İzdivaç Hanife

İzdivaç Hanife

Son dakika İzdivaç Hanife haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İzdivaç Hanife ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İzdivaç Hanife haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzdivaç Hanife

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izdivaç hanife gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 izdivaç hanife haberi bulunmuştur. Tüm izdivaç hanife haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hanife'den erkek takipçisine müstehcen yanıt
Hanife'den erkek takipçisine müstehcen yanıt İzdivaç programlarında şöhreti yakalayan gelin adayı Hanife, "Hala koca bulamadın mı?" şeklinde bir soru yönelten takipçisine verdiği cevapla gündem oldu.
26.11.2018 Magazin
Gelin adayı Hanife kolay para kazanmanın yolunu buldu
Gelin adayı Hanife kolay para kazanmanın yolunu buldu İzdivaç programında aradığı kriterlere uygun koca adayını bulamayan Hanife, şimdilerde sosyal medya hesabından yaptığı reklamlarla büyük paralar kazanıyor.
18.07.2017 Magazin
Hanife'yi şoke eden evlilik teklifi
Hanife'yi şoke eden evlilik teklifi Hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına (bugün) Muhammed’in, Hanife’ye evlilik teklifi etmesi damga vurdu. Peki Hanife ve Serkan evleniyor mu?
9.06.2017 Magazin
Ve Hanife aileye girdi! Evleniyor mu?
Ve Hanife aileye girdi! Evleniyor mu? Hanife, eski aşkı Serkan'la yeniden görüşmeye başladı. Ciddi bir ilişki istediğini belirten Hanife, önceki akşam Serkan'ın ailesiyle iftar açtı. Peki izdivaç programının fenomen ismi Hanife ile Serkan evleniyor mu?
5.06.2017 Magazin
Hanife'den Serkan'a canlı yayında şok cevap!
Hanife'den Serkan'a canlı yayında şok cevap! Hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına Hanife’nin canlı yayında Serkan’a, verdiği cevap damga vurdu. İşte gelin adayı Hanife'nin o açıklamaları...
30.05.2017 Magazin
Serkan'dan herkesi şoke eden "Hanife" itirafı!
Serkan'dan herkesi şoke eden "Hanife" itirafı! Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına (bugün) Serkan’dan gelen “Hanife” itirafı damga vurdu.
26.05.2017 Magazin
Gelin adayı Hanife dizi oyuncusu oluyor
Gelin adayı Hanife dizi oyuncusu oluyor İzdivaç programıyla şöhreti yakalayan gelin adayı Hanife, reyting rekorları kıran bir dizinin yapımcısından teklif aldı. İşte gelin adayı Hanife ile ilgili son gelişmeler...
24.02.2017 Magazin
İzdivaçta ne döndüğünü açıkladı! Zuhal Topal'ın bile gözleri açıldı
İzdivaçta ne döndüğünü açıkladı! Zuhal Topal'ın bile gözleri açıldı Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programında büyük tartışma. Hanife'nin sözlerini duyan Zuhal Topal adeta şoke oldu
16.12.2016 Magazin
Gelin adayı Hanife Gürdal'ın yatak odası paylaşımı olay oldu! 'Bari orası gizli kalsın'
Gelin adayı Hanife Gürdal'ın yatak odası paylaşımı olay oldu! 'Bari orası gizli kalsın' Bir dönem katıldığı izdivaç programlarıyla milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Hanife Gürdal, 2021 yılında tiyatrocu Kemal Ayvaz ile evlenmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Hanife Gürdal, bu defa yatak paylaşımıyla tepki topladı.
22.12.2022 Magazin
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'dan taytlı paylaşım!
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'dan taytlı paylaşım! İzdivaç programlarının aranan yüzü olan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal gündemden düşmüyor. Gürdal, sosyal medya hesabından paylaştığı deri taytlı fotoğrafıyla bir kez daha adından söz ettirdi. Gürdal'ın taytlı fotoğrafı takipçileri arasında tartışma yarattı.
30.05.2022 Magazin
Gelin adayı Hanife Gürdal dedikoduları aşk pozuyla yanıtladı!
Gelin adayı Hanife Gürdal dedikoduları aşk pozuyla yanıtladı! İzdivaç programıyla adını duyurduktan sonra başörtüsünü çıkaran ve evlendikten sonra eşiyle iki üç kere boşanmanın eşiğine gelen Hanife Gürdal son paylaşımlarıyla dikkat çekti. Sosyal medyada aktif olan Hanife eşiyle arasının bozulduğuna dair yapılan dedikoduları duyunca aşk pozları paylaştı.
5.01.2022 Magazin
Hanife Gürdal canlı yayında evlilik teklifi aldı!
Hanife Gürdal canlı yayında evlilik teklifi aldı! Katıldığı izdivaç programı ile şöhreti yakalayan Hanife Gürdal, fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile evliliğini bitireceğini açıklamıştı. Gürdal ve Kemal Ayvaz, canlı yayında romantik anlar yaşadı.
27.11.2020 Magazin
Hanife Gürdal'dan eski eşine gönderme: Emeklerimi sana yar etmiyorum
Hanife Gürdal'dan eski eşine gönderme: Emeklerimi sana yar etmiyorum Katıldığı izdivaç programları ile şöhreti yakalayan Hanife Gürdal'ın, fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile dokuz aylık evliliği bitti. Gürdal, boşanmanın ardından sosyal medya hesabından eski eşine göndermede bulundu.
19.09.2020 Magazin
Gelin adayı Hanife, ağzını bozdu
Gelin adayı Hanife, ağzını bozdu İzdivaç programlarıyla adını duyuran ve geçtiğimiz günlerde akaryakıt istasyonunda işe başlayan gelin adayı Hanife, kendisine 'şişman' diyen takipçilerine hakaret etti.
7.01.2019 Magazin
Hanife'nin babası ortaya çıktı!
Hanife'nin babası ortaya çıktı! Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında şöhreti yakalayan gelin adayı Hanife, babasıyla birlikte çektirdiği fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
12.12.2018 Magazin
Sosyal medyayı gelir kapısı yapanlara vergi geliyor
Sosyal medyayı gelir kapısı yapanlara vergi geliyor Gelin adayı Hanife gibi sosyal medya hesabından reklam yapıp çok ciddi paralar kazanan ünlü isimlere vergi geliyor.
28.03.2018 Magazin
İşte Hanife'nin son hali!
İşte Hanife'nin son hali! Zuhal Topal'ın evlilik programı yayınlandığı dönemde kendisine eş arayan Hanife, şöhreti yakalamıştı. Parayı bulunca estetik yaptıran Hanife, başka biri oldu.
14.03.2018 Magazin
Birkan'dan Hanife sürprizi! Yeni sevgilisi...
Birkan'dan Hanife sürprizi! Yeni sevgilisi... Damat adayı Birkan Key, yeni sevgilisiyle sosyal medyadan fotoğraf paylaştı. Birkan'ın yeni sevgilisi gelin adayı Hanife'ye benzetildi.
15.12.2017 Magazin
İşte Hanife'nin yeni oyuncağı!
İşte Hanife'nin yeni oyuncağı! Sosyal medyada 440 bine yakın takipçisine yaptığı reklamlarla büyük paralar kazanan gelin adayı Hanife, altına araba çekti.
5.12.2017 Magazin
Hanife, kendisini aldatan sevgilisini affetti!
Hanife, kendisini aldatan sevgilisini affetti! İzdivaç programları ile ünlenen gelin adayı Hanife, sevgilisi Furkan Alkoç tarafından aldatılmış, ikili ayrılmıştı. Hanife, sevgilisini affetti.
30.11.2017 Magazin
Hanife kendi markasını yaratıyor
Hanife kendi markasını yaratıyor Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programıyla şöhreti yakalayan gelin adayı Hanife, butik işine girip kendi markasını yaratacak.
20.11.2017 Magazin
Hanife artık kız kardeşini de kullanıyor!
Hanife artık kız kardeşini de kullanıyor! Müzmin gelin adayı Hanife, son paylaşımlarında kardeşini de kullanmaya başladı.
10.11.2017 Magazin
Hanife aradığı aşkı yine bulamadı!
Hanife aradığı aşkı yine bulamadı! İzdivaç programında bir türlü evlenemeyen gelin adayı Hanife, dondurmacı sevgilisi Furkan ile dolu dizgin aşk yaşıyordu. Hanife aldatılınca sevgilisini anında terk etti
9.11.2017 Magazin
İşte yeni Hanife! Resmen kopyası...
İşte yeni Hanife! Resmen kopyası... RTÜK tarafından evlilik programlarına getirilen yasağı delen Hande Ataizi, kendine bir de görenlerin "yeni Hanife" dediği kapalı gelin adayı buldu.
31.10.2017 Televizyon
Hande Ataizi yasak dinlemedi! İlk o deldi...
Hande Ataizi yasak dinlemedi! İlk o deldi... Sony Channel Türkiye kanalında Zuhal Topal'ın gelin ve damat adaylarıyla izdivaç programına başlayan Hande Ataizi, RTÜK'ün yasağını ilk delen isim oldu.
1.11.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

İzdivaç Hanife ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izdivaç hanife haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.