Gazete Vatan Logo
Futbol Burak Yılmaz'dan servet istiyor!

Burak Yılmaz'dan servet istiyor!

Galatasaray'dan, Çin'e transfer olan ve Beijing Guoan kulübünde forma giyen Burak Yılmaz'ın eşi İstem Yılmaz boşanma davası açtı.

Burak Yılmaz'dan servet istiyor!

İstemi Yılmaz'ın, kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği Burak'tan 12 milyon TL ve aylık 50 bin TL nafaka istediği öğrenildi.

Milli futbolcunun Antalyaspor'da oynarken birlikte olduğu ve evlenme kararı aldığı İstemi Yılmaz'dan o tarihte son anda evlenmekten vazgeçtiği, ancak 5 yıl sonra yeniden bir araya geldiği bildirildi. Çin'e gitmeden çiftin arasında yine büyük sorunlar olduğu, ama yeni yaşamlarında birbirlerine bir şans daha vermeyi kararlaştırdıkları vurgulandı. Buna rağmen geçimsizliğin devam ettiği, eşinin iddialarının aksine Burak'ın şiddet uygulamadığı, tacizlerde bulunduğu da ileri sürüldü.

Bu arada dört aylık hamile olan İstem Yılmaz, önce kendisini darp ettiği iddiasıyla Burak Yılmaz için evden uzaklaştırma kararı aldırdı. İstem Yılmaz hafta başında ise avukatı aracılığıyla Bakırköy Aile Mahkemesi’ne başvurdu. 2 yıl önce evlenen çiftin, Nazlı adında bir de kızları bulunuyor

(expressgazete.com)