Erdoğan: 'Siyasetin dikensiz gül bahçesi olmadığını gördük'
Erdoğan: 'Siyasetin dikensiz gül bahçesi olmadığını gördük' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve eski Cumhurbaşkan'ı Abdullah Gül, Kayseri'de Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müzesi ve Kütüphanesi'nin açılış töreninde konuştu.
29.09.2021 Gündem
Tuğrul Türkeş: İslam, zulmü ve şiddetin her türlüsünü reddeder
Tuğrul Türkeş: İslam, zulmü ve şiddetin her türlüsünü reddeder Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, "Terör terördür, terörist de terörist. Masum insanların hayatına kastetmeyi hiçbir inanç, kültür tasvip etmez. Özellikle ismini dahi barış kökünden alan İslam, zulmü ve şiddetin her türlüsünü reddeder." dedi.
29.09.2021 Gündem
‘Medeniyetler çatışması’ kapıda
‘Medeniyetler çatışması’ kapıda Paris, Brüksel, Türkiye, Orlando ve son olarak Nice’de yaşanan saldırılar, Batı‘da var olan İslam karşıtlığını artırdı. Bu katliamlar ile tedirgin olan Avrupa’da Müslüman karşıtlarının ekmeğine yağ sürdü ve ırkçı partilerin yükselmesini sağladı.
16.07.2016 Arşiv
Anayasada İslami vurguya gerek yok
Anayasada İslami vurguya gerek yok Milliyet gazetesi yazarı Nagehan Alçı bugünkü köşe yazısında Azerbaycan’ın ardından Hırvatistan’a geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkent Zagreb’de beraberindeki gazetecilerle yaptığı sohbete yer verdi.
29.09.2021 Gündem
Bizatihi gördüm: PKK, YPG, Asala yanında Paralel
Bizatihi gördüm: PKK, YPG, Asala yanında Paralel Amerika ziyaretinin ardından havaalanında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brookings Enstitüsü önünde ispatı gördüğünü söyledi: “Boşuna konuşmuyoruz. PKK terör örgütünün temsilcileriyle, YPG’nin temsilcileriyle, ASALA’yı ve onun yanında Paralel temsilcilerinin hepsinin yan yana olduklarını gördüm”
29.09.2021 Gündem
Topkapı’da da yıkacağız!
Topkapı’da da yıkacağız! Topkapı’da yapacaklarını VATAN’a değerlendirdi
27.08.2012 Yaşam
Türkler damga vurdu
Türkler damga vurdu Emre Arolat, Katar’da en prestijli mimarlık ödülünü İpekyol fabrikası ile aldı
25.11.2010 Ekonomi
Minare yasağı açıklaması
Minare yasağı açıklaması 'Bu hatadan bir an önce dönülmesini umut ediyorum'
29.09.2021 Gündem
‘Katillerin yönettiği bazı hareketler var’
‘Katillerin yönettiği bazı hareketler var’ Orhan Pamuk, Rus Timeout dergisine verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu
29.09.2021 Gündem