İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları || İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak, fragman yayınlandı mı?
İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları || İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak, fragman yayınlandı mı? İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları ile ne zaman yayınlanacağı sorgulanmaya başlandı. Netflix, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in paylaştığı yeni filmi "İstanbul İçin Son Çağrı"nın yayın tarihini açıkladı. Peki, İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak? İstanbul İçin Son Çağrı filminin konusu nedir, İstanbul İçin Son Çağrı oyuncuları kim?
18.10.2023 Kültür Sanat
İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir? İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman yayınlanacak?
İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir? İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman yayınlanacak? İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir? Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yer aldığı Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı için beklenen haber geldi. Büyük bir merakla beklenen filmden ilk fragman yayınlandı. İşte, İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve ne zaman yayınlanacak sorularının cevapları...
14.12.2023 Televizyon
"Sanal ofis talepleri yüzde 100 arttı"
"Sanal ofis talepleri yüzde 100 arttı" Koronavirüs salgınıyla birlikte e-ticaret faaliyeti yürüten işletmelerin sayısı arttı. Yeni kurulan işletmelerin yapısına bakıldığında ise şahıs şirketlerinden çok kurumsallığın ağır bastığı görülüyor. Bu dönüşümde büyük pay sahibi olan genç girişimcilerin mekan bağımsız çalışma isteği, sanal ofislere talebi de artırıyor. Pandemi sürecinde e-ticaret alanında faaliyet gösteren girişim ve kurumların sanal ofis taleplerinde yüzde 100’lük bir artış gözlemlediklerini söyleyen Seçkin Canan, "Bu oranın önümüzdeki süreçte hızla kendini katlamasını bekliyor, daha fazla yapının gelişimine katkı sunmayı amaçlıyoruz" dedi.
23.02.2021 Ekonomi
Sen çal kapımı dizisi ne zaman başlayacak? Yeni dizi Sen Çal Kapımı dizi konusu ve oyuncuları…
Sen çal kapımı dizisi ne zaman başlayacak? Yeni dizi Sen Çal Kapımı dizi konusu ve oyuncuları… Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde olacak yeni bir dizi başlıyor. Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar'ın oturacağı ve senaryosunu Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı "Sen Çal Kapımı" dizisi, güçlü oyuncuyla şimdiden merak ediliyor. Sen Çal Kapımı dizisi ne zaman başlayacak Sen Çal Kapımı dizisi konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?
22.05.2020 Gündem
Ünlü isimlerden 'Hayatına Sahip Çık' mesajı!
Ünlü isimlerden 'Hayatına Sahip Çık' mesajı! BMD, KMD, TURYİD ve TÜRES'in öncülüğünde toplumsal, refah ve güven duygusunu pekiştirmeyi amaçlayan 'Hayatına Sahip Çık' sivil toplum hareketi toplantına, kampanyayı düzenleyen derneklerin üyelerinin yanı sıra iş, sanat, spor ve magazin dünyasından ünlü isimler katıldı.
13.01.2017 Futbol
Ünlülerden 'Hayatına sahip çık' kampanyasına destek
Ünlülerden 'Hayatına sahip çık' kampanyasına destek Bazı sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde son dönemde Türk halkının yaşam standartlarını, kültürlerini ve alışkanlıklarını hedef alan saldırılara karşı 'Hayatına Sahip Çık' adıyla kampanya başlatıldı. Aralarında Ata Demirer, Burcu Esmersoy, Demet Akbağ, Fatih Terim, Hülya Koçyiğit, Kenan İmirzalıoğlu, Mehmet Yaşin, Osman Müftüoğlu gibi isimlerin olduğu iş, spor ve sanat dünyasından çok sayıda isim kampanyaya destek verdi
29.09.2021 Gündem
Poyraz Karayel sezon finalinde Poyraz öldü mü? İlker Kaleli diziden ayrılıyor mu?
Poyraz Karayel sezon finalinde Poyraz öldü mü? İlker Kaleli diziden ayrılıyor mu? Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Poyraz Karayel sezon finali yaptı. Nefes kesen sezon finali ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Poyraz Karayel'de şoke eden gelişmeler yaşandı? Poyraz öldü mü? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları ve Poyraz Karayel sezon finalinde yaşananlar...
16.06.2016 Magazin
Poyraz Karayel 51. yeni bölüm fragmanında büyük şok! İzle
Poyraz Karayel 51. yeni bölüm fragmanında büyük şok! İzle Poyraz Karayel heyecan verici yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Son bölümde izleyiciyi ekrana kilitleyen Poyraz Karayel'in merakla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Poyraz Karayel yeni bölümde şok gerçek ortaya çıkıyor. İşte detaylı bilgiler...
29.03.2016 Magazin
Fenerbahçe Braga maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Fenerbahçe Braga maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Fenerbahçe Braga maçı UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimizin kaderini belirleyecek sınavlardan. Portekiz ekibini 10 Mart Perşembe günü Ülker Arena'da ağırlayacak olan temsilcimiz, 17 Mart'taki rövanş öncesi avantaj peşinde. Fenerbahçe Braga maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak sorusunun cevabı bu haberde. Fenerbahçe maçının şifresiz olarak mı yayınlanacak detayı da mevcut.
18.03.2016 Fenerbahçe
Onur Yaser Can için ünlülerden videolu çağrı
Onur Yaser Can için ünlülerden videolu çağrı Esrar bulundurmak suçundan gözaltına alındığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde serbest bırakıldıktan 21 gün sonra intihar eden ODTÜ mezunu 28 yaşındaki Onur Yaser Can için aralarında yazar Emrah Serbes ile Tülin Özen, Kanbolat Görkem Arslan, Muhammet Uzuner, Selen Uçer ve Defne Halman gibi oyuncuları bulunduğu grup bir video klip hazırladı...
15.05.2015 Yaşam
Paris’te Türkiye’yi Beşiktaş temsil edecek
Paris’te Türkiye’yi Beşiktaş temsil edecek Beşiktaş’ın U13 futbol takımı, Volkswagen Junior Masters’ın Türkiye Seçmeleri’nde Altınordu’yu 1-0 yenerek, Paris’teki Dünya Finalleri’nde Türkiye’yi temsil edecek takım oldu.
23.04.2015 Beşiktaş
Günahkar dizisi ilgiyle bekleniyor
Günahkar dizisi ilgiyle bekleniyor Sezonun en farklı yapımlarından olması beklenen Günahkar dizisi yakında Fox tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak.
29.09.2021 Gündem
'Trabzon'da paralel yapılanma var'
'Trabzon'da paralel yapılanma var' Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Trabzon'da derin bir paralel yapılanma var. Bu derin, paralel yapılanma Trabzonspor'u her zaman kendi çıkarı için kullanmıştır" dedi.
5.06.2014 Süper Lig
Onlara tepki bile vermeyin!
Onlara tepki bile vermeyin! Güneş, G.Saray maçıyla ilgili konuştu
19.12.2012 Futbol
Ücret uçurumu!
Ücret uçurumu! Dizi sektöründe Türk dizilerinde 20 liraya bile çalışanlar olduğunu biliyor muydunuz?
11.07.2010 Televizyon
Sevişme sahnesi zorladı
Sevişme sahnesi zorladı Gaipten sesler duyan bir genç kızın kâbusa dönüşen hayatını anlatan “Ses”, izleyiciyle dün buluştu.
6.03.2010 Magazin
Chelsea maçına
Chelsea maçına Beşiktaş Teknik Direktörü Mircea Lucescu, yarın oynayacakları Chelsea maçına kazanmak için çıkacaklarını belirterek, "Karşılaşmada son dakikayı bekleyemeyiz
8.12.2003 Futbol