Zam geliyor, 3.972 TL'ye yükseliyor, başvuran alıyor, 30 gün içerisinde...
Zam geliyor, 3.972 TL'ye yükseliyor, başvuran alıyor, 30 gün içerisinde... Milyonlarca çalışanı çok yakından ilgilendiriyor. Zam geldi. Rakamlar netleşti.3.972 TL olarak ödenecek. Kritik detay dikkat çekiyor. Bizzat başvuru yapılması gerekiyor. 30 gün süresi bulunuyor. Asgari ücrette yapılan rekor zam pek çok kalemde ödemelerin artmasını sağladı. Özellikle çalışanları yakından ilgilendiren artışlar ile ilgili detaylar netleşiyor.
27.12.2021 Çalışma Hayatı
Bakan Selçuk duyurdu! 5 Kasım'da hesaba yatacak!
Bakan Selçuk duyurdu! 5 Kasım'da hesaba yatacak! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kısa çalışma ve işsizlik ödemelerinin 5 Kasım'da ödenmeye başlayacağını duyurdu.
31.10.2020 Ekonomi
İşsizlik maaşı ödemeleri ne zaman yapılacak? İşsizlik maaşı bayram öncesi verilecek mi?
İşsizlik maaşı ödemeleri ne zaman yapılacak? İşsizlik maaşı bayram öncesi verilecek mi? Corona virüs ve Ramazan Bayramı nedeniyle emekli maaşları erken ödendi. Hükümetin maaşları erken ödemesiyle birlikte işsizlik ödeneği alanlar için de ramazan öncesi işsizlik maaşı beklentisi oluştu. Peki, İşsizlik maaşı bayram öncesi verilecek mi? İşsizli maaşı ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte işsizlik maaşı ödemeleri hakkında merak edilenler...
17.05.2020 Gündem