Jeff Davis

Jeff Davis

Son dakika jeff davis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jeff davis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jeff davis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jeff Davis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jeff davis gelişmeleri de dahil olmak üzere 129 jeff davis haberi bulunmuştur. Tüm jeff davis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Görüldükleri an düşürülecek!
Görüldükleri an düşürülecek! Pentagon, ülkedeki askeri üslere yaklaşan özel veya ticari insansız hava araçlarının düşürülmesine olanak sağlayan bir düzenleme yaptı.
8.08.2017 Dünya
ABD kuvvetleri yeniden Yemen'de
ABD kuvvetleri yeniden Yemen'de Pentagon, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Yemen'deki operasyonlarına destek vermek amacıyla küçük bir özel kuvvet grubunu Yemen’e gönderdiğini açıkladı.
4.08.2017 Dünya
"Kuzey Kore tehdidinin sorumlusu Rusya ve Çin"
"Kuzey Kore tehdidinin sorumlusu Rusya ve Çin" ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Kuzey Kore tehdidinin artmasından Rusya ve Çin'i sorumlu tuttu.
29.07.2017 Dünya
ABD ile birlikte misilleme yaptılar!
ABD ile birlikte misilleme yaptılar! ABD ve Güney Kore güçleri, Kuzey Kore'nin düzenlediği balistik füze denemesinden saatler sonra, yeni bir balistik füze denemesi gerçekleştirdiklerini duyurdu. Denemenin, Kuzey Kore'ye yanıt olarak hayata geçirildiği belirtildi.
29.07.2017 Dünya
Savaşın ayak sesleri! Askeri seçenekler görüşüldü!
Savaşın ayak sesleri! Askeri seçenekler görüşüldü! ABD Genelkurmay Başkanı Dunford ve ABD Pasifik Kuvvetleri Komutanı Harris, Güney Kore Genelkurmay Başkanı Lee ile Kuzey Kore’nin füze denemesine karşı askeri seçenekleri görüştü
28.07.2017 Dünya
Son dakika... Tehditlere aldırmadı füzeyi fırlattı
Son dakika... Tehditlere aldırmadı füzeyi fırlattı Japon medyasından gelen haberlere göre Kuzey Kore'nin Japon denizine füze gönderdiği belirtiliyor.
28.07.2017 Dünya
Son dakika... 'Transeksüeller orduya katılamaz!'
Son dakika... 'Transeksüeller orduya katılamaz!' ABD Başkanı Donald Trump transeksüellerin ABD ordusuna katılamayacağını belirten bir mesajı Twitter hesabından paylaştı. Pentagon'dan açıklama geldi.
26.07.2017 Dünya
Pentagon, PKK/PYD sorusuna cevap veremedi!
Pentagon, PKK/PYD sorusuna cevap veremedi! Pentagon Sözcüsü Albay Davis, ABD'nin PKK/PYD'ye isim değişikliği yapmasını önerdiğine yönelik sorulara net cevap veremedi. Sözcü Davis "Bu konuda elimde bir şey yok" dedi.
24.07.2017 Dünya
Pentagon: Kuzey Kore bu tip bir füzeyi ilk kez deniyor
Pentagon: Kuzey Kore bu tip bir füzeyi ilk kez deniyor ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Kuzey Kore'nin ilk kez 5 bin 500 kilometrenin üzerine çıkan, bir kıtalararası balistik füzeyi denediğini ve daha önce balistik denemeler için kullanmadıkları bir hava üssünü kullandıklarını bildirdi.
5.07.2017 Dünya
ABD askeri Afganistan'da öldürüldü
ABD askeri Afganistan'da öldürüldü Afganistan'da ABD askerlerine açılan ateş sonucu bir asker öldü, iki asker yaralandı
5.07.2017 Dünya
ABD, El-Shabaab militanlarını vurdu
ABD, El-Shabaab militanlarını vurdu ABD Afrika Komutanlığı'nın (AFRICOM), Somali'de Eş-Şebab'a ait bir toplanma alanına yönelik hava saldırısı düzenlediği bildirildi.
5.07.2017 Dünya
ABD’den YPG’ye çocuk asker suçlaması
ABD’den YPG’ye çocuk asker suçlaması PKK’nın uzantısı YPG’ye ağır silahlar veren ABD, itiraf gibi bir rapor hazırladı. Dışişleri tarafından hazırlanan raporda YPG ve PKK çocuk savaşçı kullanmakla suçlandı
29.09.2021 Gündem
ABD, Suriye'ye ait insansız hava aracını düşürdü
ABD, Suriye'ye ait insansız hava aracını düşürdü ABD Savunma Bakanlığı, Suriye hükümetine bağlı bir silahlı insansız hava aracını düşürdüklerini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Fırat Nehri’ni geçeni vururuz
Fırat Nehri’ni geçeni vururuz ABD’nin YPG ile başlattığı Rakka operasyonunda halka havadan bildiri atılıyor. Bildiride, “Şehri terk edin ama Fırat’ı geçmeyin, çünkü geçeni vuruyoruz” denildi
7.06.2017 Dünya
Son dakika: Haberler geldi! 'Bozguna uğrayacak!'
Son dakika: Haberler geldi! 'Bozguna uğrayacak!' Alınan son dakika habere göre; Rakka'da ABD'nin desteğini alan terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'nin oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri'nin (SDG) terör örgütü IŞİD'le çatışması sürüyor. Çatışmalar devam ederken özel temsilciden önemli bir son dakika açıklaması geldi.
7.06.2017 Dünya
Pentagon: Havadan bildiri attık
Pentagon: Havadan bildiri attık ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Albay Jeff Davis, Rakkalıları şehri terk etmeleri konusunda uyardıklarını ifade ederek, “Şehri terk etmeleri konusunda havadan bildiri attık" dedi.
29.09.2021 Gündem
Ve ABD harekete geçti!
Ve ABD harekete geçti! Pentagon balistik füze sistemlerine karşı orta ölçekli balistik füze savunma sistemini test edeceğini duyurdu. Testin Kuzey Kore'nin balistik füze denemelerini sıklaştığı bir zamana denk gelmesi dikkat çekti.
30.05.2017 Dünya
Pentagon: Silahları henüz DSG’ye teslim etmedik
Pentagon: Silahları henüz DSG’ye teslim etmedik ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Albay Jeff Davis, Suriye’ye ulaştırılan silahların henüz Demokratik Suriye Güçleri’ne (DSG) teslim edilmediğini açıkladı
12.05.2017 Dünya
Teröristle kolkola nöbet tuttular!
Teröristle kolkola nöbet tuttular! Türkiye’nin Sincar ve Karaçok operasyonları için ‘müttefiklerimiz vuruldu, endişe duyuyoruz’ diyen ABD, bombardımana karşı YPG’lileri korumak için Suriye sınırında teröristlerle nöbete başladı.
29.09.2021 Gündem
Pentagon, ABD zırhlılarıyla ilgili soruyu geçiştirdi
Pentagon, ABD zırhlılarıyla ilgili soruyu geçiştirdi Pentagon Sözcüsü Albay Jeff Davis, "ABD zırhlılarının, TSK - PYD/PKK unsurlarına yönelik muhtemel saldırılarını engellemek üzere sınır hattında devriye gezdiği" iddialarını doğrulamazken, ABD’nin, PYD/PKK’nın ana omurgasını oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri ile Suriye’nin kuzeyinde birlikte hareket ettiğini kabul etti.
28.04.2017 Dünya
Afganistan'da, 2 Amerikan askeri öldürüldü
Afganistan'da, 2 Amerikan askeri öldürüldü Afganistan'da ABD özel kuvvetlerinin DEAŞ terör örgütü ile girdikleri çatışmada iki Amerikan askerinin öldürüldüğü bildirildi.
27.04.2017 Dünya
ABD’den flaş Tabka açıklaması!
ABD’den flaş Tabka açıklaması! PYD'nin öncülük ettiği SDG'ye bağlı unsurların Tabka’ya girdiği iddiası üzerine Pentagon sözcüsü "Şehre girmeleri sürpriz olmaz ancak şehir halen DEAŞ'ın elinde" dedi.
24.04.2017 Dünya
ABD, Yemen'de İHA ile El kaide mensuplarını vurdu!
ABD, Yemen'de İHA ile El kaide mensuplarını vurdu! Yemen'in Şebva ve Marib vilayetlerinde ABD'ye ait İHA'lar tarafından düzenlenen saldırılarda El Kaide mensubu 6 terörist öldürüldü.
19.04.2017 Dünya
Yine çocukları ölüme yolladılar
Yine çocukları ölüme yolladılar Suriye’de 18 yaş altında reşit olmayan çocukları savaştırdığı BM raporlarına giren, birçok insan hakları örgütü tarafından tespit edilen terör örgütü PKK’nın Suriye kolu YPG, Münbiç’te aralarında 13-14 yaşlarında çocukların da bulunduğu çoğunluğu 18 yaşın altındaki 30 kız çocuğunun eline silah vererek savaşmaya gönderdi.
15.04.2017 Dünya
Hazırlık var! Gizli eğitimle...
Hazırlık var! Gizli eğitimle... ABD ile Kuzey Kore arasında sular durulmuyor... Dünya gündemine düşen bir haber Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong un'u resmen çıldırtacak cinsten. İddiaya göre ABD'nin, Usame Bin Ladin'i öldüren ekibi Güney Kore'de özel eğitim alıyor.
13.04.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Jeff Davis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jeff davis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.