Meral Akşener gazetecilerin sorularını yanıtladı
Meral Akşener gazetecilerin sorularını yanıtladı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avcılar ve Beylikdüzü'nde esnaf ziyaretleri yaptı, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
12.01.2021 Siyaset
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Blok liste yapsaydım bu tartışmalar olmazdı
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Blok liste yapsaydım bu tartışmalar olmazdı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Habertürk televizyonunda parti içindeki liste krizine ilişkin konuştu. "Bir sorun varsa sorumluluk bana ait" dedi. O milletvekilleriyle konuştuğunu söyledi. "Hiçbir vekil disipline verilmeyecek" diye konuştu. Akşener'e parti içindeki tartışmanın ne zaman sona ereceği de soruldu. "Rahmetli Elçibey benim çok yakınımda böyle sorular geldiği zaman 'Ne Bileyim' derdi" yanıtını verdi.
17.10.2020 Siyaset
Akşener: Türkiye o masalarda kardeşinin yanı başında oturmalıdır
Akşener: Türkiye o masalarda kardeşinin yanı başında oturmalıdır İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye'nin Azerbaycan-Ermenistan için kurulacak masalarda yer alması gerektiğini belirterek, "Türkiye o masalarda kardeşinin yanı başında oturmalıdır. Bunu, Azerbaycan'ımızın yalnız olmadığını, dosta düşmana göstermek için yapmalıdır" dedi.
13.10.2020 Siyaset
Meral Akşener açıklamıştı! CHP'den ilk yorum geldi
Meral Akşener açıklamıştı! CHP'den ilk yorum geldi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Mersin’de Burhanettin Kocamaz’ı aday göstermesinin ardından gözler CHP’ye döndü. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Burhanettin Kocamaz’ın iki partinin ortak adayı olmadığını söyledi.
4.12.2018 Siyaset