İstem Yılmaz

İstem Yılmaz

Son dakika İstem Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstem Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstem Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstem Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istem yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 istem yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm istem yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burak Yılmaz icralık oldu
Burak Yılmaz icralık oldu Futbolcu Burak Yılmaz’ın eşi İstem Yılmaz, boşandıktan bir süre sonra eşinin 2018'e ait kira, aidat, elektrik, su ve doğalgaz faturalarını ödemediğini belirterek harekete geçti
2.08.2019 Magazin
Burgercide buluştular
Burgercide buluştular İKİ yıldır çekişmeli bir boşanma süreci yaşayan Burak Yılmaz ile İstem Yılmaz, önceki akşam Armutlu’da bir hamburgercide buluştu.
23.01.2018 Magazin
Burak Yılmaz’dan ailesine Çin işkencesi!
Burak Yılmaz’dan ailesine Çin işkencesi! Çin takımı Beijing Guoan’da yılda 32 milyon TL kazanan Burak Yılmaz, eşi ve çocuklarının oturduğu evin aylık 16 bin TL kirasını ödemeyince mal sahibi tahliye kararı aldırdı
27.07.2017 Magazin
Bomba iddia! Burak Yılmaz ile Ceylan Çapa...
Bomba iddia! Burak Yılmaz ile Ceylan Çapa... Burak Yılmaz ile eşi İstem Atilla arasındaki ipler yine iyice gerildi. İstem Hanım, yıldız futbolcunun Ceylan Çapa ile olan yakınlığını kıskandı. Sosyetik güzelin ise ‘Burak çok iyi biri ama evli adamla asla aşk yaşamam’ dediği konuşuluyor.
23.11.2016 Magazin
Burak Yılmaz'dan eşine karşı dava!
Burak Yılmaz'dan eşine karşı dava! Futbol hayatına Çin'de devam eden milli futbolcu Burak Yılmaz, şiddet gördüğü gerekçesiyle kendisine boşama davası açan ve 10 milyon TL tazminat isteyen eşi İstem Yılmaz'a karşı dava açıp çocukların velayetini istedi.
23.11.2016 Futbol
Burak Yılmaz'dan eşine karşı dava!
Burak Yılmaz'dan eşine karşı dava! Futbol hayatına Çin'de devam eden milli futbolcu Burak Yılmaz, şiddet gördüğü gerekçesiyle kendisine boşama davası açan ve 10 milyon TL tazminat isteyen eşi İstem Yılmaz'a karşı dava açıp çocukların velayetini istedi.
23.11.2016 Magazin
Burak Yılmaz'ı evden kovdu!
Burak Yılmaz'ı evden kovdu! Burak Yılmaz, eşiyle buzları eritti ama tam da affedilmedi. İkinci bebeklerinin mevlidi için Çin’den Türkiye’ye gelen futbolcu, eşi evde kalmasına izin vermeyince Çırağan’da kaldı.
5.10.2016 Magazin
'Derin' barış!
'Derin' barış! Futbolcu Burak Yılmaz ile kendisini hamileyken dövdüğünü öne sürerek 12 milyon TL’lik boşanma davası açan eşi İstem Yılmaz, ikinci bebekleri Derin’in doğumundan sonra barıştı
19.09.2016 Magazin
Burak Yılmaz eşinden böyle özür diledi!
Burak Yılmaz eşinden böyle özür diledi! Galatasaray'dan Çin'e transfer olan Burak Yılmaz, ikinci bebeğinin dünyaya gelmesinin ardından arasını düzeltmek istediği eşine 1 milyon değerinde cip hediye aldı.
27.08.2016 Magazin
Bebek geldi kavga bitti!
Bebek geldi kavga bitti! GS’nin eski yıldızı milli futbolcu Burak Yılmaz ikinci kez baba oldu...
21.08.2016 Magazin
Burak Yılmaz'ın eşi İstem Yılmaz'la ilgili yeni iddia
Burak Yılmaz'ın eşi İstem Yılmaz'la ilgili yeni iddia Burak Yılmaz'ın yakın arkadaşı, futbolcu ile eşi İstem Yılmaz arasındaki krizi anlattı. İddiaya göre İstem Yılmaz hamileliğini bahane etti, 41.5 milyon TL'nin peşine düştü
14.06.2016 Magazin
Milli futbolcudan eşine ‘kürtaj’ dayağı
Milli futbolcudan eşine ‘kürtaj’ dayağı Çin’e transfer olan futbolcu Burak Yılmaz’ın, kürtaj yaptırması için eşi İstem Yılmaz’ı dövdüğü öne sürüldü...
13.06.2016 Yaşam
Kaynana gelin kavgası!
Kaynana gelin kavgası! İstem Yılmaz, şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açtığı Burak Yılmaz'dan, 12 milyon lira tazminat ve 50 bin lira nafaka istedi...
7.06.2016 Magazin
Burak Yılmaz Çinlilere kızdı, eşini dövdü
Burak Yılmaz Çinlilere kızdı, eşini dövdü İstem Yılmaz, eşi Burak Yılmaz'dan dayak yediği iddiasıyla boşanma davası açtı. Çinlilere kızan milli futbolcunun, öfkesini hamile eşinden çıkardığı öne sürüldü.
23.09.2021 Futbol
Çocuklarımın annesidir!
Çocuklarımın annesidir! Ünlü futbolcu Burak Yılmaz’a dört aylık hamile eşi İstem Yılmaz’ın şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açtığı iddia edildi...
2.06.2016 Magazin
Burak Yılmaz'dan servet istiyor!
Burak Yılmaz'dan servet istiyor! Galatasaray'dan, Çin'e transfer olan ve Beijing Guoan kulübünde forma giyen Burak Yılmaz'ın eşi İstem Yılmaz boşanma davası açtı.
2.06.2016 Futbol
Hasret giderdi
Hasret giderdi Kısa bir süre önce Çin’in Beijing Guoan Kulübü‘ne transfer olan fakat talihsiz bir şekilde sakatlık geçiren Burak Yılmaz, önceki gün Türkiye’ye geldi...
18.03.2016 Magazin
Baş başa yemek
Baş başa yemek Galatasaray’ın yıldız golcüsü Burak Yılmaz, eşi İstem Yılmaz ile birlikte Aqua Florya AVM’de görüntülendi...
9.11.2015 Magazin
Burak'ın eşinden anlamlı davranış
Burak'ın eşinden anlamlı davranış Türk Böbrek Vakfı'nın diyaliz hastaları için düzenlediği geleneksel yılbaşı yemeği bu yıl da Yeşilköy Dürümcü Baba'da gerçekleştirildi.
28.12.2014 Galatasaray
Annesinden fırça yedi!
Annesinden fırça yedi! Arda Turan, Caner Erkin, Burak Yılmaz ve Hidayet Türkoğlu'nun gece maceraları!
2.07.2014 Magazin
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Burak Yılmaz ailesiyle tatilde! Teknenin günlük kirası dudak uçuklattı
Burak Yılmaz ailesiyle tatilde! Teknenin günlük kirası dudak uçuklattı Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan elenen A Milli Takım'ın kaptanı Burak Yılmaz, turnuva sonrası daha önce ayrılıp barıştığı İstem Atilla, kızları Derin ve Nazlı’yla birlikte tatile çıktı.
26.06.2021 Magazin
26 ülke büyükelçiliğine atama yapıldı
26 ülke büyükelçiliğine atama yapıldı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı. 4 uluslararası örgüt daimi temsilcisi ile 22 ülke büyükelçisi merkeze alındı. Merkeze çekilen uluslararası örgüt daimi temsilciliklerine ve 26 ülke büyükelçiliğine atama yapıldı.
13.02.2021 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, büyükelçilik görevlerini tebliğ etti
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, büyükelçilik görevlerini tebliğ etti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bazı büyükelçilerin yeni büyükelçilik ve daimi temsilcilik görevlerini tebliğ etti.
8.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstem Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istem yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.