Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal'ın Vida ile Mauricio ısrarı

Kartal'ın Vida ile Mauricio ısrarı

Beşiktaş, stoper transferini bitirmek için çalışmalara hız verdi.

Kartal'ın Vida ile Mauricio ısrarı

D.Kiev 2 milyon Euro+Boyko’yu kabul etmedi. Lazio da Mauricio için 4 milyon Euro istedi. İkilide ısrar eden siyah-beyazlılar satın alma opsiyonuyla kiralayarak transferleri çözmeyi planlıyor

YENİ sezon öncesi sağ beki Gökhan Gönül’le sol beki de Barcelona’dan Adriano’yu kadrosuna katarak güçlendiren Beşiktaş savunma hattını 2 de stoper alarak takviye etmek istiyor. Ancak şu ana kadar yapılan çalışmalarda henüz somut bir adım atılamadı. Barcelona’lı Jeremy Mathieu ve geçen sezon Kasımpaşa forması giyen Omerou’dan sonuç alamayan Kartal’ın uzun süredir gündeminde yer alan Dinamo Kiev’li Domagoj Vida’dan kulübe kötü haber geldi.

GELMEYE SICAK

BEŞİKTAŞLI yöneticiler Ukrayna ekibine Vida transferi için 2 milyon Euro + Denys Boyko’yu önerdiler. Ancak bu teklifi yeterli bulmayan Dinamo Kiev, Kartal’a olumsuz yanıt verdi. Bu gelişmelerin ardından rotasını İtalya’ya çeviren Beşiktaş Lazio’nun Brezilyalı stoperi Mauricio için nabız yokladı. 27 yaşındaki futbolcu yıllık 2.5 milyon Euro’ya gelmeye sıcak bakıyor. Ancak Roma ekibinin 30 Haziran 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Mauricio için 4 milyon Euro istemesi bu transferi de zorlaştırıyor.

Haberin Devamı

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Komitesi ile yapılan anlaşma gereği transfer yapabilmesi için oyuncu satması gereken Beşiktaş bu iki oyuncu için yüksek bonservis ödeyemeyecek olmasına rağmen Vida ve Mauricio’dan tamamen vazgeçmiş değil. Hem Dinamo Kiev hem de Lazio ile yeniden temasa geçecek olan siyah-beyazlılar stoper konusunu satın alma opsiyonu ile kiralayarak çözmeye çalışacak.