İsrail Sazanı

İsrail Sazanı

Son dakika İsrail sazanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İsrail sazanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İsrail sazanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsrail Sazanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan israil sazanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 israil sazanı haberi bulunmuştur. Tüm israil sazanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail sazanları karaya vurdu! Nereden nasıl geldiği bilinmiyor
İsrail sazanları karaya vurdu! Nereden nasıl geldiği bilinmiyor Elazığ'da Keban Baraj Gölü'nde artan balık ölümleriyle ilgili başlatılan incelemede, balık türlerinin diğer balık türlerinin yumurtalarını yiyerek çoğalan İsrail sazanı olduğu tespit edildi. Tarım ve Orman İl Müdürü Ali Kılıç yaptığı açıklamada, kıyıya vuran balıkların kendileri için ortamda olmaması gereken bir balık türü olduğunun altını çizdi.
11.10.2023 Gündem
Süs balığı dehşeti! Dev gibi oluyorlar
Süs balığı dehşeti! Dev gibi oluyorlar Çin Sazanı, İsrail Sazanı derken göllerdeki istilacı balıklar, canlı çeşitliliğini tehdit etmeye devam ediyor. Tüm bunlara ev ve ofislerde beslendikten sonra 'hevesimiz kaçtı' denilip, göl ve barajlara salınan Japon balıkları da eklenince tehlikenin boyutu büyüyor. Onlarca balık çeşidinin bulunduğu göller birkaç türün yaşayabildiği dev akvaryumlara dönüşüyor.
17.07.2021 Yaşam
Baraj gölünde yüzlerce İsrail sazanı öldü, inceleme başlatıldı
Baraj gölünde yüzlerce İsrail sazanı öldü, inceleme başlatıldı Burdur'un Gölhisar ilçesindeki Yapraklı Barajı'nda yüzlerce 'İsrail sazanı' türü balık ölüsü sahile vurdu. Gıda Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri incelemek üzere göl suyundan numune aldı. Gölde 20 yıldır amatör balıkçılık yapan Fikret Şenel, "İlk defa böyle bir ölüm olayıyla karşılaştım. Çok üzücü" dedi.
23.09.2020 Yaşam
Manyas'tan çıkıyor! Kilosu  1 lira 30 kuruştan ihraç ediliyor
Manyas'tan çıkıyor! Kilosu 1 lira 30 kuruştan ihraç ediliyor Balıkesir'in Manyas ve Bandırma ilçeleri sınırları içinde yer alan Manyas Gölü'nde yılda ortalama bin 500 ton avlanan "İsrail sazanı", Irak ve Suriye'ye ihraç ediliyor.
18.02.2019 Ekonomi
Durum vahim! İstanbul'u istila ediyorlar
Durum vahim! İstanbul'u istila ediyorlar İstanbul’a farklı ülkelerden gelen hayvan veya bitkilerden bazıları istilacı türe dönüşüyor. Bunların son örneği kırmızı yanaklı su kaplumbağası ve ‘Drakula’ olarak da anılan turunçgil teke böceği oldu.
8.06.2018 Gündem
Zonguldak'ta 'İsrail sazanı' paniği
Zonguldak'ta 'İsrail sazanı' paniği Zonguldak'ın Alaplı ilçesinden geçen ve Alaplı Çayı'nda, "İsrail sazanı" olarak bilinen "carassius gibelio" balıklarının çoğalması ve diğer balık türlerini yok etmesi balıkçıları endişelendiriyor.
5.07.2015 Yaşam
Sapanca Gölü için korkutan uyarı!
Sapanca Gölü için korkutan uyarı! SAPANCA Gölü Sulak alanı alt havzasında Orman ve su İşleri Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Sapanca Gölü biyolojik çesitlilik, arazi ve literatür çalışmaları tamamlandı. Göl sulak alanı ve gölün bulunduğu havzanın yoğun baskı altında olmasına rağmen hala doğal yapısını koruduğu, su kodunun 28 metreye düşmesi halinde gölün yüzde 7.5 oranında küçüleceği, doğal hayatın yok olacağı ve gölün bataklık haline dönüşeceği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Adana'da kurtarma operasyonu! Kanala sıkışan binlerce balık...
Adana'da kurtarma operasyonu! Kanala sıkışan binlerce balık... Adana'da Seyhan Baraj Gölü çekilince, binlerce balık yumurtlamak için girdikleri kanalda mahsur kaldı...
3.02.2015 Yaşam
Eskişehir'de felaket korkusu!
Eskişehir'de felaket korkusu! Süs havuzlarında beslenen bu balık Porsuk Çayı'na sıçrar ve üreme şansı bulursa yeni bir felaketi beraberinde getirebilir
10.02.2014 Yaşam
Ölü balık akını korkutuyor!
Ölü balık akını korkutuyor! Manyas'ta milyonlarca ölü balık yavrusu kıyıya vurdu
8.02.2014 Yaşam
'Kuş Cenneti' Işıklı Göl'de kırmızı alarm!
'Kuş Cenneti' Işıklı Göl'de kırmızı alarm! DENİZLİ’nin Çivril İlçesi’ndeki kuş cenneti Işıklı Göl’de bilimsel çalışma yapan akademisyenler, gölde 16 takımdan 52 familyaya ait 217 tür olmak üzere 300 bine yakın kuş yaşadığını belirledi...
29.09.2021 Gündem
‘İsrail sazanı Türkiye'yi tehdit ediyor’
‘İsrail sazanı Türkiye'yi tehdit ediyor’ Ardahan’daki balıkçılar, Çıldır Gölü’nde İsrail sazanının, sarı sazan balığının varlığını tehdit ettiğini öne sürerken, İl Tarım Müdürlüğü yetkilileri ise gölde İsrail sazanı bulunmadığını bildirdi...
7.01.2011 Yaşam
Türkiye için İsrail sazanı tehlikesi
Türkiye için İsrail sazanı tehlikesi Türkiye genelinde olduğu gibi Eskişehir’deki tatlı sularda da popülasyonu hızla yayılan ve diğer balık türlerinin yaşamasına olanak sağlamayan İsrail sazanının çoğalmasının önüne geçilemediği bildirildi...
22.07.2010 Yaşam
Çıldır Gölü dondu
Çıldır Gölü dondu Ardahan'ın Çıldır İlçesi yakınlarında ve 124 kilometrekarelik alanı kaplayan Çıldır Gölünün yüzeyi, şiddetli soğuklar nedeniyle buz tuttu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İsrail Sazanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki israil sazanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.