Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri!
Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri! Sera Kutlubey, İyilik dizisindeki Damla karakteri ile gündeme geliyor. Dizide yakın arkadaşının kocasıyla ilişki yaşayan kadını canlandıran Sera Kutlubey, değişen imajı ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri!
3.05.2022 Magazin
İyilik dizisi konusu ne? İyilik dizisi oyuncuları kimler? İyilik dizisi hangi diziden uyarlandı? İşte İyilik dizisi yeni bölüm fragmanı!
İyilik dizisi konusu ne? İyilik dizisi oyuncuları kimler? İyilik dizisi hangi diziden uyarlandı? İşte İyilik dizisi yeni bölüm fragmanı! Ekranların yeni dizisi İyilik ilk bölümüyle izleyicileri ekranlara bağlamayı başardı. Güney Kore dizisinden uyarlanan İyilik dizisi oyuncu kadrosuyla da ilgi çekiyor. Aldatılma hikayesini konu edinen İyilik dizisinin konusu, oyuncuları merak ediliyor. Peki, İyilik dizisi konusu ne? İyilik dizisi oyuncuları kimler? İyilik dizisi hangi diziden uyarlandı? İşte İyilik dizisi ne anlatıyor? İşte İyilik dizisi oyuncu kadrosu!
3.05.2022 Televizyon
Teşkilat dizisi oyuncuları kim? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu?
Teşkilat dizisi oyuncuları kim? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu? MİT destekli Teşkiltat dizisinin nefes kesen son fragmanı yayınlandı. Adrenalin dolu yeni fragmanda, Ebru'nun vurulması ve ardından Serdar'ın bıçaklanması yürekleri ağza getirdi. Teşkilat dizisinin yeni fragmanında Zehra'nın Serdar'a kızını bulması için yalvarması gözleri yaşarttı. Peki, Teşkilat dizisinde neler olacak? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu? Teşkilat dizisi ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...
14.11.2021 Gündem
Afili Aşk 37. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 37. bölüm fragmanı…
Afili Aşk 37. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 37. bölüm fragmanı… Ekranların sevilen dizisi Afili Aşk, yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin sevenleri paylaşılan 37. bölüm fragmanı ile merakını arttırdı. Afili Aşk 37. yeni bölümde Ayşe artık buralardan gitmeyi düşünürken Kerem’le her şeyin başladığı yerde yeni bir maceraya girecek. Kerem’in Ayşe’ye şaşırtıcı teklifi ise yeni bir oyun planını devreye sokacak. Peki Afili Aşk 37. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 37. bölüm fragmanı…
12.03.2020 Gündem
Asla Vazgeçmem demediler!
Asla Vazgeçmem demediler! “Asla Vazgeçmem” dizisinin beklenen reytingi almaması nedeniyle oyuncular ücretlerinde indirim yapmak zorunda kaldı.
2.04.2015 Magazin