27 Temmuz 2023 hava durumu | İstanbul bugün kaç derece? Bugün İstanbul'da hava durumu nasıl, yağmur var mı? İstanbul hava durumu 27 Temmuz
27 Temmuz 2023 hava durumu | İstanbul bugün kaç derece? Bugün İstanbul'da hava durumu nasıl, yağmur var mı? İstanbul hava durumu 27 Temmuz İstanbul günlerdir sıcak hava dalgasıyla boğuşuyordu, bazı ilçeler dün 43 dereceyi gördü. Hava sıcaklıkları rekor seviyelerde seyrederken sevindirici haber geldi. Sıcaklıkların düşeceği güneşin yerini yağmura bırakacağı duyurulurken, İstanbullular sabahın erken saatlerinde gök gürültüsü ve şimşekle uyandı. Aşırı sıcak hava yerini serin ve rüzgarlı hava bıraktı. Peki, İstanbul bugün kaç derece, İstanbul'da yağmur var mı? İstanbul'da hava durumu bugün nasıl olacak? İşte 27 Temmuz İstanbul hava durumu…
27.07.2023 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 19 Mart Salı günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 19 Mart Salı günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre Marmara bölgesinde hava sıcaklıkları 1 ila 3 derece azalırken, İç ve kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak.
19.03.2019 Gündem
Meteoroloji açıkladı! 18 Mart Pazartesi günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji açıkladı! 18 Mart Pazartesi günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 18 Mart Pazartesi günü hava sıcaklıkları yurt genelinde artacak. İstanbul'da hava sıcaklığı 18 derece olacak.
18.03.2019 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 25 Şubat Pazartesi günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 25 Şubat Pazartesi günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 25 Şubat Pazartesi günü ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Marmara Bölgesi'nde karla karışık yağmur etkisini sürdürürken, yetkililer kuvvetli rüzgara karşı vatandaşları uyardı.
25.02.2019 Gündem