İstanbulda Kesinti

İstanbulda Kesinti

Son dakika İstanbulda kesinti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbulda kesinti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbulda kesinti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbulda Kesinti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbulda kesinti gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 istanbulda kesinti haberi bulunmuştur. Tüm istanbulda kesinti haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da bu bölgelere 16 saat su verilmeyecek
İstanbul'da bu bölgelere 16 saat su verilmeyecek İSKİ, Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri ilçelerine yarın 16 saat süreyle su verilemeyeceğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'da elektrik kesintisi İstanbul Avrupa yakasındaki 12 ilçenin bazı bölgelerinde, 6 Mart'ta elektrik kesintisi uygulanacak
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'da elektrik kesintisi Avrupa Yakası'ndaki bazı ilçelere 16 Ekim Pazar günü elektrik verilemeyecek
13.10.2016 Yaşam
İstanbul'da 9 ilçe karanlıkta kalacak!
İstanbul'da 9 ilçe karanlıkta kalacak! İstanbul'un Sarıyer, Fatih, Bağcılar, Beylikdüzü, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Başakşehir, Bahçelievler ve Bakırköy ilçelerinin bazı mahallelerine 30 Eylül Cuma Günü elektrik verilemeyecek
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'da elektrik kesintisi Anadolu yakasında bazı bölgelerde, 5 Ocak'ta elektrik kesintisi yapılacak
3.01.2016 Yaşam
İstanbul’un 11 ilçesinde elektrik kesintisi
İstanbul’un 11 ilçesinde elektrik kesintisi BAKIM, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle, 6 Aralık Pazar günü İstanbul’un 11 ilçesine belirli saatlerde elektrik verilemeyecek
3.12.2015 Yaşam
İstanbul'da 8 ilçede elektrik kesintisi
İstanbul'da 8 ilçede elektrik kesintisi Bahçelievler, Eyüp, Çatalca, Büyükçekmece, Avcılar, Gaziosmanpaşa, Sultangazi ve Bakırköy'de bazı bölgelere 7 Kasım'da elektrik verilemeyecek.
4.11.2015 Yaşam
Su kesintisi olacak yerler! İSKİ 6 ilçe için su kesintisi uyarısı yaptı!
Su kesintisi olacak yerler! İSKİ 6 ilçe için su kesintisi uyarısı yaptı! İstanbul'da 6 ilçeye hatlarda yaşanan arıza nedeniyle su verilemiyor. Onarım çalışmaları devam ederken, İSKİ'den yapılan açıklamada "İstanbul'da da bazı bölgelerde kesintiler olmakta, bunun sonucunda da su arzında aksamalar meydana gelmektedir." denildi.
3.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbulda Kesinti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbulda kesinti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.