İtalya Bayrağı Anlamı Nedir? İtalya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
İtalya Bayrağı Anlamı Nedir? İtalya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Güney Avrupa'da önemli oranda İtalya Yarımadası'nda bulunan İtalya, aynı zamanda İtalya Cumhuriyeti olarak da bilinir. Tepeden bakıldığında ise haritada görüntüsü bir çizmeye benzediği için bu yönüyle dünya çapında bilinmektedir.
10.09.2023 Eğitim
Arnavutluk Bayrağı Anlamı Nedir? Arnavutluk Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Arnavutluk Bayrağı Anlamı Nedir? Arnavutluk Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Balkan ülkelerinden biri olan Arnavutluk, Adriyatik ve İyon denizine kıyısı olan bir ülkedir. Yunanistan'ın kuzeyinde bulunan ülke mimarisi, tarihi ve kumsalları ile ön plana çıkan bir ülkedir. 
3.09.2023 Eğitim
Başbakan: Anket sonuçları var ama...
Başbakan: Anket sonuçları var ama... Başbakan Binali Yıldırım, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Referanduma sayılı günler kala devam eden anket çalışmalarıyla ilgili konuşan Yıldırım, "Anket sonuçları var ama paylaşmayacağım. Vatandaşlarımıza biraz saygısızlık olarak görüyorum." dedi.
1.04.2017 Siyaset
Beşiktaş'ta Türk bayrağı krizi
Beşiktaş'ta Türk bayrağı krizi Beşiktaş Kulübü, yeni sezon için satışa çıkarılan formalarda Türk Bayrağı arması bulunmadığını, istenmesi halinde bu armaların ücretsiz olarak bastırılacağını duyurdu. Bu olay sosyal medyada büyük yankı yarattı.
24.09.2021 Beşiktaş
Porto Rico'lu Kartallar
Porto Rico'lu Kartallar Beşiktaş Cola Turka Basketbol Takımı, hem Avrupa’da hem de Türkiye’de fırtınalar estiriyor
14.03.2008 Arşiv
Baykal, VATAN’a konuştu
Baykal, VATAN’a konuştu CHP lideri Baykal: Arkadaşlarımızla birlikte aynı partiymiş gibi hükümet sorumluluğunu göğüsleyebileceğimize inanıyoruz
29.09.2021 Gündem