İstanbulda Hava

İstanbulda Hava

Son dakika İstanbulda hava haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbulda hava ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbulda hava haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbulda Hava

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbulda hava gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 istanbulda hava haberi bulunmuştur. Tüm istanbulda hava haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hava 5 derece birden düşecek, kar haritada oluşmaya başladı! Meteoroloji'den Perşembe uyarısı: Çok kuvvetli geliyor! Hafta sonu adım atmayın dendi
Hava 5 derece birden düşecek, kar haritada oluşmaya başladı! Meteoroloji'den Perşembe uyarısı: Çok kuvvetli geliyor! Hafta sonu adım atmayın dendi Meteoroloji 5 derece uyarısı yaptı. Kar yağışı için gerekli olan hava sıcaklığı artık oluştu. 4 kent için turuncu kod yayınlandı. Ülke genelinde aniden düşen sıcaklıklarla birlikte kuvvetli sağanaklar da gelmeye başladı. Antalya'da yoğun yağış sonrası sel baskınları oluştu. Hava durumu raporlarına göre İstanbul'da Perşembe günü başlayacak sağanak hafta sonuna doğru tane tane kar yağışına dönüşebilir. İşte son dakika hava durumu bilgileri
13.02.2024 Gündem
Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? İstanbul’da cumartesi ve pazar yağış var mı, hava nasıl olacak?
Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? İstanbul’da cumartesi ve pazar yağış var mı, hava nasıl olacak? Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Türkiye genelinde hava sıcaklıkları artmaya başlarken, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kar yağışlarının devam etmesi bekleniyor. Peki, İstanbul’da hava durumu nasıl olacak, cumartesi ve pazar hava nasıl olacak, güneşli mi?
28.01.2022 Yaşam
Son dakika kar yağışı açıklaması! 51 il için alarm verildi, Meteoroloji ve AFAD'dan flaş uyarı! Cumartesi ve pazar günü...
Son dakika kar yağışı açıklaması! 51 il için alarm verildi, Meteoroloji ve AFAD'dan flaş uyarı! Cumartesi ve pazar günü... 51 kent için alarm verildi! Son dakika kar yağışı açıklamaları peş peşe geldi. Meteoroloji ve AFAD uyardı. 'Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın' uyarısı yapıldı. İstanbul'a beklenen kar yağışı dün itibariyle etkisini göstermeye başladı. Bazı ilçelerde yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Perşembe gününe kadar kar yağışı devam edecek. Sıcaklıklar hissedilir derecede düştü. Kuvvetli yağış, rüzgar, zirai don, çığ tehlikesi ve yoğun kar uyarıları peş peşe yapıldı. Bugün Meteoroloji 51 kent için sarı ve turuncu kodlu uyarı verdi. İşte son dakika hava durumu...
22.01.2022 Gündem
İstanbul’a kar yağışı ne zaman bekleniyor? İstanbul'da kar tutacak mı, saat kaçta, hangi ilçelerde başlayacak?
İstanbul’a kar yağışı ne zaman bekleniyor? İstanbul'da kar tutacak mı, saat kaçta, hangi ilçelerde başlayacak? İstanbul’a saat kaçta kar yağacak, İstanbul’da kar ne zaman yağacak? İstanbul hava durumu raporları yakından takip ediliyor. İstanbul’da hafta başı kısa süreli belli bölgelerde kar etkisini gösterse de kısa süreli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayımladığı hava durumu raporuyla İstanbul’u bu hafta nasıl bir havanın beklediğini aktardı. Peki, İstanbul’da hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da kar yağışı ne zaman başlayacak?
15.11.2022 Yaşam
İstanbul'a soğuk ve yağışlı hava geliyor! Valilik duyurdu, yarın...
İstanbul'a soğuk ve yağışlı hava geliyor! Valilik duyurdu, yarın... İstanbul Valiliği'nden hava durumuna ilişkin açıklama geldi. Bu gece saatlerinden itibaren bölge Trakya'dan başlayarak soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek. Hava sıcaklıklarının perşembe gününden itibaren hissedilir derecede azalacağı, önümüzdeki hafta başına kadar mevsim normallerinin altında seyretmesi beklendiği kaydedildi.
7.04.2021 Gündem
Meteoroloji'den birçok il için uyarı!
Meteoroloji'den birçok il için uyarı! Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Göller yöresi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile İstanbul çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Sakarya, Bursa, Balıkesir, Bilecik, Yalova, Bolu, Zonguldak, Bartın, Kastamonu kıyıları ile Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
18.10.2020 Gündem
Marmara Bölgesi'nde sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde olacak
Marmara Bölgesi'nde sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde olacak Marmara Bölgesi'nde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 1 ila 3 derece üzerinde olacağı tahmin ediliyor.
31.07.2020 Gündem
Meteoroloji'den İstanbul için son dakika uyarısı
Meteoroloji'den İstanbul için son dakika uyarısı İstanbul'da hafta sonu hava sıcaklığı rekor seviyeye ulaşacak. Ancak önümüzdeki hafta perşembe ve cuma günü ise kuvvetli yağış bekleniyor.
15.05.2020 Gündem
Meteoroloji | Haftasonu İstanbul'da hava nasıl olacak?
Meteoroloji | Haftasonu İstanbul'da hava nasıl olacak? İstanbul’da haftasonu planı yapacak vatandaşlar, ‘’Haftasonu havalar nasıl olacak?" sorusuna yanıt arıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre;
29.11.2019 Gündem
Bugün hava nasıl olacak? (22 Ekim Meteoroloji hava durumu raporu)
Bugün hava nasıl olacak? (22 Ekim Meteoroloji hava durumu raporu) Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 22 Ekim Salı günü son İstanbul hava durumu raporuna göre bugün İstanbul'da parçalı ve az bulutlu bir hava etkili olacak. İstanbul'da hava sıcaklığı ise 22 derece olacak. Ayrıca 4 bölge için de yağış uyarısı yapıldı. İşte güncel Meteoroloji hava durumu raporu...
22.10.2019 Gündem
Bugün hava nasıl olacak? (18 Ekim Meteoroloji hava durumu raporu)
Bugün hava nasıl olacak? (18 Ekim Meteoroloji hava durumu raporu) Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 18 Ekim Cuma günü son İstanbul hava durumu raporuna göre bugün İstanbul'da parçalı ve az bulutlu bir hava etkili olacak. İstanbul'da hava sıcaklığı ise 22 derece olacak. İşte güncel Meteoroloji hava durumu raporu...
18.10.2019 Gündem
Meteoroloji'den 9 ile son dakika uyarısı!
Meteoroloji'den 9 ile son dakika uyarısı! Meteoroloji'den yayınlanan uyarılarda bugün Samsun, Rize, Artvin, Ağrı, Kars ve Ardahan çevreleri ile Ordu'nun batı kesimleri, Trabzon ve Erzurum'un doğu kesimlerinde yağışların etkili olacağı bildirildi. Ayrıca İstanbul'da da yağış bir hava hakim olacak. Yağışların saat 09.00 – 18.00 arasında etkili olması bekleniyor.
9.09.2019 Gündem
Meteoroloji'den flaş uyarı! 22 Mart Cuma günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den flaş uyarı! 22 Mart Cuma günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre; 22 Mart Cuma günü yurt genelinde sabah ve gece saatlerinde sisli bir hava etkili olacak. Ayrıca Marmara ve Ege'de kuvvetli rüzgar görülecek.
22.03.2019 Gündem
Meteoroloji açıkladı! 18 Mart Pazartesi günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji açıkladı! 18 Mart Pazartesi günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 18 Mart Pazartesi günü hava sıcaklıkları yurt genelinde artacak. İstanbul'da hava sıcaklığı 18 derece olacak.
18.03.2019 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 15 Mart  Cuma günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 15 Mart Cuma günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 15 Mart Cuma günü yurdun birçok bölgesinde yağışlı bir hava hakim olacak.
15.03.2019 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 26 Şubat Salı günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 26 Şubat Salı günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 26 Şubat Salı günü yurdun birçok bölgesinde sağanak yağışlar etkili olacak. Marmara bölgesi için ise kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı.
26.02.2019 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 25 Şubat Pazartesi günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 25 Şubat Pazartesi günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 25 Şubat Pazartesi günü ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Marmara Bölgesi'nde karla karışık yağmur etkisini sürdürürken, yetkililer kuvvetli rüzgara karşı vatandaşları uyardı.
25.02.2019 Gündem
Yurt genelinde bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den don uyarısı!
Yurt genelinde bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den don uyarısı! Yurt genelinde bugün yağışlı bir hava hakim. Meteoroloji'den alınan bilgiye göre İstanbul'da az bulutlu ve açık bir hava etkili olurken, iç ve doğu kesimler için buzlanma ve don uyarısı yapıldı.
20.02.2019 Gündem
Meteoroloji'den o bölgeler için kritik uyarı! 'Dikkatli olun'
Meteoroloji'den o bölgeler için kritik uyarı! 'Dikkatli olun' Meteoroloji'den yapılan son açıklamaya göre bugün ülke genelinde yağışlı bir hava etkili olacak. Marmara'da da çok bulutlu aralıklarla sağanak yağış etkisini sürdürürken, İç Anadolu Bölgesi'nde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don bekleniyor.
15.02.2019 Gündem
Meteoroloji açıkladı! İşte Türkiye'de beklenen hava durumu...
Meteoroloji açıkladı! İşte Türkiye'de beklenen hava durumu... Yeni haftaya başlarken Meteoroloji'den son dakika uyarısı da geldi. 11 Şubat Pazartesi hava durumu nasıl olacak? Geçtiğimiz hafta sağanak yağmurlarla geçmiş Pazar günü güneşli hava İstanbulluların yüzünü güldürmüştü. Hafta başı Pazartesi günü hava durumu raporları da vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Dün olduğu gibi İstanbul'da bugün de bahardan kalma bir hava vatandaşları bekliyor. Meteoroloji'den yapılan son dakika bildiriminde parçalı bulutlu bir hava beklendiği ifade edildi. İl il bölge bölge hava durumu raporu burada...
11.02.2019 Gündem
Meteoroloji'den hava durumu için son dakika uyarısı!
Meteoroloji'den hava durumu için son dakika uyarısı! Hava sıcaklıklarının birden düşmesinden sonra Meteoroloji'den son dakika uyarıları da gelmeye devam ediyor. Geçen hafta ile kıyaslandığında yurdun büyük bölümünü etki altına alan sağanak yağmur üç gündür İstanbullulara zor dakikalar yaşatıyor. Trakya'daki kar yağışından sonra İstanbul'a ne zaman kar yağacak? sorusu da cevap bekliyor. 8 Şubat İstanbul Ankara hava durumu ve il il hava durumu raporları haberimizde...
8.02.2019 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! İstanbul'da bugün hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika hava durumu ve yağış uyarıları art arda geliyor. Son birkaç gündür özellikle İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde sıcaklıklar oldukça yüksek durumdaydı. 'İstanbul'da bugün hava nasıl olacak' sorusuyla ilgili çok sayıda birey araştırma yaparken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden o iller için şiddetli kar yağışı uyarısı da geldi. 'Kar ne zaman yağacak' sorusu merak edilirken işte Meteoroloji'nin uyardığı o iller...
1.02.2019 Gündem
Meteoroloji'den kritik sağanak yağış uyarısı! İstanbul'da bugün hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den kritik sağanak yağış uyarısı! İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika hava durumu ve kritik sağanak yağış uyarıları art arda gelmeye devam ediyor. Özellikle Ocak ayının sonuna geldiğimiz bu günlerde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üstünde seyrediyor. İstanbul'da yaşayan vatandaşlar ise tam bir bahar havası yaşıyorlar. Hal böyle olunca bireyler evden dışarı çıkmadan önce "bugün hava nasıl olacak?" sorusuna yanıt arıyorlar. Biz de Meteoroloji'den gelen bilgiler ve raporlar doğrultusunda hava durumu ile ilgili tahminleri açıkladık...
31.01.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbulda Hava ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbulda hava haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.