29 Mayıs İstanbul'un fethi ile ilgili en güzel mesajlar!
29 Mayıs İstanbul'un fethi ile ilgili en güzel mesajlar! Hz. Muhammed tarafından "Kostantîniyye elbette fetholunacaktır. Onu fetheden kumandan ne güzel kumandandır! Onu fetheden askerler ne güzel askerlerdir!" diyerek fethi müjdelenen, İstanbul'un fethinin bugün 569. yılı kutlanıyor. Bir çağın kapanıp yeni bir çağı İstanbul'un fethi çoşkuyla kutlanıyor. 29 Mayıs 1453 İstanbul'un fethine en güzel mesajları derledik. İşte İstanbul'un fethi ile ilgili en güzel mesajlar ve sözler!
28.05.2022 Gündem
Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Konserler ücretsiz mi? İBB 29 Mayıs Maltepe Konserleri saatleri!
Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Konserler ücretsiz mi? İBB 29 Mayıs Maltepe Konserleri saatleri! İstanbul’da fetih coşkusu etkinliklerle kutlanacak. Fatih Sultan Mehmet Han’ın fetih öncesinde ve sonrasında ordusuyla silinmez izler bıraktığı Anadolu yakası bugüne kadarki en büyük fetih kutlamasına ev sahipliği yapacak. İBB, İstanbul’un fethinin yıldönümünü Teoman ve Pinhani konseri ile kutlayacak. Peki, Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Teoman konseri ücretsiz mi? Maltepe Teoman konseri saat kaçta başlayacak? İşte 29 Mayıs Maltepe Teoman konseri detayları!
28.05.2022 Kültür Sanat
29 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Mayıs Marmaray ücretsiz mi? 29 Mayıs İstanbul’un fethinin yıldönümünde ulaşım ücretsiz mi?
29 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Mayıs Marmaray ücretsiz mi? 29 Mayıs İstanbul’un fethinin yıldönümünde ulaşım ücretsiz mi? İstanbul’un fethinin 569. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde 29 Mayıs günü toplu ulaşımın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Marmaray, otobüs, metro, metrobüs, ve metrolarda ulaşımın ücretsiz olup olmadığı pek çok kişinin araştırdığı konuların başında geliyor. Peki, 29 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Mayıs İstanbul’un fethinin yıldönümünde ulaşım ücretsiz mi? Otobüs, marmaray, vapur, metro ve metrobüs ücretsiz mi? İşte detaylar…
29.05.2022 Gündem
İstanbul’un fethi kutlama programı belli oldu mu? Fetih kutlamaları nerede? İstanbul’un fethi etkinlikleri nerede, ne zaman yapılacak?
İstanbul’un fethi kutlama programı belli oldu mu? Fetih kutlamaları nerede? İstanbul’un fethi etkinlikleri nerede, ne zaman yapılacak? 29 Mayıs İstanbul’un fethinin yıl dönümü büyük çoşkuyla kutlanacak. Fetih kutlamaları programı belli oldu. Kutlamalara katılmak isteyen binlerce kişi İstanbul’un fethi etkinliklerini araştırıyor. Peki, İstanbul’un fethi kutlama programı belli oldu mu? Fetih kutlamaları nerede? İstanbul’un fethi etkinlikleri nerede, ne zaman yapılacak? İşte etkinlik programı…
28.05.2022 Gündem
Ayasofya'da Fetih Suresi ne zaman okunacak? 29 Mayıs İstanbul'un fethi kutlama programı ve Fetih Suresi okunuşu...
Ayasofya'da Fetih Suresi ne zaman okunacak? 29 Mayıs İstanbul'un fethi kutlama programı ve Fetih Suresi okunuşu... 21 yaşındaki Fatih Sultan Mehmet için İstanbul'un fethi farklı anlamlar taşıyordu. 29 Mayıs'ta İstanbul'un fethi hem Hz. Muhammed'in müjdesini gerçekleştirdi hem de çağ kapayıp yeni bir çağ başlattı. Büyük anlamlar taşıyan İstanbul'un Fethi'nin 567'nci yıl dönümü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla kutlanıyor. 74 gün aradan sonra camilerde cuma namazı kılınmaya başlanmasının da bu kutlu güne denk getirilmesi nedeniyle fetih kutlamaları gerçekleştirilecek. Peki, Ayasofya'da Fetih Suresi ne zaman okunacak? 29 Mayıs İstanbul'un fethi kutlama programı, Fetih Suresi okunuşu ve meali...
29.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj! 'Milli iradenin gücünü cümle aleme gösterdik'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj! 'Milli iradenin gücünü cümle aleme gösterdik' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sakarya Zaferi’nin 100.Yılı Kutlama Programı'nda gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstiklal Harbi'mizin başkomutanı Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere tüm şehitlerimizi gazilerimizi rahmetli, minnetle yad ediyorum." ifadelerini kullandı.
13.09.2021 Gündem
AK Parti 15 yaşında
AK Parti 15 yaşında AK Parti 15. kuruluş yıldönümünü bugün kutladı. Kutlama, 15 Temmuz Şehitleri'nin anısına genel merkez önünde sade bir törenle yapıldı. Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz konuşma yaptı.
29.09.2021 Gündem
Öğrenciler tekbir getirerek çekti
Öğrenciler tekbir getirerek çekti ERZURUM Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’un Fethi’nin 562’nci yıl dönümünü nedeniyle kent merekezinde kutlama programı düzenledi. Etkinlikte, gemi görünümü verilen, üzerinde ’Recep Tayyip Erdoğan Başkumandan’ yazılı otobüsü lise öğrencileri tekbir getirerek çekti.
29.09.2021 Gündem
Valiliğe tarihçi isyanı!
Valiliğe tarihçi isyanı! Valiliğin bu kararı gemilerin karadan yürütülüp yürütülmediği tartışmasını başlattı...
29.09.2021 Gündem
Fetih kutlamaları Edirne'den başladı!
Fetih kutlamaları Edirne'den başladı! İSTANBUL’un Fatih Sultan Mehmet tarafından fethedilmesinin 559’uncu yıl dönümü kutlamaları ilk kez Edirne’den başlatıldı...
29.09.2021 Gündem