Jan  Böhmermann

Jan Böhmermann

Son dakika Jan Böhmermann haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jan Böhmermann ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jan Böhmermann haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jan Böhmermann

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jan böhmermann gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 jan böhmermann haberi bulunmuştur. Tüm jan böhmermann haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almanya’da hakaret artık suç değil
Almanya’da hakaret artık suç değil Almanya, Ceza Kanunu'nda yabancı devlet adamlarına hakareti suç sayan 103’üncü maddeyi iptal ederek, hakareti suç olmaktan çıkardı.
1.01.2018 Dünya
Almanya'da "Yabancı devlet adamına hakaret" suçu kalktı
Almanya'da "Yabancı devlet adamına hakaret" suçu kalktı Almanya'da eyalet Temsilciler Meclisi “yabancı devlet başkanlarına hakaret” suçunu düzenleyen 103. maddenin Ceza Yasası’ndan çıkarılmasını onayladı. Madde Böhmermann ile Erdoğan arasındaki dava sürecinde tartışma konusu olmuştu.
7.07.2017 Dünya
Almanya'dan şok karar! Erdoğan'ın yargılattığı yasayı dün gece...
Almanya'dan şok karar! Erdoğan'ın yargılattığı yasayı dün gece... Almanya'da devlet adamlarına hakaret durumunda, savcılığın soruşturma için hükumetten onay almasını gerektiren yasa kaldırıldı. Söz konusu yasa, Almanya'yla Türkiye arasındaki şiir krizi nedeniyle gündeme gelmişti.
2.06.2017 Dünya
Erdoğan'dan Böhmermann'a suç duyurusu
Erdoğan'dan Böhmermann'a suç duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alman ZDF televizyon kanalında hakaret içerikli mizah programı hazırlayan Jan Böhmermann hakkında suç duyurusunda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Türkiye-Almanya ilişkilerinde "çalkantılı dönem"
Türkiye-Almanya ilişkilerinde "çalkantılı dönem" FETÖ'nün darbe girişimine Almanya'nın duyarsız kalması tepkiye neden oldu. Türkiye'nin Almanya'daki FETÖ üyeleri ve iadesini istediği 4 bin civarındaki PKK'lı nedeniyle ilerleyen dönemde Almanya ile olan ilişkilerde iniş çıkışların yaşanmaya devam etmesi muhtemel görünüyor
17.06.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın itirazına ret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Mainz Savcılığının Alman komedyen Jan Böhmermann hakkında verdiği "soruşturmaya gerek olmadığı" kararına yaptığı itiraz talebi reddedildi
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ın avukatları Almanya'da durdurma kararına itiraz etti!
Erdoğan'ın avukatları Almanya'da durdurma kararına itiraz etti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatının, Almanya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik hakaret içeren mizah programını hazırlayan Jan Böhmermann hakkında Mainz Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturmanın durdurulmasına itiraz ettiği bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'a hakarete takipsizlik kararı
Erdoğan'a hakarete takipsizlik kararı Mainz Savcılığı, programında okuduğu şiir nedeniyle hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten soruşturma açılan Alman komedyen Jan Böhmermann hakkında takipsizlik kararı verildiğini duyurdu.
17.06.2021 Dünya
Almanya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın temyiz başvurusuna ret!
Almanya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın temyiz başvurusuna ret! Alman mahkemesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı 'müstehcen' şiiri nedeniyle hakkında dava açılan komedyen Jan Böhmermann’a destek veren Almanya’nın en büyük medya grubu Axel Springer’in yöneticisi Mathias Döpfner hakkında ihtiyati tedbir kararının reddedilmesi üzerine yapılan ikinci başvuruyu da reddetti...
17.06.2021 Dünya
Almanya'dan Böhmermann'ın küstah şiirine yasak
Almanya'dan Böhmermann'ın küstah şiirine yasak Hamburg Eyalet Mahkemesi, ihtiyati tedbir kararı alarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren şiirin büyük bölümünün Almanya'da okunmasını yasakladı. Mahkemeden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şikayetinin kısmen haklı bulunduğu belirtildi
17.06.2021 Dünya
Almanya’daki davada Cumhurbaşkanı Erdoğan üst mahkemeye gidiyor
Almanya’daki davada Cumhurbaşkanı Erdoğan üst mahkemeye gidiyor CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Alman medya devi Axel Springer yöneticisi Mathias Döpfner’e karşı açtığı davayı bir üst mahkemeye taşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı Ralf Höcker, müvekkilinin Köln Eyalet Yüksek Mahkemesi’ne itiraz hakkını kullanacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan, Alman medya grubu yöneticisi Döpfner'e de dava açtı
Erdoğan, Alman medya grubu yöneticisi Döpfner'e de dava açtı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya ve Avrupa'nın en büyük medya gruplarından Axel Springer'in yöneticisi Mathias Döpfner'e karşı ihtiyati tedbir kararı alınması talebiyle mahkemeye başvurdu.
10.05.2016 Dünya
Angela Merkel: Bana sürekli Türkiye-AB anlaşması doğru mu diye soruyorlar
Angela Merkel: Bana sürekli Türkiye-AB anlaşması doğru mu diye soruyorlar Almanya Başbakanı Angela Merkel, Avrupa Birliği'nin Türkiye ile mülteciler konusunda vardığı anlaşmanın kesinlikle doğru ve önemli olduğunu belirterek, "Komşularımızla birlikte Şengen sınırlarımızı da korumamıza yardımcı olacaktır." dedi.
29.09.2021 Gündem
Şahan'dan Alman komedyene tepki!
Şahan'dan Alman komedyene tepki! Komedyen Şahan Gökbakar, Alman ZDF kanalında Jan Böhmermann'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'ye yönelik sözleriyle ilgili ağır konuştu.
19.04.2016 Magazin
Almanya’dan Türkiye’ye gidecek vatandaşlarına uyarı
Almanya’dan Türkiye’ye gidecek vatandaşlarına uyarı Türkiye’yi eleştiren siyasi açıklamalar ve terör örgütleri yanlısı ifadelerden kaçının
18.04.2016 Dünya
Bekir Bozdağ: Merkel'i kutluyorum
Bekir Bozdağ: Merkel'i kutluyorum Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden komedyen Jan Böhmermann’ın yargılanması için Türkiye’den gelen talebe olumlu yanıt vermesi ile ilgili olarak, "Cumhurbaşkanımıza küfreden Alman’a yargı yolunu açan Almanya Başbakanı Sayın Merkel'i küfürbaz yerine hukuka sahip çıktığı için kutluyorum" dedi.
29.09.2021 Gündem
Siyasi partilerden Merkel'e Türkiye uyarısı
Siyasi partilerden Merkel'e Türkiye uyarısı Siyasi partiler Almanya Başbakanı Angela Merkel'den Türkiye'ye yapacağı ziyarette düşünce ve basın özgürlüğü konularında açık ve net ifadelerde bulunmasını istedi.
17.04.2016 Dünya
Almanların çoğu Merkel’in Böhmermann kararını yanlış buluyor
Almanların çoğu Merkel’in Böhmermann kararını yanlış buluyor Almanların üçte ikisi Başbakan Angela Merkel’in mizahçı Jan Böhmermann’a soruşturma açılmasına izin vermesini yanlış buluyor.
17.04.2016 Dünya
Bunu ilk kez yaptı!
Bunu ilk kez yaptı! Hakaretle suçlanan komedyene soruşturma vizesi veren Merkel, ilk kez koalisyon ortağının istemediği bir kararı aldı
29.09.2021 Gündem
Programına bir süre ara veren Böhmermann tatile çıktı
Programına bir süre ara veren Böhmermann tatile çıktı Türkiye ile Almanya arasında mizah krizine neden olan komedyen Jan Böhmermann’dan ilginç karar. İki haftadan bu yana kendisinden haber alınamayan Böhmermann, programına bir süre ara verme kararı aldı.
16.04.2016 Dünya
Bild gazetesi 'Böhmermann' kararının perde arkasını yazdı
Bild gazetesi 'Böhmermann' kararının perde arkasını yazdı Almanya Başbakanı Angela Merkel‘in, Türkiye’nin komedyen Jan Böhmermann’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik okuduğu şiir nedeniyle yargılanmasını istemesine olumlu yanıt vermesi, koalisyon ortakları arasında krize neden oldu. Bild gazetesi, Almanya’da tartışma başlatan kararın perde arkasını yazdı.
16.04.2016 Dünya
Erdoğan için 'Şah Kanunu' devrede!
Erdoğan için 'Şah Kanunu' devrede! Almanya, ‘Şah kanunu’ olarak anılan ceza yasasının 103. maddesi kapsamında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret eden komedyenin soruşturulmasına izin verdi. Şansölye Merkel’in dün açıkladığı karar, koalisyon içinde krize neden oldu.
29.09.2021 Gündem
Komedyene soruşturma talebini kabul etti!
Komedyene soruşturma talebini kabul etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şikayetçi olduğu komedyen komedyen Jan Böhermann’ın’ın yargılanması talebine Almanya Başbakanı Merkel vize verdi
29.09.2021 Gündem
Merkel soruşturma açılmasını kabul etti
Merkel soruşturma açılmasını kabul etti Almanya Başbakanı Merkel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren yayınları nedeniyle Alman komedyen hakkında soruşturma açılmasını kabul etti.
29.09.2021 Gündem
Alman hükümet onaylamadı!
Alman hükümet onaylamadı! Almanya Başbakanı Angela Merkel'in Kilis'i ziyaret etmeyeceği açıklandı. Hükümet sözcüsü Steffen Seibert, Merkel'in cumartesi günü Kilis'e yapacağı belirtilen ziyareti Alman hükümetinin hiçbir zaman onaylamadığını hatırlattı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Jan Böhmermann ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jan böhmermann haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.