31 Mart Yenimahalle ilçe seçim sonuçları 2024: Yenimahalle ilçesinde kim kazandı? 2024 Yenimahalle belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Yenimahalle ilçe seçim sonuçları 2024: Yenimahalle ilçesinde kim kazandı? 2024 Yenimahalle belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Yenimahalle ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Yenimahalle belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Yenimahalle ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Yenimahalle ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Yenimahalle ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
İstanbul’un fethi ne zaman? İstanbul’un fethinin kaçıncı yılı? İstanbul nasıl fethedildi?
İstanbul’un fethi ne zaman? İstanbul’un fethinin kaçıncı yılı? İstanbul nasıl fethedildi? İstanbul'un fethinin 569. yıl dönümü kutlanıyor. Tarihte çağ kapayıp çağ açan, tarihin akışını değiştiren en şanlı zaferlerden olan İstanbul’un fethi, Hazreti Peygamber'in hadisi üzerine, övgüsüne mazhar olmak adına Fatih Sultan Mehmet’in en büyük zaferidir. İstanbul’ın Fethi’nin yıldönümünde pek çok kişi fetih sürecine ilişkin detayları araştırıyor. Peki, İstanbul nasıl fethedildi? İstanbul ne zaman fethedildi? İşte İstanbul’un fethinin tarihi!
28.05.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: 19  Mayıs 2023'te açılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: 19 Mayıs 2023'te açılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da “Milli Savunma Bakanlığı Ay Yıldız Projesi Temel Atma Töreni”nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ay Yıldız Projesi kapsamındaki yerleşkenin 19 Mayıs 2023'te açılacağını bildirdi.
30.08.2021 Siyaset
Gün gün İstanbul'un fethi! İstanbul kaç kez kuşatıldı? İstanbul'un fethi kaç gün sürdü?
Gün gün İstanbul'un fethi! İstanbul kaç kez kuşatıldı? İstanbul'un fethi kaç gün sürdü? Fethi müjdelenen, medeniyetlere başkentlik yapmış İstanbul'un fethinin 568. yılı kutlanıyor. Fatih Sultan Mehmet'in askeri dehası, kuşatma teknikleri, ateşli silahları ve düzenli askeri gücü karşısında yenildiği İstanbul’un alınması en büyük askeri zaferlerden biri olarak tarihe geçti. Peki, İstanbul kaç kez kuşatıldı? İstanbul'un fethi kaç gün sürdü? İstanbul nasıl alındı? İşte İstanbul’un gün gün fethi ile ilgili merak edilenler…
29.05.2021 Gündem
İstanbul’un fethinin 568. yılı! 29 Mayıs 1453 İstanbul'un fethi nasıl gerçekleşti? İstanbul'un Fethinin önemi!
İstanbul’un fethinin 568. yılı! 29 Mayıs 1453 İstanbul'un fethi nasıl gerçekleşti? İstanbul'un Fethinin önemi! İstanbul'un Fethi'nin 568. yıl dönümü kutlanıyor. Hazreti Muhammed tarafından fethi müjdelenen, medeniyetlere başkentlik yapmış İstanbul’un fethinin 568. yıl dönümü etkinliklerle kutlanıyor. Peki, 29 Mayıs 1453 İstanbul'un Fethi nasıl oldu? İstanbul'un Fethinin önemi ne? İstanbul nasıl feth edildi? İstanbul ne zaman fethedildi? Fatih Sultan Mehmet İstanbul fethettiğinde kaç yaşındaydı? İşte 29 Mayıs 1453 İstanbul'un kurtuluşu tarihi!
29.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabının sorulması lazım!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabının sorulması lazım! Tekirdağ mitinginde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zelanda'daki katliamla alakalı, " Yeni Zelanda da ödemek zorunda kalır. Kuru kuruya bir müddet yatsın, çıksın olmaz böyle bir şey. 49 insanı katletti bunun hesabının sorulması lazım. Yoksa yarın aynı bedeli Yeni Zelanda da ödemek zorunda kalır." diye konuştu.
16.03.2019 Siyaset
Atatürk'ün sansürlenen yazısı!
Atatürk'ün sansürlenen yazısı! Ulu Önder Atatürk'ün ölümünün 75. yılında ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Şimdiye dek 130 oyunda oynadım; en çok Don Kişot’ta zorlandım
Şimdiye dek 130 oyunda oynadım; en çok Don Kişot’ta zorlandım Don Kişot başaramadı ben hayallerime ulaştım
19.11.2011 Arşiv
VATAN  sordu Topbaş yanıt verdi
VATAN sordu Topbaş yanıt verdi VATAN,Topbaş'a, Dilara'nın ölümünden sorumlu MVM şirkenin patronuyla belediyede görüşüp görüşmediğini sormuştu.Yanıt geldi: Evet görüştüm! Ama bu haberi niye verdiniz. Ne istediniz de yapmadım!
29.09.2021 Gündem
1 milyon Ermeni'yi ve 30 bin Kürt'ü kestik mi?
1 milyon Ermeni'yi ve 30 bin Kürt'ü kestik mi? Orhan Pamuk'un İsviçre'de yayınlanan Tagesanzeiger gazetesinin Das Magazin isimli kültür ekine yaptığı "30 bin Kürt'ü ve bir milyon Ermeni'yi öldürdük, Türkiye'de hiç kimse bunu dile getirmeye cesaret edemiyor. Ben ediyorum" açıklaması epey yankı buldu. Tarihçilere Pamuk'un sözlerine katılıp kaltılmadıklarını sorduk. İşte yorumları
29.09.2021 Gündem