7.693 TL alacalar! 6 aydan uzun süredir işsiz olanlar için harekete geçildi, destek ödemesi...
7.693 TL alacalar! 6 aydan uzun süredir işsiz olanlar için harekete geçildi, destek ödemesi... Milyonlara güzel haber, harekete geçildi. Özellikle uzun süredir işsiz olan vatandaşları çok yakından ilgilendiriyor. 7.693 TL ödeme yapılacak. İstihdamı arttırmak için önemli bir adım niteliğinde. Birçok kişinin yeniden iş bulması sağlanacak. Uzun süreli işsizlik son bulacak. Son 6 aydır işsiz olanları istihdam eden şirketlere destek verilecek. 1.025-7.693 TL arasında değişen sosyal güvenlik primi işveren payı devlet tarafından ödenecek. İşte istihdam hamlesi ve teşvik ödemeleriyle ilgili son dakika gelişmeleri...
26.01.2022 Çalışma Hayatı
İşveren, işçi herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 50 indirim...
İşveren, işçi herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 50 indirim... Hükümet harekete geçti ve başladı. İşveren, işçi herkesi çok yakından ilgilendiren karar. Hakkını kaybeden SGK'ya bildirmek zorunda. Yapmayan yanar, 5yıl yasak... İş yerinde gerekli tedbirleri alarak işçilerini iş kazalarına karşı koruyan işverenler prim indirimiyle ödüllendiriliyor. Son üç yılda iş yerinde ölümle veya sakatlanmayla sonuçlanan iş kazası olmayan işveren, gelecek üç yıl süreyle işsizlik sigortası primini indirimli ödeyecek. İşverenin aylık avantajı işçi başına 268 TL’ye kadar çıkacak.
4.02.2021 Ekonomi
İş sağlığında yeni dönem
İş sağlığında yeni dönem Çok tehlikeli sınıfta yer alan ve ondan fazla çalışanı bulunan iş yerlerinde üç yıl boyunca ölümlü veya sürekli iş göremezlik gelirinin bağlanmasına neden olan kaza yaşanmaması durumunda işverene prim teşviki sağlanacak.
9.01.2019 Ekonomi