Ukrayna uçuşları kapandı mı? THY Ukrayna uçuşları devam ediyor mu?
Ukrayna uçuşları kapandı mı? THY Ukrayna uçuşları devam ediyor mu? Ukrayna’da yaşanan gelişmeler nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) açıklama yayınladı! Yapılan açıklamada Ukrayna’ya bilet almış yolculara bilet iadesi ve değişikliği hakkı tanındığını bildirildi. Peki, Ukrayna uçuşları kapandı mı? THY Ukrayna uçuşları devam ediyor mu? THY Ukrayna uçuşları değişiklik hakkı var mı? Uçuşlarda ceza bedeli uygulanacak mı? İstanbul Ukrayna uçak bileti alınabiliyor mu? İşte detaylar…
14.02.2022 Dünya
Türkiye'den Avrupa'ya otobüsle yolculuk dönemi! 100 Euro'dan başlıyor
Türkiye'den Avrupa'ya otobüsle yolculuk dönemi! 100 Euro'dan başlıyor Yurt dışına çıkmak isteyenler son dönemde uçak yerine otobüsleri tercih etmeye başladı. Vatandaşlar bilet fiyatlarındaki artış ve bagaj rahatlığı için otobüsleri tercih ettiklerini söylerken, Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, "İstanbul'da kalkan toplam bin 100 otobüs var, bunların yaklaşık 140 tanesi yurt dışına kalkıyor. Vize sorunu yaşanmasa bu seyahatler ikiye, üçe katlanacak" dedi.
12.06.2023 Ekonomi
Yüz binlerce Rus vatandaşı için tek çıkış yolu Türkiye! Günde 120 uçak geliyor...
Yüz binlerce Rus vatandaşı için tek çıkış yolu Türkiye! Günde 120 uçak geliyor... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan kriz yüzünden Batı’nın hava sahalarını Rus yolcu uçaklarını kapatması nedeniyle Türkiye neredeyse Rus yolcuların tek çıkış yolu oldu. Rusya’dan günde yaklaşık 120 uçak gelip gidiyor. Moskova’nın Vnukova havalimanında öyle bir yoğunluk yaşanıyor ki bazen Türkiye uçakları birkaç dakika arayla havalanıyor.
11.08.2022 Dünya
Turistler İstanbul'a akın etti! Yüzde 90'a yaklaştı
Turistler İstanbul'a akın etti! Yüzde 90'a yaklaştı İstanbul, 2022’nin ilk 3 ayında 2.9 milyon turist ağırlamayı başardı. En son 2019’un aynı döneminde 3 milyon turist ağırladıklarını ifade eden İstanbul’daki turizmciler, “İstanbul otellerinde doluluk oranı yüzde 80-90’a yaklaştı. Bu yükselişte gurbetçilerin 20’li yaşlardaki torunları ile Avrupa’da yaşayan Arapların büyük payı oldu. Altın, takı, gelinlik, çeyizlik eşya almak için İstanbul’a giden yerli turistler de otelleri doldurdu” diye konuştu.
7.05.2022 Ekonomi
TIR şebekesi elebaşı, hedef şaşırtmak için Ukrayna'ya uçak bileti almış
TIR şebekesi elebaşı, hedef şaşırtmak için Ukrayna'ya uçak bileti almış Adana merkezli 12 ilde, çalıntı ve icralı TIR’ların şasi numaralarını değiştirip, piyasaya sürdükleri belirlenen şebekeye yönelik operasyonda gözaltı sayısı, yakalanan 3 kişiyle birlikte 37’ye çıktı. Şebekenin elebaşı S.K.’nin, polise hedef şaşırtmak için farklı şehirlerdeki havalimanlarından Ukrayna ve Gürcistan’a uçak bileti alıp, bir süre sonra iptal ettiği, tanınmamak için sakal bıraktığı ve yasa dışı yollarla yurt dışına kaçma hazırlığında olduğu ortaya çıktı.
8.07.2021 Gündem
Normalleşme sonrası tatil patlaması! Rekor kırdı
Normalleşme sonrası tatil patlaması! Rekor kırdı Normalleşme sürecine geçiş uçak ve otobüs biletlerine talebi artırdı. Tatilciler yurt dışında karantina şartı olmayan ülkeleri tercih etti. En pahalı uçuş fiyatı ise dudak uçuklattı.
5.07.2021 Ekonomi
Bilet fiyatlarına büyük zam! Otobüs, uçak...
Bilet fiyatlarına büyük zam! Otobüs, uçak... Bilet fiyatlarıyla ilgili son dakika zam açıklaması. Kurban Bayramı öncesi uçak ve otobüs bilet fiyatları uçuşa geçti. Uçakta 450 TL olarak belirlenen tavan fiyat aşılırken, tek yön ekonomi sınıfı bir bilet 514 TL’ye çıktı. Bu aktarmalı seferde 875 lirayı buluyor. Kapasite sınırı nedeniyle iki katına çıkan otobüs biletleri de kalkan yasağa rağmen değişmedi
26.06.2021 Ekonomi
Boşanmak istedi, ölümden döndü... Ukraynalı Hanna kendine yeni bir hayat kurdu
Boşanmak istedi, ölümden döndü... Ukraynalı Hanna kendine yeni bir hayat kurdu Boşanmak istediği kocasının alışveriş merkezi önünde pusu kurup yüzünü falçatayla parçaladığı Ukraynalı Hanna Butym, kendine yeni bir hayat kurdu. Cezaevindeki eşiyle boşanan Hanna, “Artık bambaşka bir Hanna’yım. Tüm yaşadıklarıma rağmen Türkiye’yi çok sevdim. Burada yaşamak istiyorum” dedi.
14.05.2021 Yaşam
İşte en pahalı uçak bileti! Tek yön 15 bin 034 lira
İşte en pahalı uçak bileti! Tek yön 15 bin 034 lira 2020’nin uçuş verileri analiz edildi. En pahalı uçak biletlerinin temmuz, ağustos, kasım ve aralık aylarında satın alındığı açıklandı. Buna göre en pahalı tek yön uçak bileti iç hatlarda bin 245 lira, dış hatlarda 15 bin 034 liraya alıcı buldu.
26.03.2021 Ekonomi
THY için hangi rolde?
THY için hangi rolde? THY Yönetim Kurulu Başkanı, Kevin Costner’la çekilecek reklam filminin senaryosunu açıkladı
8.01.2009 Televizyon
Köksal Toptan federasyona kırıldı 50 vekil “Bizi maça götürün” dedi
Köksal Toptan federasyona kırıldı 50 vekil “Bizi maça götürün” dedi Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Türkiye-Hırvatistan maçına 20 AKP’li vekili götürünce Almanya maçını izlemek isteyen vekiller Başesgioğlu’ndan ’Almanya maçına bizi götür’ talebinde bulundu...
23.06.2008 Ekonomi
Fuhuş çetisinin lideri Azeri kadın doktor
Fuhuş çetisinin lideri Azeri kadın doktor 24 yabancı uyruklu kadın kurtarıldı, 8'i kadın 26 kişi yakalandı
29.09.2021 Gündem