.
3.08.2016 Beşiktaş
Kartal'ın Vida ile Mauricio ısrarı
Kartal'ın Vida ile Mauricio ısrarı Beşiktaş, stoper transferini bitirmek için çalışmalara hız verdi.
2.08.2016 Beşiktaş
Jeremy Mathieu resmen açıkladı! Beşiktaş...
Jeremy Mathieu resmen açıkladı! Beşiktaş... Barcelona'lı futbolcu Jeremy Mathieu, Beşiktaş'a transferiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı.
24.09.2021 Beşiktaş
Sola Adriano, stopere Omeruo!
Sola Adriano, stopere Omeruo! Savunma hattına takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, iki ismin transferini bitirdi:"
24.09.2021 Beşiktaş
Barçalı iki yıldız Beşiktaş yolunda
Barçalı iki yıldız Beşiktaş yolunda Gustavo Gomez’de vergi engeline takılan Beşiktaş, alternatifleri de elinde tutuyor
24.09.2021 Beşiktaş
Mathieu için dev rakam
Mathieu için dev rakam Beşiktaş'ın Barcelonalı Jeremy Mathieu için 7 milyon euro'luk teklif yaptığı iddia edildi
24.09.2021 Beşiktaş
Fransa'da Mathieu kadrodan çıkarıldı
Fransa'da Mathieu kadrodan çıkarıldı Barcelonalı defans oyuncusu Jeremy Mathieu, Fransa'nın, ev sahipliği yapacağı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele edeceği kadrosundan çıkarıldı.
23.09.2021 Futbol
Fransa Milli Futbol Takımı'nın 23  kişilik aday kadrosu belli oldu
Fransa Milli Futbol Takımı'nın 23 kişilik aday kadrosu belli oldu Fransa'nın, 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde ev sahipliği yapacağı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele edeceği kadrosu açıklandı.
12.05.2016 Futbol
Arda attı Barça farka gitti
Arda attı Barça farka gitti Messi’nin 3 gol ile coştuğu Rayo Vallecano maçında Arda Turan Barcelona adına son golü attı. Barcelona rakibini deplasmanda 5-1 ile geçti.
3.03.2016 Futbol
UEFA'dan Barcelona'ya şok baskın!
UEFA'dan Barcelona'ya şok baskın! UEFA yetkilileri, Arda Turan'ın da forma giydiği Barcelona'nın antrenmanına baskın yaparak 10 futbolcuyu birden doping testinden geçirdi.
29.01.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Jeremy Mathieu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jeremy mathieu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.