Askıda Plan SMS'le İstanbul imar planları görüntülenebilecek!
Askıda Plan SMS'le İstanbul imar planları görüntülenebilecek! İBB, "Askıda Plan SMS'le" hizmetini hayata geçirdi. Türkiye’de bir ilk hizmetle, askıya çıkarılan tüm imar plan ve değişiklikleri anında SMS ile paylaşılacak. Böylece İstanbullu, gerektiğinde itiraz hakkını kullanabilecek. Uygulamanın başladığı 24 Şubat tarihinden bugüne, 10 milyon kişiye SMS gönderildi. Peki, İstanbul'da imara açılacak yerler nereler? İBB imar proje sorgulama nasıl yapılır? Askıda Plan SMS'le İstanbul imar planları nasıl görüntülenir? İşte İstanbul İBB imar planı görüntüleme uygulaması...
3.03.2021 Gündem
Bakan Koca açıkladı, İstanbullular oraya akın etti!
Bakan Koca açıkladı, İstanbullular oraya akın etti! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından, Edirne’nin son 5 gündür korona virüs salgının da vaka ortalamasının en düşük 5 il arasında yer aldığının açıklanmasının ardından yüzlerce İstanbullu sabahın ilk saatlerinden itibaren soluğu Edirne’de aldı.
21.07.2020 Yaşam
‘Küçük olabilirim ama yüreğim büyük’
‘Küçük olabilirim ama yüreğim büyük’ Saldırının 3’üncü gününde İstanbullular, yerli ve yabancı turistler olay yerine gelmeye devam etti. Küçük bir kızın kendi el yazısıyla yazdığı ve patlama yerine bıraktığı mektup, saldırıyı çocuk gözünden yansıttı:
29.09.2021 Gündem
Plajlar doldu, taştı!
Plajlar doldu, taştı! Ramazan öncesi renkli görüntülere sahne oldu
29.09.2021 Gündem