İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
İBB yurt başvuru sonuçları açıklandı! İBB yurt kayıtları ne zaman başlayacak? İşte İBB yurt başvuru sonuç ekranı ve kayıt istenen belgeler!
İBB yurt başvuru sonuçları açıklandı! İBB yurt kayıtları ne zaman başlayacak? İşte İBB yurt başvuru sonuç ekranı ve kayıt istenen belgeler! İstanbul’da öğrenim görecek öğrenciler için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt başvuruları 28 Ağustos’ta tamamlandı. Toplam 2 bin 800 kişi kapasiteli İBB yurtlarına 15 bin 547 öğrenci başvuru yapmıştı. Değerlendirme süreci tamamlanan İBB yurt başvuru sonuçları açıklandı. Peki, İBB yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? İBB yurt ücreti ne kadar? İBB yurt kaydı nasıl yapılır? İBB yurt ödemesi nasıl yapılır? İBB yurt kaydı için istenen belgeler!
11.09.2022 Eğitim
İBB yurt başvuruları ne zaman başlıyor? İBB yurt başvurusu nereden yapılır? İBB yurt ücretleri ne kadar?
İBB yurt başvuruları ne zaman başlıyor? İBB yurt başvurusu nereden yapılır? İBB yurt ücretleri ne kadar? İBB yurt başvuruları başlıyor! Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte İstanbul’da öğrenim görecek öğrenciler için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt başvurularını başlatıyor. 2022-2023 akademik yılında İBB 6’sı kız, 4’ü erkek 10 yükseköğrenim öğrenci yurdunda üniversiteli gençleri ağırlayacak. Peki, İBB yurt başvuruları ne zaman başlıyor? İBB yurt başvurusu nereden yapılır? İBB yurt başvurusu nasıl yapılır? İBB öğrenci yurtları nerede? İBB yurt ücretleri ne kadar? İşte detaylar…
21.08.2022 Eğitim
İBB yurt ücreti ne kadar? 2022 İBB yurt ücreti ne kadar oldu?
İBB yurt ücreti ne kadar? 2022 İBB yurt ücreti ne kadar oldu? Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler kayıt tarihlerine çevrilirken öğrenciler de yurt bulma telaşına düştü. Büyük şehirlerde kira ve öğrenci yurtlarındaki fiyat artışları, pek çok kişiyi altertanif seçeneklere yönlendiriyor. Özellikle İstanbul’da yaşanan artışlar öğrencileri belediyelerin yurtlarına yönlendiriyor. İBB yurtları da başta gelen seçenekler arasında yer alıyor. Öğrenciler, İBB yurt ücretlerini araştırıyor. Peki, İBB yurt ücreti ne kadar? 2022 İBB yurt ücreti ne kadar oldu? 2022 İBB yurt ücretine zam geldi mi? İşte İBB yurt fiyatları…
20.08.2022 Eğitim
İBB yurt başvuruları başladı mı? İBB yurt başvuruları ne zaman? İBB yurt ücreti ne kadar? İBB yurtları nerede var?
İBB yurt başvuruları başladı mı? İBB yurt başvuruları ne zaman? İBB yurt ücreti ne kadar? İBB yurtları nerede var? Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından İstanbul’u kazanan öğrenciler şimdiden yurt arayışına girdi. İstanbul’da artan kiralar ve yurt ücretleri nedeniyle öğrenciler devlet yurtları ve belediyelerin özellikle de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurtlarını araştırıyor. Peki, İBB yurt başvuruları başladı mı? İBB yurt başvuruları ne zaman? İBB yurt ücreti ne kadar? İBB yurtları nerede var? İBB yurt başvurusu nasıl yapılır? Kimler İBB yurtlarında kalabilir? İBB yurt başvuru şartları ne? İşte tüm detayları ile İBB yurtları ile ilgili bilmeniz gerekenler…
16.08.2022 Eğitim
İBB Meclisi'nde öğrenci kartı zammı gerilimi!
İBB Meclisi'nde öğrenci kartı zammı gerilimi! İBB Meclisi, nisan ayı oturumunda AK Parti ve MHP grupları toplu ulaşıma yapılan yüzde 40'lık zammın öğrencilere yansıyan bölümünün İBB tarafından sübvanse edilmesi talebiyle teklif sundu. Teklifin önümüzdeki günlerde komisyonda görüşülerek karara bağlanması bekleniyor.
11.04.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan istemişti! CHP'li başkanlardan ilk yanıt...
Cumhurbaşkanı Erdoğan istemişti! CHP'li başkanlardan ilk yanıt... Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerel yönetimlerle ilgili yasa önerisi isteğine ilk yanıt CHP’li İstanbul, Ankara ve Eskişehir Büyükşehir belediye başkanlarından geldi.
17.01.2020 Siyaset
İstanbul'da deprem... Avcılar'da eski yapıların fiyatı düştü
İstanbul'da deprem... Avcılar'da eski yapıların fiyatı düştü İstanbul'da meydana gelen 5.8'lik depremin ardından birçok vatandaş yaşadığı evin güvenli olmadığını düşünerek ev arayışına girdi. Bu da depremin en şiddetli hissedildiği Avcılar'da bulunan yeni binaların fiyatının artmasına neden oldu. Özellikle kısa katlı binalardaki daire fiyatları artarken, eski binalardaki daire fiyatları düştü. Öte yandan 7 mahallenin yenilenmesi için hazırlanan plan değişikliği meclisten geçti.
8.10.2019 Ekonomi
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi 23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.
18.06.2019 Gündem
926 milyon liralık açılış
926 milyon liralık açılış Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Tavşantepe Metro İstasyonu’nda Pendik’te yapılan toplam yatırım bedeli 926 milyon lirayı bulan 217 ayrı projenin toplu açılışını yaptı.
29.09.2021 Gündem
'Milli takımda sorun var'
'Milli takımda sorun var' A Milli Futbol Takımı’nda da bir sorun var
19.10.2012 Futbol