Pençe-Kılıç Hava Harekatı başladı! MSB: Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor
Pençe-Kılıç Hava Harekatı başladı! MSB: Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde PKK/KCK/YPG'li teröristler tarafından Türkiye'ye saldırılarda üs olarak kullanılan bölgelere Pençe-Kılıç Hava Harekatı icra edildiğini açıkladı. Türk Silahları Kuvvetleri'nin Suriye'de; "Tel Rıfat, Maranez, Derbesiye, Malikiye, Ayn el Arap, Karaçok , Ayn Dagne," bölgelerine, Irak'ta ise; "Sincar, Süleymaniye, Kandil" bölgelerine hava harekatı düzenlediği bilgisi verildi.
20.11.2022 Gündem
Twitter ve Instagram çöktü mü? Twitter’da erişim sorunu var mı, neden açılmıyor? İnstagram’a neden girilmiyor?
Twitter ve Instagram çöktü mü? Twitter’da erişim sorunu var mı, neden açılmıyor? İnstagram’a neden girilmiyor? Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, TikTok ve daha birçok uygulamada erişim sorunu yaşanıyor. Sosyal medya uygulamalarında yaşanan sorun pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki, Youtube, instagram, Twitter’a neden girilmiyor? Twitter ve Instagram çöktü mü? Twitter’da erişim sorunu var mı, neden açılmıyor? İnstagram’a neden girilmiyor? İşte detaylar…
13.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi nerede? Taksim patlaması ne zaman, saat kaçta oldu? İstiklal patlaması ile ilgili açıklamalar ve Taksim’deki patlama anları görüntüsü!
İstiklal Caddesi nerede? Taksim patlaması ne zaman, saat kaçta oldu? İstiklal patlaması ile ilgili açıklamalar ve Taksim’deki patlama anları görüntüsü! İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama ile ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. İlk açıklama İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan geldi. Vali Yerlikaya, patlamada can kaybı ve yaralıların olduğunu söyledi. Patlamanın nedeni ise henüz bilinmiyor ancak bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Peki, İstiklal Caddesi nerede? Taksim patlaması saat kaçta oldu? İstiklal patlaması ile ilgili açıklamalar ve Taksim’deki patlama anları görüntüsü!
14.11.2022 Gündem
Kırkıncı yaşını kutlamak için geldi tabutta döndü
Kırkıncı yaşını kutlamak için geldi tabutta döndü Yonathan Soher, eşi Anabel ile birlikte Tel Aviv’den İstanbul’a 40’ıncı yaş gününü kutlamak için gelmişti. Taksim’deki patlamada Yonathan öldü, Anabel ağır yaralandı. Anabel, saldırıdan saniyeler önce İsrailli grupla fotoğraf çektirmişti
29.09.2021 Gündem
Saldırıda yaralanan genç dehşeti anlattı!
Saldırıda yaralanan genç dehşeti anlattı! İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında bacağı ve boynundan yaralanan 23 yaşındaki Emre Karaca korku dolu o anları anlattı.
29.09.2021 Gündem