Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Gençlerimize sahip çıkmak hepimizin en ulvi görevlerinden biri
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Gençlerimize sahip çıkmak hepimizin en ulvi görevlerinden biri Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kars'ta gençlik merkezi açtı. Gençlere sahip çıkmanın en ulvi ve önemli görevlerden birisi olduğunu belirten Erbaş, "Çünkü geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi Rabbini tanıyan, peygamberlerini tanıyan, kitabını bilen, kendini bilen, büyüklerini sayan, küçüklerini seven değerlerine sahip çıkan bir özellikle yetiştirmek zorundayız" dedi.
7.01.2022 Gündem
Fuat Oktay: Milli ve manevi değerlerimizle donandığınızda gücü elde ediyorsunuz
Fuat Oktay: Milli ve manevi değerlerimizle donandığınızda gücü elde ediyorsunuz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, istiklal ve istikbal mücadelesinin yalnızca dünün değil, bugünün ve yarının da mücadelesi olduğunu belirterek, "Özellikle coğrafyamızda hayatta kalmanın en büyük yolu güçlü olmaktan geçiyor. Bu güç, sadece maddi anlamda bir güç değil. Maddi ve manevi anlamdaki güçle birlikte, milli ve manevi değerlerimizle birlikte donandığınızda o gücü elde ediyorsunuz. Mehmet Akif aslında bir anlamda bunu anlatıyor" dedi.
6.10.2021 Gündem
Dünyaya açılıyor
Dünyaya açılıyor ‘Beni Affet’ dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen Şeyma Korkmaz, İstikbal’in yurt dışı reklam yüzü oldu.
17.12.2019 Magazin