İstanbul Büyükşehir Belediyespor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor

Son dakika İstanbul Büyükşehir Belediyespor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul Büyükşehir Belediyespor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul büyükşehir belediyespor gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.283 istanbul büyükşehir belediyespor haberi bulunmuştur. Tüm istanbul büyükşehir belediyespor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadıköy'de kritik maç! İşte Fenerbahçe  ve Başakşehir'in ilk 11'leri
Kadıköy'de kritik maç! İşte Fenerbahçe ve Başakşehir'in ilk 11'leri Süper Lig'de 11. haftanın en kritik maçında Fenerbahçe ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. 1’er maç eksiğiyle lideri 1 puan geriden takip eden Fenerbahçe ve Başakşehir kapışacak, zirvede yer yerinden oynayacak. İki takımda 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.
22.10.2022 Fenerbahçe
Burhan Akbudak kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Burhan Akbudak hakkında merak edilenler…
Burhan Akbudak kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Burhan Akbudak hakkında merak edilenler… Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda milli sporcu Burhan Akbudak, grekoromen stil 82 kiloda altın madalya kazanarak kariyerindeki ilk dünya şampiyonluğunu elde etti. Peki, Burhan Akbudak kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Burhan Akbudak hakkında merak edilenler…
13.09.2022 Şampiy10
Metecan Birsen kimdir, kaç yaşında, nereli? Metecan James Birsen ile Selin Ciğerci sevgili mi?
Metecan Birsen kimdir, kaç yaşında, nereli? Metecan James Birsen ile Selin Ciğerci sevgili mi? 2019 yılında futbolcu Gökhan Çıra ile nikah masasına oturan Selin Ciğerci, boşanmalarının ardından yeni bir aşk iddiasıyla gündeme geldi. Ciğerci de hakkında çıkan haberleri doğrulamış, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay ise Selin Ciğerci’nin sevgilisinin 'basketbolcu’ olduğunu iddia etmişti. O basketbolcunun Metecan Birsen olduğu dile getirildi. Söz konusu gelişmenin ardından Metecan Birsen kimdir, kaç yaşında, nereli?
28.10.2021 Gündem
Başakşehir maçı öncesi Beşiktaş'ta 3 futbolcu yok
Başakşehir maçı öncesi Beşiktaş'ta 3 futbolcu yok Yarın Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta N'Koudou, Mehmet Topal ve Kenan Karaman forma giyemeyecek.
14.10.2021 Beşiktaş
Okan Buruk kimdir, kaç yaşında, nereli? Milli Takım yeni teknik direktörü Okan Buruk mu?
Okan Buruk kimdir, kaç yaşında, nereli? Milli Takım yeni teknik direktörü Okan Buruk mu? Teknik Direktör Şenol Güneş ile yollarını ayıran Türkiye Futbol Federasyonu'nun Okan Buruk ile anlaştığı iddia edildi. Peki, Okan Buruk kimdir, kaç yaşında, nereli?
10.09.2021 Gündem
Pierre Webo kimdir? Pierre Webo'nun futbol kariyeri!
Pierre Webo kimdir? Pierre Webo'nun futbol kariyeri! Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda PSG ile karşılaşan temsilcimiz Başakşehir'de yardımcı antrenör Pierre Webo ırkçı saldırıya uğradı. Paris Saint-Germain - İstanbul Başakşehir karşılaşmasının 4'üncü hakemi Constantin Sebastian Coltescu'nun İstanbul ekibinin yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı ifade kullanması nedeniyle iki takım da sahadan çekildi ve soyunma odasına gitti. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, PSG maçının dördüncü hakeminin sahada kalması durumunda maça çıkmayacaklarını açıkladı. Pek çok kişi, Pierre Webo'ya destek verirken aynı zamanda Pierre Webo'nun kariyerini de merak ediyor. Peki, Pierre Webo kimdir, kaç yaşında? Pierre Webo nereli? İşte Pierre Webo'nun futbol kariyeri!
9.12.2020 Gündem
Caner, Lens ve Gökhan’a uyarı
Caner, Lens ve Gökhan’a uyarı Fenerbahçe tribünlerinin hedefi olan Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Jeremain Lens’e teknik ekipten uyarı geldi. Öte yandan Beşiktaş’ın teknik patronu olarak ilk kez bir Fenerbahçe derbisine çıkacak olan Avcı, eski takımı Medipol Başakşehir’le uzun süre sarı-lacivertlilere karşı önemli başarılar elde etmişti.
22.12.2019 Beşiktaş
Sigortam.net İTÜ, Basketbol Süper Ligi'nde yer alacak
Sigortam.net İTÜ, Basketbol Süper Ligi'nde yer alacak Türkiye Basketbol Federasyonu, Basketbol Süper Ligi'nden çekilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yerine Sigortam.net İTÜ BB'nin lige kabul edildiğini açıkladı.
20.09.2019 TBL
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Basketbol Süper Ligi'nden çekilme kararı aldı
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Basketbol Süper Ligi'nden çekilme kararı aldı Basketbol Süper Ligi ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon başlamadan önce ligden çekilme kararı aldı.
16.09.2019 Başakşehir
Yukatel Denizlispor-Galatasaray: 2-0
Yukatel Denizlispor-Galatasaray: 2-0 Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Yukatel Denizlispor'a 2-0 mağlup oldu. Ev sahibi ekibin golleri Recep Niyaz ve Hugo Rodallega'dan geldi.
16.08.2019 Galatasaray
Hamza Bakır Avrupa şampiyonu
Hamza Bakır Avrupa şampiyonu İspanya'da düzenlenen Gençler Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü (İBBSK) sporcusu Hamza Bakır, finalde Rus rakibi Osman Shadov'u yenerek altın madalyanın sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Medipol Başakşehir'den Abdullah Avcı geçti
Medipol Başakşehir'den Abdullah Avcı geçti Deneyimli teknik adam, turuncu-lacivertli takımın başında iki dönemde yaklaşık 10,5 sezon görev yaptı. Abdullah Avcı, söz konusu süreçte 431 resmi maça çıktı. Avcı, Medipol Başakşehir'in başındaki ilk döneminde Süper Lig'de 146, ikinci döneminde de 170 olmak üzere toplam 316 maçta görev aldı
30.05.2019 Başakşehir
İşte potada play-off'a kalan takımlar
İşte potada play-off'a kalan takımlar Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde play-off'a kalan 8 takım da belli oldu.
4.05.2019 TBL
Tayfun Bayındır: "Bir gecede Comolli'yi getirmek..."
Tayfun Bayındır: "Bir gecede Comolli'yi getirmek..." "Pazar Akşamı Futbol" programının yorumcularından Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, Trabzonspor-Medipol Başakşehir maçı ile ilgili çarpıcı yorumlar yaptı.
20.01.2019 Fenerbahçe
Lig tarihindeki 22. randevu!
Lig tarihindeki 22. randevu! Trabzonspor ile Medipol Başakşehir, yarın Trabzon'da yapacakları maçla ligde 22. kez karşı karşıya gelecek.
19.01.2019 Trabzonspor
Basketbolda All-Star zamanı!
Basketbolda All-Star zamanı! Basketbolun yıldızlarının sahne alacağı Tahincioğlu All-Star 2019, yarın İstanbul'da yapılacak.
19.01.2019 Basketbol
Abdullah Avcı'dan 5 yıllık imza!
Abdullah Avcı'dan 5 yıllık imza! Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, turuncu-lacivertli kulüple 5 yıllık sözleşme yeniledi.
17.01.2019 Başakşehir
Abdullah Avcı'yla 5 yıllık anlaşma!
Abdullah Avcı'yla 5 yıllık anlaşma! Başakşehir Kulübü, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan teknik direktör Abdullah Avcı'yla, yarın basın önünde nikah tazeleyecek.
16.01.2019 Başakşehir
All-Star 2019 kadroları açıklandı!
All-Star 2019 kadroları açıklandı! TBF, Tahincioğlu All-Star 2019 organizasyonunda karşılaşacak Avrupa ve Asya karmalarının kadrolarını açıkladı.
11.01.2019 TBL
Anadolu Efes deplasmanda zorlanmadı
Anadolu Efes deplasmanda zorlanmadı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftasında Anadolu Efes, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 93-80 yendi.
5.01.2019 Başakşehir
Birkan Batuk, yeniden Pınar Karşıyaka'da!
Birkan Batuk, yeniden Pınar Karşıyaka'da! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde son 5 maçta aldığı 4 mağlubiyetle Play-Off hattının dışına çıktıktan sonra kaptan Erdi'yi kadro dışı bırakıp oyunculara para cezası kesen Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'ten eski oyuncusu Birkan Batuk'u transfer etti.
3.01.2019 TBL
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 12. hafta heyecanı!
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 12. hafta heyecanı! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 12. hafta heyecanı bugün başlıyor.
28.12.2018 TBL
Galatasaray'dan çifte şampiyonluk
Galatasaray'dan çifte şampiyonluk Antalya'da bugün yapılan Türkiye Spor Toto Judo Süper Lig karşılaşmalarında 16 kadın ve 16 erkek takım tatamiye çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rıza Kayaalp'ten rakiplerine gözdağı!
Rıza Kayaalp'ten rakiplerine gözdağı! Milli güreşçi Rıza Kayaalp, 2019 yılı öncesinde İran’da düzenlenen Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda tüm maçlarını kazanarak rakiplerine gözdağı verdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul Büyükşehir Belediyespor avantajı kaybetti
İstanbul Büyükşehir Belediyespor avantajı kaybetti Voleybol Erkekler CEV Kupası 8'li final turu ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, sahasında Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a 3-1 yenildi.
10.11.2021 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul büyükşehir belediyespor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.