İSPARK ücretleri 2023 (saatlik günlük aylık) 🚘  İSPARK park ücretleri ne kadar oldu? İSPARK ücretlerine zam!
İSPARK ücretleri 2023 (saatlik günlük aylık) 🚘 İSPARK park ücretleri ne kadar oldu? İSPARK ücretlerine zam! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı olağan toplantısı üçüncü oturumu İBB Saraçhane binasında gerçekleştirildi. İBB Meclisi'nde Temmuz ayında İSPARK ücretlerine yüzde 18 oranında zam yapılmıştı. Peki, İSPARK ücretlerine zam mı geldi? İSPARK park ücretleri ne kadar oldu? İşte 2023 aylık - günlük - saatlik İSPARK ücretleri…
12.10.2023 Gündem
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
İstanbul'daki otopark ücreti büyük tepki gördü! "Arabayı çekseler daha ucuz olur"
İstanbul'daki otopark ücreti büyük tepki gördü! "Arabayı çekseler daha ucuz olur" İstanbul'da en büyük problemlerinden biri de otopark sorunu. İSPARK otoparklarının yanı sıra özel işletmelerin son zamanlarda yaptıkları zamlar sürücülerinin tepkisini çekiyor. Laleli'de özel bir otoparkı kullanmak isteyen otomobil sürücüleri 2 saate kadar 340 lira, cip ve minibüs sürücüleri ise 470 lira ödemek zorunda. Otomobillerin günlük park ücreti ise 1020 lira. Aynı otoparkta otomobiller için aylık 10 bin lira abonman talep ediliyor. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu otopark fiyatlarına bir standart getirilmesi gerektiğini belirtiyor. Ağaoğlu, "Bunlar fiyat belirlerken hiçbir ölçü tanımıyorlar. Ölçü yok çünkü. Mutlaka bir ölçü getirilmeli" dedi.
23.01.2024 Ekonomi
İSPARK ücretleri ne kadar oldu, zam mı geldi? İSPARK ücreti hangi ilçede ne kadar, İSPARK’a yüzde kaç zam yapıldı?
İSPARK ücretleri ne kadar oldu, zam mı geldi? İSPARK ücreti hangi ilçede ne kadar, İSPARK’a yüzde kaç zam yapıldı? İSPARK ücretleri ne kadar oldu, İSPARK'a ne kadar zam geldi? İstanbul'da İSPARK otopark ücretlerine zam geldi.
16.12.2022 Ekonomi
İkinci el, sıfır araba ve akaryakıt fiyatlarındaki artış sonrası yeni formül açıklandı! MTV, bakım ve kasko...
İkinci el, sıfır araba ve akaryakıt fiyatlarındaki artış sonrası yeni formül açıklandı! MTV, bakım ve kasko... Araba almak isteyen milyonları ilgilendiren gelişme! Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), yılda bir kasko, zorunlu trafik sigortası, araba muayene ve egzoz emisyon ölçümü, yıllık periyodik bakım, kış lastiği, akü masrafı, yıkatma, park, köprü ve otoyol geçiş ücreti... Hepsinin masrafları sona eriyor, bu yöntem maliyeti en aza indiriyor. Dakikalık ya da saatlik olarak kiralanıyor, istediğiniz yere bırakabiliyorsunuz. Özellikle ikinci el araba fiyatlarına ve akaryakıt fiyatlarına gelen zamlardan sonra pek çok kişi artık bu yöntemi tercih ediyor. Uzun süreli kiralama sözleşmesi yok, istediğiniz marka, model ve rengi bulabiliyorsunuz. Sarı taksiden katbekat ucuz, şehir dışına bile çıkılabiliyor. İşte araba almayı düşünenleri büyük masraftan kurtaracak yöntemin detayları....
24.06.2022 Otomobil
Yüzde 25 zam geldi! İstanbullulara kötü haber
Yüzde 25 zam geldi! İstanbullulara kötü haber İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde, İSPARK tarafından işletilen otoparklara yüzde 25 oranında zam yapılması kabul edildi. 0-1 saat otopark ücreti 14 TL'den 18 TL'ye yükseldi.
19.06.2022 Ekonomi
Tekneyi almak mı yoksa kiralamak mı mantıklı?
Tekneyi almak mı yoksa kiralamak mı mantıklı? Birçok kişinin emeklilik hayali tekne alıp koy koy dolaşmaktır. Cam gibi denizlerde yüzmek, özgürlüğün tadını çıkarmak. Pek çok Avrupa ülkesinin aksine üç tarafı denizlerle çevrili Türkiye'de ne yazık ki tekne sahibi olmak ekonomik olarak hiç kolay değil. Peki nasıl tekne alırız? Maliyeti nedir? Tekneyi almalı mıyız yoksa kiralamalı mıyız?
15.10.2016 Arşiv
Otoparklara şok zam!
Otoparklara şok zam! İstanbul'un genelinde bir çok otoparkı bünyesine katan İspark A.Ş. parklama ücretlerine zam geldi
20.05.2015 Ekonomi
Araç alacaklar dikkat!
Araç alacaklar dikkat! Tüketici Sorunları Derneği Hukuk Komisyonu Başkanı Avukat Murat Emergen, araçların otopark borçları nedeniyle devir işlemlerinin noterler tarafından engellenmesinin söz konusu olamayacağı uyarısı yaptı.
2.12.2014 Ekonomi
Otomobil alacaklar dikkat!
Otomobil alacaklar dikkat! Araç alım ve satımında vergi ve trafik borcu ödenmeden yapılamayan işlemlere otopark borçları da eklendi.
13.10.2014 Ekonomi
Tek otopark yapmadı o zaman bu paralar niye ödendi?
Tek otopark yapmadı o zaman bu paralar niye ödendi? Otoparkları yapmaması TBMM komisyonu’nda tartışıldı
5.11.2011 Ekonomi
Bahşişte Sibel Can ve Hülya Avşar bonkör çıktı
Bahşişte Sibel Can ve Hülya Avşar bonkör çıktı İstanbul’da bulunan 250’den fazla AVM, ‘vale’ sektörünü patlattı
3.07.2011 Ekonomi
Rezidans değil otopark!
Rezidans değil otopark! İstanbul Nişantaşı’nda dış görünüşüyle tam bir rezidansı andıran otopark açıldı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri