İşte Bu Benim Masalım

İşte Bu Benim Masalım

Son dakika işte bu benim masalım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan işte bu benim masalım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını işte bu benim masalım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşte Bu Benim Masalım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işte bu benim masalım gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 işte bu benim masalım haberi bulunmuştur. Tüm işte bu benim masalım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aleyna Tilki: Sette de onu hayranlıkla izliyordum!
Aleyna Tilki: Sette de onu hayranlıkla izliyordum! 'İşte Bu Benim Masalım' dizisinde, 'Survivor 2020' şampiyonu Cemal Can Canseven ile başrolü paylaşan Aleyna Tilki, oyunculuğun ardından şarkıcılığa adım atan rol arkadaşı hakkında konuştu.
27.03.2021 Magazin
Aleyna Tilki 2 milyon TL aldı mı? Yanıt verdi...
Aleyna Tilki 2 milyon TL aldı mı? Yanıt verdi... Bir dönem aralarından su sızmayan Aleyna Tilki ile Demet Akalın arasında sular durulmuyor. Rol aldığı gençlik dizisiyle ilgili Tilki’yi eleştiren Akalın’a yanıt gecikmedi. Aleyna Tilki, “Gerçekten iyi işten anlayanlar bana destek verdi” dedi.
21.03.2021 Magazin
Aleyna Tilki'nin açıklaması şaşırttı! 'Sevgililer Günü'nde...'
Aleyna Tilki'nin açıklaması şaşırttı! 'Sevgililer Günü'nde...' 'Survivor 2020' şampiyonu Cemal can Canseven ile 'İşte Bu Benim Masalım' dizisinde rol alan Aleyna Tilki, alışveriş turuna çıktığı Nişantaşı'nda gün boyu girilmedik mağaza bırakmadı. 20 yaşındaki şarkıcı, 14 Şubat sorusuna bakın ne cevap verdi.
13.02.2021 Magazin
Aleyna Tilki tarzını bakın kime benzetti!
Aleyna Tilki tarzını bakın kime benzetti! Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken şarkıcı Aleyna Tilki, bir kez daha kafa karıştıran bir tweeti ile magazin gündemine geldi.
10.02.2021 Magazin
Cemal Can Canseven koronavirüse yakalandı! 'Kendinize dikkat edin'
Cemal Can Canseven koronavirüse yakalandı! 'Kendinize dikkat edin' İşte Bu Benim Masalım adlı dizide başrol oynayan geçtiğimiz yılın Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven koronavirüse yakalandı.Cemal Can, üzücü haberi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.
7.02.2021 Magazin
Aleyna Tilki'nin son hali korkuttu!
Aleyna Tilki'nin son hali korkuttu! 'İşte Bu Benim Masalım' dizisinin setinde kas spazmı geçiren Aleyna Tilki, önceki gün Nişantaşı’nda bir klinikte soluğu aldı. Tilki'nin, iki büklüm hali ve adım atarken zorlanması dikkatlerden kaçmadı. İşte genç şarkıcının sağlık durumu...
5.02.2021 Magazin
Hayranlarını korkuttu! Aleyna Tilki hastanelik oldu
Hayranlarını korkuttu! Aleyna Tilki hastanelik oldu Şarkıcı Aleyna Tilki hayranlarını endişelendirdi. 'İşte Bu Benim Masalım' dizisinde rol alan Aleyna Tilki paylaşımıyla korkuttu.
3.02.2021 Magazin
Aleyna Tilki'den radikal karar!
Aleyna Tilki'den radikal karar! ‘İşte Bu Benim Masalım’ müzikalinde rol alan Aleyna Tilki, anne evinden ayrıldı.
24.01.2021 Magazin
Cemal Can Canseven: 'Hayallerimin daha yüzde 1’ini gerçekleştirdim'
Cemal Can Canseven: 'Hayallerimin daha yüzde 1’ini gerçekleştirdim' Survivor'la hayatımıza giren Cemal Can hikayesiyle de merak ediliyor. Şimdi hayranı olduğu Aleyna Tilki ile bir müzikalde başrolü paylaşıyor. Sosyal medyada 3 milyon takipçisi var. Yakında seyircilerin karşısına bir şarkıyla çıkacak. Cemal Can 'Erkek popstarların cesaret edemediği her şeyi yapabilirim' diyor.
17.01.2021 Magazin
Aleyna Tilki'nin kar sevinci!
Aleyna Tilki'nin kar sevinci! İstanbul'da beklenen kar dün akşam etkisini gösterdi. Yılın ilk karını büyük bir sevinçle karşılayan Aleyna Tilki, soluğu bahçede aldı.
15.01.2021 Magazin
İşte Bu Benim Masalım dizisi başlıyor! Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven başrolde!
İşte Bu Benim Masalım dizisi başlıyor! Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven başrolde! Son yılların en çok sevilen iki ismi Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven İşte Bu Benim Masalım dizisiyle ekranlara gelecek. Müzikal kategorisinde yer alan gençlik dizisi İşte Bu Benim Masalım'da Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven duygularını, hayallerini ve başarı öykülerini anlatacak. Peki, İşte Bu Benim Masalım dizisi konusu ne? İşte Bu Benim Masalım dizisi oyuncuları kim? İşte Bu Benim Masalım dizisi oyuncu kadrosu!
6.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İşte Bu Benim Masalım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işte bu benim masalım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.