İtalya Futbol Federasyonu

İtalya Futbol Federasyonu

Son dakika İtalya Futbol Federasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İtalya Futbol Federasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İtalya Futbol Federasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İtalya Futbol Federasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan italya futbol federasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 712 italya futbol federasyonu haberi bulunmuştur. Tüm italya futbol federasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İtalyan futbolcu, 7 ay men cezası aldı
İtalyan futbolcu, 7 ay men cezası aldı İtalya Futbol Federasyonu, Nicolo Fagioli'nin bahis oynadığı gerekçesiyle 7 ay futboldan men edildiğini açıkladı. İtalyan oyuncu ayrıca 12 bin 500 euro para cezasına çarptırıldı.
17.10.2023 İtalya
Türkiye'ye tarihi müjde! EURO 2032 resmen Türkiye'de
Türkiye'ye tarihi müjde! EURO 2032 resmen Türkiye'de EURO 2032'nin ev sahibi resmen açıklandı. Türkiye ve İtalya ortaklığı, EURO 2032'nin ev sahibi oldu.
10.10.2023 Futbol
İtalya Milli Takımı'nda Roberto Mancini depremi!
İtalya Milli Takımı'nda Roberto Mancini depremi! İtalyan çalıştırıcı Roberto Mancini, İtalya Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğünden istifa etti.
13.08.2023 Futbol
Türkiye ve İtalya'dan EURO 2032'ye ortak başvuru
Türkiye ve İtalya'dan EURO 2032'ye ortak başvuru TFF, İtalya Futbol Federasyonu ile EURO 2032 için ortak başvuru yapılacağını açıkladı.
28.07.2023 Futbol
'Zaniolo vakasında süreç daha iyi yönetilebilirdi'
'Zaniolo vakasında süreç daha iyi yönetilebilirdi' İtalya Futbolcular Birliği Başkanı Umberto Calcagno Galatasaray'ın yeni transferi İtalyan yıldız hakkında 'Zaniolo'nun ve kulübün kararını etkileyen sportif performans dışında ya da iş sözleşmesinin dışında durumlar olmasından dolayı üzgünüm" ifadelerini kullandı.
16.02.2023 Galatasaray
Serie A devi Juventus'a büyük şok! 15 puan silme cezası geldi 8 sıra gerilediler
Serie A devi Juventus'a büyük şok! 15 puan silme cezası geldi 8 sıra gerilediler İtalya Futbol Federasyonu, Juventus'a 15 puan silme cezası ve 11 Juventus yöneticisinin cezalarını resmen duyurdu. 15 puan silme cezası sonrası Juventus ligde 3. sıradan 11. sıraya geriledi.
20.01.2023 İtalya
U19 Mili Takımımıza 3 gol atarak yıldızlaşmıştı! Gelen haber şaşırttı, şu anda kulüpsüz...
U19 Mili Takımımıza 3 gol atarak yıldızlaşmıştı! Gelen haber şaşırttı, şu anda kulüpsüz... U19 Milli Takımımız, UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu ilk maçında karşılaştığı Lüksemburg ile 4-4 berabere kaldı. Lüksemburg'da Leon Elshan maçta hat-trick yaparken şu anda kulüpsüz olduğu ortaya çıktı.
22.09.2022 Şampiy10
Beşiktaş Ajax maçı ne zaman? Beşiktaş Ajax maçı biletleri satışa çıktı mı?
Beşiktaş Ajax maçı ne zaman? Beşiktaş Ajax maçı biletleri satışa çıktı mı? UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun 5. haftasında Beşiktaş, Hollanda'nın Ajax takımıyla karşı karşıya geliyor. Bosna Hersekli hakem Irfan Peljto'nun düdük çalacağı Beşiktaş Ajax maçı İstanbul'da oynanacak.. Peki, Beşiktaş Ajax maçı ne zaman? Beşiktaş Ajax maçı biletleri satışa çıktı mı? Beşiktaş Ajax maçı bilet fiyatı ne kadar? İşte Beşiktaş Ajax maçı ile ilgili tüm detaylar...
22.11.2021 Gündem
Fenerbahçe Frankfurt maçı hangi kanalda ve ne zaman? UEFA Avrupa ligi Fenerbahçe Eintracht Frankfurt maçı saat kaçta nerede, şifresiz ve canlı mı?
Fenerbahçe Frankfurt maçı hangi kanalda ve ne zaman? UEFA Avrupa ligi Fenerbahçe Eintracht Frankfurt maçı saat kaçta nerede, şifresiz ve canlı mı? UEFA Avrupa Ligi’ne devam etmek isteyen Fenerbahçe, Frankfurt ile mücadele edecek. Uzun bir zaman sonra UEFA Avrupa Ligi'nde yer almaya hazırlanan Fenerbahçe, Frankfurt karşısında galip gelip, UEFA Avrupa Ligi yolunu sürdürmek istiyor. Peki, Frankfurt - Fenerbahçe UEFA Avrupa ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...
15.09.2021 Gündem
G.Saray'ın maçına Sloven Fener'e İtalyan hakem
G.Saray'ın maçına Sloven Fener'e İtalyan hakem UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
14.09.2021 Galatasaray
Galatasaray - PSV Eindhoven: 1-2
Galatasaray - PSV Eindhoven: 1-2 Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Hollanda temsilcisi PSV'ye 2-1 yenildi ve ilk maçla birlikte ortaya çıkan 7-2’lik skorla turnuvaya veda etti. Temsilcimiz Avrupa’da yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.
28.07.2021 Futbol
GS - PSV maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Galatasaray PSV Eindhoven maçı canlı şifresiz izlenebilecek mi?
GS - PSV maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Galatasaray PSV Eindhoven maçı canlı şifresiz izlenebilecek mi? GS PSV maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Galatasaray, PSV Eindhoven'ı konuk edecek. 5-1 kaybettiği maçın rövanşına az bir süre kala Galatasaray PSV Eindhoven maçının saati, yayınlanacağı kanal ve zamanı araştırılmaya başlandı. İşte Galatasaray PSV maçı hakkında merak edilenler…
27.07.2021 Gündem
Galatasaray'ın 3.ön eleme turu rakibi belli oldu
Galatasaray'ın 3.ön eleme turu rakibi belli oldu Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki muhtemel rakibi belli oldu.
19.07.2021 Galatasaray
İtalya EURO 2020 kadrosunu açıkladı!
İtalya EURO 2020 kadrosunu açıkladı! 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek olan İtalya Milli Takımı'nın kadrosu açıklandı.
18.05.2021 Futbol
İtalya Futbol Federasyonu açıkladı! 'Men ederiz'
İtalya Futbol Federasyonu açıkladı! 'Men ederiz' İtalya Futbol Federasyonu, UEFA ve FIFA'nın düzenleyeceği turnuvalar haricinde farklı bir organizasyona katılacak olan takımlarını men cezasıyla uyardı.
26.04.2021 İtalya
Avrupa süper ligi nedir? Ligde hangi takımlar var, format nasıl olacak? Avrupa süper ligi projesi
Avrupa süper ligi nedir? Ligde hangi takımlar var, format nasıl olacak? Avrupa süper ligi projesi Avrupa'nın en güçlü futbol kulüplerinden on iki tanesi UEFA'dan ayrılıkçı bir kararla Avrupa Süper Ligi'ni kurduklarını ortak bildiriyle duyurdu. İngiltere, İspanya ve İtalya'dan 12 kulübün "Avrupa Süper Ligi" adıyla yeni bir turnuva düzenlenmesi konusunda anlaşmaya vardı. Futbol dünyası yeni bir organizasyona hazırlanıyor. 12 kulübün öncülüğünü yaptığı Avrupa Süper Ligi nedir? Avrupa Süper Ligi'ne hangi takımlar katılacak, format nasıl olacak?
19.04.2021 Gündem
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar'
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar' Manchester United'ın efsane futbolcularından Rio Ferdinand, Alex Ferguson, Gary Neville gibi isimler Avrupa Süper Ligi oluşumuna sert tepki gösterdiler.
19.04.2021 Şampiyonlar Ligi
Avrupa'da futbola tarihi darbe! 12 kulüp kendi ligini kurdu
Avrupa'da futbola tarihi darbe! 12 kulüp kendi ligini kurdu Avrupa'nın en büyük 12 kulübünün UEFA'ya resti bomba etkisi yarattı. Futbolda yaşanan kriz sonrası Avrupa Süper Ligi kuruldu.
19.04.2021 Şampiyonlar Ligi
Benfica - Arsenal maçında Cüneyt Çakır düdük çalacak
Benfica - Arsenal maçında Cüneyt Çakır düdük çalacak Cüneyt Çakır, UEFA Avrupa Ligi'nde Benfica - Arsenal karşılaşmasında düdük çalacak.
16.02.2021 UEFA Avrupa Ligi
Zlatan Ibrahimovic'e 10 maç ceza!
Zlatan Ibrahimovic'e 10 maç ceza! Romelu Lukaku'ya ırkçı sözler söylediği iddia edilen Zlatan Ibrahimovic'e 10 maç ceza yolda.
30.01.2021 İtalya
Soruşturma başlatıldı! İhlal var
Soruşturma başlatıldı! İhlal var İtalya Futbol Federasyonu (FIGC), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yönelik belirlenen sağlık protokollerine ilişkin ihlal olup olmadığını tespit etmek amacıyla Lazio Kulübü hakkında soruşturma başlattı.
3.11.2020 İtalya
UEFA Asbaşkanı Michele Uva istifa etti
UEFA Asbaşkanı Michele Uva istifa etti UEFA Asbaşkanı Michele Uva, asbaşkanlık ve yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ederek Avrupa futbolunun patronlarıyla yollarını ayırdı.
31.10.2020 Futbol
Cristiano Ronaldo 72 gün sonra geri döndü!
Cristiano Ronaldo 72 gün sonra geri döndü! İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus’ta forma giyen dünyaca ünlü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, 72 gün sonra kulübünün antrenman tesislerine döndü.
19.05.2020 Futbol
Serie A'da takımlar ligin devamını istiyor
Serie A'da takımlar ligin devamını istiyor Avrupa Corona virüsün pençesinde belirsizlik yaşamaya devam ederken Fransa'nın aldığı kararın tam tersi İtalya'dan gelebilir.
2.05.2020 Futbol
Andrea Agnelli: Böyle şampiyonluğu istemeyiz
Andrea Agnelli: Böyle şampiyonluğu istemeyiz Salgın sebebiyle ciddi sıkıntılar yaşayan İtalya’da sezonun bitirilmesi önerildi. Juventus Başkanı Agnelli, lider durumda oldukları için şampiyon ilan edilme fırsatını ‘adil olmaz’ diyerek istemedi.
3.04.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

İtalya Futbol Federasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki italya futbol federasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.