İstanbul için flaş yasak kararı! Vali Yerlikaya duyurdu, 30 Eylül'e kadar...
İstanbul için flaş yasak kararı! Vali Yerlikaya duyurdu, 30 Eylül'e kadar... İstanbul için son dakika yasak kararı! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya duyurdu. Yasak kararı 30 Eylül'e kadar uzatıldı. Yerlikaya, "İstanbul'umuzda orman yangınlarıyla mücadele kapsamında ormanlara girme, orman çevresinde ve içinde mola verme, piknik yapma yasakları 30 Eylül 2021 Perşembe günü saat 24.00’e kadar uzatılmıştır." açıklamasını yaptı.
1.09.2021 Gündem
Son dakika yasak kararı! Perşembe başlıyor, 6 Eylül'e kadar...
Son dakika yasak kararı! Perşembe başlıyor, 6 Eylül'e kadar... Son dakika yasak kararı! İstanbul'da Bakırköy Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada 02-06 Eylül 2021 tarihleri arasında her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, oturma eylemi vb. faaliyetlerin yasaklandığı açıklandı.
31.08.2021 Gündem
Normalleşme sonrası flaş açıklama! Vali duyurdu
Normalleşme sonrası flaş açıklama! Vali duyurdu Milyonlarca vatandaş bekliyordu. Kademeli normalleşme süreci başladı. İllerdeki vaka durumuna göre farklı uygulamalar yapılıyor. Çok yüksek riskli iller ile düşük riskli illerdeki uygulamalar değişiyor. Yüksek riskli iller arasında yer alan İstanbul, turuncu kategoride bulunuyor. İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, kontrollü normalleşme döneminde dinamik denetimlerin aralıksız olarak devam ettiği, toplam 281 bin 677 denetimin gerçekleştirildiği belirtilerek, "Evimizde, iş yerimizde, çarşıda, pazarda, ulaşımda, her zaman ve her yerde kendimizin denetçisi olalım. En etkili denetimin özdenetim olduğunu unutmayalım" denildi.
7.03.2021 Gündem