Gs

Gs

Son dakika Gs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gs gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.759 gs haberi bulunmuştur. Tüm gs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Kupa ertelendi mi? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finali tatil mi edildi? Şimdi ne olacak?
Süper Kupa ertelendi mi? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finali tatil mi edildi? Şimdi ne olacak? Süper Kupa final maçında son dakika gelişmesi: Geçtiğimiz yılın şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği 2023 Turkcell Süper Kupa final maçı Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanıyor. Maça U19 kadrosuyla 9 kişi çıkan Fenerbahçe, 3 oyuncusunun sakatlık sebebiyle çıkması sonra 6 kişi kalması planlanıyor. Bu durumda Futbol Disiplin Kuralları'na göre bir takım 6 kişi kaldığında maç tatil ediliyor. Peki Süper Kupa maçı ertelendi mi? FB GS Süper Kupa maçı tatil mi edildi? İşte detaylar...
7.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray-Ankragücü maçı hangi kanalda? GS Ankaragücü saat kaçta? Muhtemel 11'ler
Galatasaray-Ankragücü maçı hangi kanalda? GS Ankaragücü saat kaçta? Muhtemel 11'ler Galatasaray Ankaragücü maçı bu akşam oynanıyor. Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Ankara'da Eryaman Stadı'nda karşı karşıya gelecek iki ekip mutlak galibiyet parolası ile sahada olacak. Galatasaray-Ankragücü maçı canlı olarak nerede yayınlanacak diye merak ediliyor. Peki Galatasaray-Ankragücü maçı hangi kanalda?
18.02.2024 Galatasaray
Galatasaray transfer:🚨 Lorenz Assignon transferinde 4 takım devrede! Premier, Serie A, Ligue 1... Erden Timur'un teklifi net oldu! GS Spor haberi
Galatasaray transfer:🚨 Lorenz Assignon transferinde 4 takım devrede! Premier, Serie A, Ligue 1... Erden Timur'un teklifi net oldu! GS Spor haberi Lorenz Assignon transferinde sıcak saatler yaşanıyor. Sacha Boey'i Bayern Münih'e satan sarı kırmızılar boşluğu Rennes takımında oynayan Lorenz Assignon ile doldurmak için teklifini iletti. Spor yorumcusu Yağız Sabuncuoğlu'nun verdiği bilgiye göre Assignon için Marsilya ve Galatasaray dışında biri Premier Lig biri Serie A olmak üzere iki takım daha devreye girdi. Ancak Galatasaray yönetimi beklemeye alındı.
1.02.2024 Galatasaray
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Bugün Florya'daydım. Çok güzel bir ekibimiz var. Scout ekibimiz, Erden Bey, Ayhan Bey ve hocamızın yoğun çalışması var. Galatasaray için en iyisini yapmak istiyorlar. Bu çalışmalara da devam ediyorlar. Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz” dedi.
31.01.2024 Futbol
GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? Kariyer Kapısı gençlik çalışanı sonuçları sorgulama
GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? Kariyer Kapısı gençlik çalışanı sonuçları sorgulama GS 1071 personel alımı sonuçları, gençlik çalışan kadrosuna başvuranlar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Gençlik çalışanı başvuruları 8 Ocak’ta sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirilen başvuruların sona ermesinin ardından GSB 1071 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusuna yanıt aramalar da başladı. Peki, GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024?
27.01.2024 Çalışma Hayatı
Fenerbahçe Galatasaray ne zaman oynayacak? FB GS ne zamana ertelendi? Süper Kupa ne zamana ertelendi?
Fenerbahçe Galatasaray ne zaman oynayacak? FB GS ne zamana ertelendi? Süper Kupa ne zamana ertelendi? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması beklenen Süper Kupa maçı organizasyondaki aksaklıklar nedeniyle iptal edildi. Ezeli rakiplerin arasında müsabakanın iptal nedeni açıklanmadı ancak sosyal medyadaki iddialar, Atatürk tişörtleri ve pankartlara izin verilmemesi nedeniyle oldu. Kulüpler gece geç saatlerde Türkiye'ye dönüş yaptı. Ancak taraftar, Süper Kupa'nın ne zaman nerede oynanacağını araştırmaya başladı. Peki Süper Kupa ne zamana ertelendi? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa ne zaman oynanacak? İşte detaylar..
30.12.2023 Fenerbahçe
Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal mi? 29 Aralık Süper Kupa maçı oynanacak mı, Fenerbahçe Galatasaray maça çıkacak mı? Süper Kupa maçı iptal mi oldu?
Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal mi? 29 Aralık Süper Kupa maçı oynanacak mı, Fenerbahçe Galatasaray maça çıkacak mı? Süper Kupa maçı iptal mi oldu? 2022-23 sezonunda Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe, bu akşam Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanacak Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Finali öncesi pankart krizi iddiası sonrası TFF açıklama yaptı. Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal mi oldu? Fenerbahçe maça çıkacak mı, FB GS maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ertelendi mi?
29.12.2023 Şampiy10
Okan Buruk'tan penaltı serzenişi: Boks ringlerinde atılacak cinsten bir yumruktu
Okan Buruk'tan penaltı serzenişi: Boks ringlerinde atılacak cinsten bir yumruktu Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ilk yarıda Alexander Djiku'nun ceza sahası içerisinde Mauro Icardi'ye yaptığı hareketin penaltı olduğunu belirterek, "VAR odasından verilmeyen net bir penaltı vardı. Boks ringlerinde atılacak cinsten bir yumruktu belki de. Yayıncının da net göstermediğini öğrendik" dedi.
24.12.2023 Futbol
Fenerbahçe kafilesi stada ulaştı
Fenerbahçe kafilesi stada ulaştı Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında evinde Galatasaray ile oynayacağı derbi için Ülker Stadyumu’na geldi.
24.12.2023 Şampiy10
İcardi bu sezon kaç penaltı attı? Mauro İcardi Galatasaray'da kaç penaltı attı?
İcardi bu sezon kaç penaltı attı? Mauro İcardi Galatasaray'da kaç penaltı attı? İcardi bu sezon kaç penaltı attı sorusunu yanıtı merak ediliyor. Galatasaray'ın Arjantinli yıldız forveti Mauro İcardi sezon boyunca toplam 13 gol 8 asist hanesine yazdırdı. Ancak futbolseverler "İcardi kaç penaltı golü attı" sorusuna yanıt aramaya başladı. Alanyaspor maçı devre arasında sürpriz bir şekilde oyundan çıkan Arjantinli yıldız'ın GS istatistikleri...
24.12.2023 Futbol
Arda Kardeşler'in Fenerbahçe karnesi: İlk kez FB GS derbisi yönetecek!
Arda Kardeşler'in Fenerbahçe karnesi: İlk kez FB GS derbisi yönetecek! Fenerbahçe Galatasaray maçı hakemi Arda Kardeşler hakkında futbolseverlerin araştırmaları sürüyor. Bursa bölgesi hakemi olan Arda Kardeşler, Trendyol Süper Lig'de ilk kez Fenerbahçe Galatasaray derbisi yönetecek. 24 Aralık 2023 Pazar akşamı saat 19:00'da başlayacak derbiden önce maçın hakemi Arda Kardeşler'in hem Fenerbahçe hem de Galatasaray karnesini inceledik.
24.12.2023 Futbol
Fenerbahçe - Galatasaray maçının hakemi belli oldu
Fenerbahçe - Galatasaray maçının hakemi belli oldu Süper Lig'in 18. haftasında pazar günü oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray maçının hakemi belli oldu.
22.12.2023 Şampiy10
Galatasaray da Avrupa Süper Ligi'ne karşı olduğunu açıkladı
Galatasaray da Avrupa Süper Ligi'ne karşı olduğunu açıkladı Fenerbahçe, Beşiktaş'ın ardından Galatasaray da Avrupa Süper Ligi'ne karşı olduğunu açıkladı.
21.12.2023 Futbol
Sparta Prag 12 Galatasaray 0 gerçek mi? Sparta Prag Galatasaray 12-0’lık maç doğru mu, Sparta Prag 12 GS 0 ne zaman?
Sparta Prag 12 Galatasaray 0 gerçek mi? Sparta Prag Galatasaray 12-0’lık maç doğru mu, Sparta Prag 12 GS 0 ne zaman? UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 tur eşleşmelerinin ardından Avrupa Ligi play-off turu eşleşmeleri de yapıldı. Kura töreninde Galatasaray, Çekya'nın Sparta Prag ekibiyle eşleşti. Söz konusu gelişmenin ardından Sparta Prag 12 Galatasaray 0 gerçek mi? Sparta Prag Galatasaray 12-0’lık maç doğru mu, Sparta Prag 12 GS 0 ne zaman? Galatasaray hangi takımdan 12 gol yedi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
18.12.2023 Şampiy10
Galatasaray kura çekimi canlı izle || Avrupa Ligi kura çekimi hangi kanalda? GS kura çekimi saat kaçta, başladı mı?
Galatasaray kura çekimi canlı izle || Avrupa Ligi kura çekimi hangi kanalda? GS kura çekimi saat kaçta, başladı mı? UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu kura çekimleri başladı. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. olarak elenmiş ve şimdi UEFA Avrupa Ligi'nde mücadelesine devam ediyor. Galatasaray'ın rakibi de belli oluyor. Peki, Avrupa Ligi kura çekimi hangi kanalda, Galatasaray kura çekimi canlı nasıl izlenir?
18.12.2023 Şampiy10
TV8,5 Galatasaray Bayern Münih şifresiz, canlı izle! Galatasaray Bayern Münih maçı TV8,5'da mı?
TV8,5 Galatasaray Bayern Münih şifresiz, canlı izle! Galatasaray Bayern Münih maçı TV8,5'da mı? TV8,5 Galatasaray Bayern Münih canlı, şifresiz izle linki araştırılmaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında sarı kırmızılı temsilcimiz Alman panzeri Bayern Münih ile karşılaşıyor. Exxen'den şifreli yayınlanacak maç son dakika değişikliği ile canlı yayınlanacak. Taraftarların meraklı araştırmaları hız kazandı. Peki Galatasaray Bayern Münih maçı TV8,5'da mı yayınlanacak? İşte detaylar...
24.10.2023 Futbol
Derbi iptal edildi mi? Galatasaray Beşiktaş maçı iptal mi edildi? Milli yas sonrası gözler TFF'de!
Derbi iptal edildi mi? Galatasaray Beşiktaş maçı iptal mi edildi? Milli yas sonrası gözler TFF'de! Galatasaray Beşiktaş maçı iptal mi edildi sorusu taraftarların merak konusu oldu. Türkiye'de 3 günlük milli yas ilan edildi. Karar sonrası diziler yeni bölümlerini ekrana getirmedi. Süper Lig maçları da bu gelişme sonrası araştırılmaya başlandı. 21 Ekim Cumartesi oynanması planlanan Galatasaray Beşiktaş derbisi de ertelenme riskiyle karşı karşıya kaldı. Türkiye Futbol Federasyonu derbi için kararını verdi. Peki GS BJK derbisi iptal mi edildi? İşte detaylar..
19.10.2023 Futbol
Süt toplama kamyoneti kamyona çarptı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Süt toplama kamyoneti kamyona çarptı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, tali yola dönüş yapan kamyona çarpan süt toplama kamyonetindeki yolcu Fatma Topal (54) hayatını kaybetti, 2'si ağır 6 kişi ise yaralandı.
12.10.2023 Yaşam
Icardi, Angelino, Bakambu, Kerem Demirbay ve dahası.. Galatasaray görülmemiş kadro değeri ile Süper Lig'de tarihe geçti
Icardi, Angelino, Bakambu, Kerem Demirbay ve dahası.. Galatasaray görülmemiş kadro değeri ile Süper Lig'de tarihe geçti Geride kalan sezon Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray, bu sezon da aynı başarıyı göstermek için var gücüyle çalışıyor. Yaz transfer sezonunda yaptığı transferler ile tüm dikkatleri üzerine çeken sarı-kırmızılı ekip, son olarak Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez’i de kadrosuna katarak Süper Lig'de adını tarihe yazdırmayı başardı.
7.09.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni transferi sahaya iniyor
Galatasaray'ın yeni transferi sahaya iniyor Galatasaray’ın yeni transferlerinden Ndombele, bu akşam yapılacak olan antrenmanda takımla birlikte çalışacak. Taraftarla buluşmak için sabırsızlanan Fransız yıldız, “Galatasaray’da olduğum ve burada oynayacağım için çok mutluyum” açıklamasını yaptı.
7.09.2023 Futbol
Galatasaray'ın efsane ismi Fernando Muslera'dan Gaziantep FK maçında 16 yıl sonra bir ilk!
Galatasaray'ın efsane ismi Fernando Muslera'dan Gaziantep FK maçında 16 yıl sonra bir ilk! Galatasaray'a tam 15 kupa kazanan Uruguaylı eldiven, Gaziantep FK maçıyla 16 yıl sonra bir ilki başardı. İşte detaylar...
3.09.2023 Galatasaray
Okan Buruk için olay sözler: Haddinizi bilmezseniz fena halde yanarsınız!
Okan Buruk için olay sözler: Haddinizi bilmezseniz fena halde yanarsınız! Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray deplasmanda Gaziantep FK'ya konuk oldu. Maç sonrası Okan Buruk ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar art arda geldi. Son şampiyon Kerem Aktürkoğlu ve Icardi'nin attığı 2 golle 3 puanla sahadan ayrıldı. Spor yazarları kritik karşılaşmayı sizler için değerlendirdi...
3.09.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın rakipleri kimler oldu? UEFA Şampiyonlar Ligi grupları nasıl oluştu? GS hangi grupta?
Galatasaray'ın rakipleri kimler oldu? UEFA Şampiyonlar Ligi grupları nasıl oluştu? GS hangi grupta? Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi rakipleri kimler oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2024 kura çekimi canlı yayınla tv8,5 ekranındaydı. Gruplarda mücadele etme hakkı kazanan Galatasaray 17. kez champions league gruplarına kaldı. 2024 Şampiyonlar Ligi finali İngiltere'nin Wembley stadında oynanacak. Peki UEFA Şampiyonlar Ligi grupları nasıl oluştu? Galatasaray hangi grupta, rakipleri kimler?
31.08.2023 Gündem
Wanda Nara formalı poz verdi! 'Geliyoruz...' paylaşımı Cimbomluları mest etti
Wanda Nara formalı poz verdi! 'Geliyoruz...' paylaşımı Cimbomluları mest etti Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş müsabakasında Molde mücadele etti. Müsabakayı sarı-kırmızılı ekip 2-1 kazandı. GS böylece UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldı. Maçı tribünden takip eden Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar çok konuşuldu.
30.08.2023 Futbol
Molde tamam sıra gruplarda! Şampiyonar Ligi grup kura çekimi ne zaman? GS kaçıncı torbada?
Molde tamam sıra gruplarda! Şampiyonar Ligi grup kura çekimi ne zaman? GS kaçıncı torbada? Şampiyonlar Ligi grup kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanırı merak ediliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçında Molde'yi deviren Galatasaray gruplara kaldı. Sarı kırmızılı taraftarların "Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman?" araştırması başladı. İşte Galatasaray'ın yer alacağı torba ve kura çekim tarihi...
29.08.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Gs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.