Gazete Vatan Logo

Beşiktaş Ajax maçı ne zaman? Beşiktaş Ajax maçı biletleri satışa çıktı mı?

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun 5. haftasında Beşiktaş, Hollanda'nın Ajax takımıyla karşı karşıya geliyor. Bosna Hersekli hakem Irfan Peljto'nun düdük çalacağı Beşiktaş Ajax maçı İstanbul'da oynanacak.. Peki, Beşiktaş Ajax maçı ne zaman? Beşiktaş Ajax maçı biletleri satışa çıktı mı? Beşiktaş Ajax maçı bilet fiyatı ne kadar? İşte Beşiktaş Ajax maçı ile ilgili tüm detaylar...

Beşiktaş Ajax maçı ne zaman? Beşiktaş Ajax maçı biletleri satışa çıktı mı?

Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki mücadele eden Beşiktaş, Hollanda'nın Ajax takımıyla karşılaşacak. Beşiktaş, sahasında oynanacak maçı, Bosna Hersekli hakem Irfan Peljto yönetecek. Vodafone Park'ta oynanacak maçın biletleri satışa sunulacak. Peki, Beşiktaş Ajax maçı ne zaman? Beşiktaş Ajax maçı biletleri satışa çıktı mı? Beşiktaş Ajax maçı bilet fiyatı ne kadar? İşte Beşiktaş Ajax maçı ile ilgili tüm detaylar...

BEŞİKTAŞ AJAX MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş Ajax maçı Vodafone Park'ta 24 Kasım Çarşamba günü oynanacak. UEFA'dan yapılan açıklamaya göre; 24 Kasım Çarşamba akşamı oynanacak mücadelede Bosna Hersekli hakem Irfan Peljto düdük çalacak. Peljto'nun yardımcılıklarını yine aynı federasyondan Senad Ibrisimbegović ve Davor Beljo yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Miloš Gigovic olacak. Mücadelenin VAR hakemi İtalya Futbol Federasyonu'ndan Marco Guida olurken, AVAR hakemi olarak ise yine aynı federasyondan Daniele Doveri görevlendirildi.

BEŞİKTAŞ AJAX MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI?

Beşiktaş Ajax karşılaşmasının biletleri satışa sunuldu. Taraftarlar, biletlere "passo.com.tr" ile Vodafone Park Bilet Satış Gişesi ve Passo Mobil uygulama üzerinden ulaşabilecek. Her taraftar sadece 2 bilet satın alabilecek.

Haberin Devamı

Deplasman takımı taraftarlarının alınmayacağı stada girişlerde yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamındaki önlemler geçerli olacak.

İŞTE BİLET FİYATLARI

Beşiktaş-Ajax maçı bilet fiyatları şöyle:

1. kategori: 395 lira
2. kategori 360 lira
3. kategori 315 lira
4. kategori 300 lira
5. kategori 260 lira
6. kategori 235 lira
7. kategori 170 lira
8. kategori 150 lira
VIP 100: 1.000 lira
VIP 101-126: 880 lira