İsmail Öztürk

İsmail Öztürk

Son dakika ismail öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ismail öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ismail öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsmail Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ismail öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 985 ismail öztürk haberi bulunmuştur. Tüm ismail öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Genç kadın, arkadaşının evinde ölü bulundu! Babası: Şikayet konusunda kararsızım
Genç kadın, arkadaşının evinde ölü bulundu! Babası: Şikayet konusunda kararsızım Kocaeli'de 21 yaşındaki Öykü Yündün'ün şüpheli ölümüne ilişkin tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Öykü'nün babası, mahkeme başkanının, "Sanıktan şikayetçi misin?" sorusunu, "Kızım benden kopuktu, 3 yıldır görüşmüyorduk. Şikayetçi olup olmama konusunda kararsızım. Kimsenin günahına girmek istemem. Sanığı tanımıyorum ama şikayetçi olacağım" şeklinde cevapladı. Suçlamaları kabul etmeyen sanık ise "Öykü uyuşturucu kullanıyordu. Öykü’yü bataklıktan ben kurtardım" dedi.
1.02.2023 Yaşam
Otomobille motosiklet çarpıştı! 1 ölü, 3 yaralı
Otomobille motosiklet çarpıştı! 1 ölü, 3 yaralı Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
7.06.2019 Gündem
Sağlık camiasını yasa boğan ölüm
Sağlık camiasını yasa boğan ölüm ERZURUM’un Köprüköy ilçesinde dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden El Cerrahı Operatör Doktor İbrahim Avşin Öztürk (33) için görev yaptığı hastanede tören düzenlendi. Hastane çalışanları ve ailesi, evli ve 1 çocuk babası genç doktoru gözyaşları ile memleketi Adana’ya uğurladı.
4.06.2018 Yaşam
PFDK kararları açıklandı!
PFDK kararları açıklandı! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, bugün yapılan toplantının ardından alınan kararları açıkladı.
15.02.2018 Galatasaray
PFDK sevkleri açıklandı!
PFDK sevkleri açıklandı! Son dakika açıklamasına göre Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen kulüp ve isimler belli oldu. TFF, resmi internet sitesinden disiplin sevklerini açıkladı
13.02.2018 Galatasaray
İntihar eden kadını kurtarmaya çalışırken canından oldu
İntihar eden kadını kurtarmaya çalışırken canından oldu Malatya'nın Battalgazi İlçesi'nde bulunan Karakaya Barajında bir kadının boğulmak üzere olduğunu gören askeri personel İsmail Öztürk, suya atladı. Kadını kurtaran Öztürk, kendisi suda kayboldu.
4.06.2017 Yaşam
Kız arkadaşı barışmayınca dama çıktı!
Kız arkadaşı barışmayınca dama çıktı! Adana'da İsmail Öztürk, barışma teklifi reddedilince dama çıktı
4.04.2017 Yaşam
İstanbul'daki terör saldırısı Kapadokya'yı etkiledi
İstanbul'daki terör saldırısı Kapadokya'yı etkiledi İstanbul Sultanahmet'te meydana gelen canlı bomba saldırısı sonrasında ülkemizin en önemli kültür, doğa ve inanç turizmi merkezlerinden Kapadokya'da yoğun biçimde rezervasyon iptallerinin başladığı belirtildi...
29.09.2021 Gündem
Bir aileyi yok eden kaza
Bir aileyi yok eden kaza Antalya’nın Akseki ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu otomobildeki aynı aileden 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı...
19.08.2015 Yaşam
Bir yıl önce ölen sahibini unutamıyor!
Bir yıl önce ölen sahibini unutamıyor! Ordu'da 1 yıl önce vefat eden İsmail Öztürk'ün kangal cinsi köpeği ‘Zozo’, sahibinin mezarını her gün ziyaret ederek ilginç bir sadakat örneği gösteriyor.
28.03.2015 Yaşam
Yargıtay'dan Erol Evcil'e şok
Yargıtay'dan Erol Evcil'e şok Yargıtay 9. Ceza Dairesi, suç işlemek amacıyla örgüt kurduğu iddiasıyla yargılandığı davada iş adamı Erol Eşrefoğlu'nu (Evcil) 15 yıl hapse çarptıran yerel mahkeme kararını onadı. Sanıklardan Eşrefoğlu ve Hüseyin Kayapalı'nın tüm mal varlıklarına el koyma kararı ise bozuldu.
29.09.2021 Gündem
'Yüce Atatürk' davası başladı!
'Yüce Atatürk' davası başladı! Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Fethiyespor yönetiminin, 'Yüce Atatürk' tişörtü nedeniyle eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar aleyhine açmış olduğu manevi tazminat davasının ilk duruşması yapıldı
30.09.2014 Futbol
'Zavallı bir adamın sözlerine...'
'Zavallı bir adamın sözlerine...' PTT 1. Lig’den düşen Fethiyespor’un kongresinde İsmail Öztürk, yeniden kulüp başkanlığına seçildi.
1.06.2014 Futbol
İşte hayatını kaybedenlerin isimleri!
İşte hayatını kaybedenlerin isimleri! AFAD maden kazasında hayatını kaybedenlerden 283'ünün isimlerini açıkladı
29.09.2021 Gündem
İkinci şok! Ailesi cenazeyi...
İkinci şok! Ailesi cenazeyi... Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Çağla Joker takma adlı travesti İsmail Öztürk ve ağır yaralı Nalan takma adlı Mehmet Kaptuğ’un arkadaşları tarafından öğlen saatlerine protesto gösterisi düzenlendi. Ailesi tarafından kabul edilmeyen Öztürk'ün cenazesini ise arkadaşları defnedecek...
29.09.2021 Gündem
Beyoğlu'nda travesti cinayeti!
Beyoğlu'nda travesti cinayeti! BEYOĞLU’nda bir evde kalan 2 travesti, 2 şüpheli tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu Çağla Joker takma adlı travesti hayatını kaybederken, arkadaşı da ağır yaralandı.
22.04.2014 Yaşam
Kazada öldü, geride kahramanlığı kaldı
Kazada öldü, geride kahramanlığı kaldı Çanakkale'nin Çan İlçesi’nde, 5 gün önce trafik kazasında ölen 23 yaşındaki Acil Tıp Teknisyeni İsmail Öztürk’ün, 13 Şubat günü Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Aktütün Köyü’nde zorlu doğa koşullarında ulaştıkları kadına ambulansta doğum yaptırıp, bebeği yeleğine sararak hastaneye ulaştırdığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Beşiktaş resmi açıklama yaptı!
Beşiktaş resmi açıklama yaptı! Beşiktaş Kulübü, resmi internet sitesi aracılığı ile Sezer Öztürk'ün bıçaklanması konusunda bir açıklama yayınladı.
6.01.2014 Futbol
Fethiye'den Ahmet Çakar'a dava!
Fethiye'den Ahmet Çakar'a dava! Fethiyespor ile kulüp başkanı İsmail Öztürk, "Yüce Atatürk" yazılı tişörtlerle çıktıkları Ziraat Türkiye Kupası eleme maçının ardından yaptığı yorumlar nedeniyle eski hakem Ahmet Çakar'a 50 bin TL'lik tazminat davası açtı.
24.12.2013 Futbol
Ankara ve Antalya'da görev değişikliği!
Ankara ve Antalya'da görev değişikliği! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı operasyonun ardından emniyete yönelik hükümetin başlattığı görev yerlerini değiştirme dalgası, bugün de Ankara emniyetinde devam etti...
29.09.2021 Gündem
Emniyet'te bir deprem daha!
Emniyet'te bir deprem daha! Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde iki müdür yardımcısının görev yeri değiştirildi.
29.09.2021 Gündem
"Siyasi mesaj vermedik"
"Siyasi mesaj vermedik" PTT 1'inci Lig takımlarından Fethiyespor oyuncularının, 24 Kasım'da üstlerindeki tişörtlerle oluşturulan 'Başöğretmen' yazısının ardından Fenerbahçe karşılaşmasına 'Yüce Atatürk' yazısını oluşturan tişörtlerle çıkmasının 'siyasi bir mesaj olmadığı belirtildi.
5.12.2013 Futbol
Protestoyla gelen istifa!
Protestoyla gelen istifa! PTT 1'inci Lig ekiplerinden Fethiyespor'da Kulüp Başkanı İsmail Öztürk taraftarların protestosu sonrasında istifa kararı aldı.
28.10.2013 TFF 1.Lig
CHP harekete geçti!
CHP harekete geçti! O videoyu çekeni...
29.09.2021 Gündem
Tolga'ya şok ceza!
Tolga'ya şok ceza! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor'un kalecisi Tolga Zengin'e 1 maç men ve 10 bin lira para cezası verdi.
30.05.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ismail öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.