James Jeffrey

James Jeffrey

Son dakika james jeffrey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan james jeffrey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını james jeffrey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

James Jeffrey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan james jeffrey gelişmeleri de dahil olmak üzere 243 james jeffrey haberi bulunmuştur. Tüm james jeffrey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler ABD’nin Donald Trump dönemindeki Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Türkiye ile ilgili iddialarına, tüm görüşmelere katılan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yanıt verdi.
26.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Taviz vermemiz asla mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Taviz vermemiz asla mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan'da iki gün süren ziyaret kapsamında Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Üçlü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Zirve sonrası gazetecilerle bir araya gelen Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
15.12.2022 Gündem
Suriye'ye operasyon! Osmanlı İmparatorluğu'dan bu yana bir ilk...
Suriye'ye operasyon! Osmanlı İmparatorluğu'dan bu yana bir ilk... Suriye'nin kuzeyine olası askeri hârekatı manşetine taşıyan Financial Times gazetesi, Osmanlı İmparatorluğu'nun dağılmasından bu yana bir Arap devletindeki en büyük Türk ayak izinin görüldüğünü yazdı.
25.07.2022 Dünya
Terör örgütü PKK/YPG ile ilgili skandal ortaya çıktı!
Terör örgütü PKK/YPG ile ilgili skandal ortaya çıktı! Alman Deutschlandfunk haber sitesi terör örgütü PKK/YPG'nin iç yüzünü ortaya koydu. Sitede yer alan habere göre terör örgütü, yasa dışı göç, uyuşturucu ve insan kaçakçılığı konularında faaliyet göstererek maddi kazanç sağlıyor.
1.07.2022 Dünya
Washington’un başarısızlığı! 'Türkiye’nin PKK ile ilgili kaygılarını anlayamıyoruz'
Washington’un başarısızlığı! 'Türkiye’nin PKK ile ilgili kaygılarını anlayamıyoruz' ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi ve Suriye eski Özel Temsilcisi James Jeffrey, Ankara’nın terör örgütü PKK ile ilgili kaygılarının ABD’de anlaşılmamasını “Washington’un başarısızlığı” olarak niteledi.
28.05.2022 Dünya
ABD'li isimden itiraf: Türkiye olmadan çözüm olmaz!
ABD'li isimden itiraf: Türkiye olmadan çözüm olmaz! ABD'nin eski Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, Suriye'de Türkiyesiz bir çözüm ihtimalinin bulunmadığını söyledi. Jeffrey, 'Türkiye olmaksızın Suriye'de bir çözüm olamaz. Bu da ABD ile Türkiye’nin iş birliğini zorunlu hale getiriyor' dedi.
15.11.2021 Dünya
ABD'nin eski Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'in S-400 vurgusu dikkat çekti! "Türkiye, herkesten daha etkili oldu"
ABD'nin eski Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'in S-400 vurgusu dikkat çekti! "Türkiye, herkesten daha etkili oldu" Son dakika haberine göre; ABD'nin eski Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, S-400'e vurgu yaparak, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şuna inanıyor ki ABD, S-400 satın alınmasına yönelik uyguladığı yaptırımlarla Türkiye'ye negatif sinyaller gönderiyor. Türkiye, DAEŞ'İ kontrol etme noktasında çalıştığımız herkesten daha etkili olmuştu" dedi.
21.10.2021 Gündem
TRT World Forum 2021’de dünyanın yeni güç haritası masaya yatırıldı
TRT World Forum 2021’de dünyanın yeni güç haritası masaya yatırıldı “Güç ve Paradoks: 21. Yüzyılda Büyük Stratejiyi Anlamak” temasıyla bu yıl 19-20 Ekim tarihlerinde sanal ortamda gerçekleştirilen TRT World Forum 2021 sona erdi. İki gün boyunca küresel sorunların alanında uzman kişiler tarafından masaya yatırıldığı forumda, 30’u aşkın ülkeden dünyaca önemli isimler, iklim ve küresel sağlık krizlerinden uluslararası ekonomik kalkınmaya, Avrasya'nın yükselişinden dijital yönetişime kadar dünya gündemini meşgul eden birçok konuyu özel oturumlarda ele aldı.
20.10.2021 Gündem
ABD'nın sır kutusundan FETÖ itirafı!
ABD'nın sır kutusundan FETÖ itirafı! ABD’nin eski Suriye özel temsilcisi James Jeffrey, CNN Türk Dış Haberler Muhabiri Hilken Doğaç Boran’a konuştu. ABD'nin sır kutusu olarak nitelenen Jeffrey HDP’nin kapatılmasından Suriye’deki duruma, Kaşıkçı cinayeti sonrası ABD’nin tutumuna, ABD ile Rusya arasındaki katil tartışmasına dek yaşanan sürece dair soruları cevapladı. Jaffrey, "FETÖ'cüler Washington’da ve Ankara’da sevilmediği günden beri iki şey söylüyorum. Bir kere darbeyi FETÖ yaptı. ABD’nin alakası yoktu. Ama taktiksel hata yaptık. Şimdi söyleyeceklerimi Obama Hükümeti’nin en üst kademelerindeki isimlerden öğrendim." dedi ve "Putin hemen Erdoğan’ı aradı. Başkan Obama bekledi. Amacı bir mesaj göndermek değildi." ifadelerini kullandı.
20.03.2021 Siyaset
Devlet Bahçeli'den İran'a sert tepki: Hadi bu şiire de tepki göstersinler!
Devlet Bahçeli'den İran'a sert tepki: Hadi bu şiire de tepki göstersinler! Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı Bahçeli, ''Merhum şairimiz Arif Nihat Asya bakınız ne diyordu: "Ağlayın, parmakları nur, sularından kınalı kızlarım; Ağlasın Meraga göklerinden, Meraga'ya bakıp yıldızlarım, şu yakın suların, kolu neden bükülmez, Fırat niçin, Dicle niçin, Aras niçin benden doğar, bana dökülmez? Hadi buyursunlar, bu şiire de tepki göstersinler.'' dedi.
14.12.2020 Siyaset
ABD'de seçim sonuçlanmadan bomba iddia: Jeffrey görevi bırakıyor
ABD'de seçim sonuçlanmadan bomba iddia: Jeffrey görevi bırakıyor ABD'deki tarihi seçimler sonuçlanmadan bomba iddia geldi. İngiltere merkezli Şarku'l Avsat (Ortadoğu) gazetesi, ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'nin görevinden ayrılacağını yazdı.
7.11.2020 Dünya
Türkiye dünyaya ilan etti: Her an müdahale edilebilir!
Türkiye dünyaya ilan etti: Her an müdahale edilebilir! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kalın, Suriye konusuyla ilgili olarak, 'Bizim oralara bir gece ansızın kaç defa geldiğimizi gördüler. Saldırılar devam ederse Türkiye oralara her an müdahale edebilir. Bu hem o örgütlere bir uyarıdır hem de onların destekçisi olan ülkelere bir uyarıdır' dedi.
4.10.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey  ile görüştü
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey ile görüştü Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Büyükelçi İbrahim Kalın, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey ve beraberindeki heyetle Mabeyn Köşkü'nde bir araya geldi.
28.08.2020 Siyaset
Bakan Akar, Jeffrey ve Satterfield'i kabul etti
Bakan Akar, Jeffrey ve Satterfield'i kabul etti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bakanlığı ziyaret eden ABD Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey ve ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield'i kabul etti.
27.08.2020 Siyaset
ABD'den flaş Suriye açıklaması: Masada Türkiye olmalıdır
ABD'den flaş Suriye açıklaması: Masada Türkiye olmalıdır ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey ve beraberindeki heyet, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya geldi.
26.08.2020 Dünya
ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey Türkiye'yi ziyaret edecek
ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey Türkiye'yi ziyaret edecek ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi ve DEAŞ ile Mücadele Koalisyonu Temsilcisi James Jeffrey, 22-28 Ağustos'ta Türkiye ve İsviçre'yi ziyaret ederek Suriye ve bölgedeki son gelişmeleri ele alacak.
21.08.2020 Dünya
ABD, Suriye'deki amacını açıkladı: Rusya için...
ABD, Suriye'deki amacını açıkladı: Rusya için... ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi ve DEAŞ ile Mücadele Koalisyonu Temsilcisi James Jeffrey, ABD'nin Suriye'de askeri varlığını devam ettireceğini ve amaçlarının Suriye'de savaşı Rusya için "çıkmaz haline getirmek" olduğunu söyledi.
14.05.2020 Dünya
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli İdlib görüşmesi
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli İdlib görüşmesi Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye ve ABD ilişkilerindeki görüş farklılıklarına rağmen, iki ülke arasında iş birliği için her zaman alan olduğunu vurguladı.
30.04.2020 Gündem
ABD'den son dakika Türkiye açıklaması! Tüm seçenekler masada
ABD'den son dakika Türkiye açıklaması! Tüm seçenekler masada ABD Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, İdblib'de Türkiye'ye yardım edebilmek için NATO ne yapabilir bakıyoruz. Tüm seçenekler masada." ifadelerini kullandı.
10.03.2020 Gündem
Tarihi zirve sonrası AB'ye kötü haber!
Tarihi zirve sonrası AB'ye kötü haber! Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in görüşmesinde varılan mutabakata ilişkin, "Türkiye-Rusya mutabakatı, Türkiye'nin mülteci politikasına yaptığı değişiklikleri geri almasını gerektirmez, Avrupa Birliği'nin 2016 anlaşması kapsamında Türkiye'ye verdiği sözleri tutmadığı gerçeğini de değiştirmez." değerlendirmesinde bulundu.
5.03.2020 Gündem
ABD'den flaş Türkiye açıklaması!
ABD'den flaş Türkiye açıklaması! ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, İdlib'deki duruma dair Türkiye’nin kendini savunma hakkı olduğunu ve destek konusunda tüm seçenekleri değerlendirdiklerini söyledi.
5.03.2020 Dünya
ABD'den peş peşe açıklamalar!
ABD'den peş peşe açıklamalar! Amerika Birleşik Devletleri Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Kelly Craft, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak, "Keşke tüm Suriyelileri evime götürebilseydim" ifadelerini kullandı. ABD Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, "İdlib'de yaşananlar uluslararası sisteme bir meydan okumaktır. Ve birçok başka ülkeyi de etkilemektir. Açık veya kapalı biçimde bu sürece dahil olan bir çok sayıda ülke var. Türkiye'nin rolünün ne olduğunu hepimiz biliyoruz" dedi.
5.03.2020 Siyaset
Türkiye ve ABD arasında kritik İdlib görüşmesi!
Türkiye ve ABD arasında kritik İdlib görüşmesi! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Craft ve Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey ile görüşmesinde İdlib konusu ele alındı.
4.03.2020 Siyaset
Trump'ın Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey: Türkiye'ye mühimmat verebiliriz
Trump'ın Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey: Türkiye'ye mühimmat verebiliriz ABD Başkanı Trump'ın Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey "Türkiye'ye mühimmat sağlamak istiyoruz" dedi. ABD'nin Ankara Büyükelçiliği ise, Türkiye'nin hava savunma sistemi talebinin incelendiğini açıkladı.
3.03.2020 Dünya
Bakan Akar, Jeffrey ve Satterfield'i kabul etti
Bakan Akar, Jeffrey ve Satterfield'i kabul etti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey ve ABD Ankara Büyükelçisi David Satterfield'i kabul etti.
2.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

James Jeffrey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki james jeffrey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.