Işid Son Dakika

Işid Son Dakika

Son dakika ışid son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ışid son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ışid son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Işid Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ışid son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 384 ışid son dakika haberi bulunmuştur. Tüm ışid son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika haberi: Yakalandılar! Kutsal şehirlerde...
Son dakika haberi: Yakalandılar! Kutsal şehirlerde... İran'dan son dakika terörle mücadele haberleri geliyor. Operasyonlarda 27 IŞİD'linin yakalandığı gelen bilgiler arasında. Teröristlerin ülkede merkez iller ve kutsal şehirlerde eylem hazırlığında olduğu bildirildi.
8.08.2017 Dünya
Son dakika haberi: Gece saldırdılar! Ruslar...
Son dakika haberi: Gece saldırdılar! Ruslar... Suriye'nin en stratejik konumundan biri olan Deyr ez Zor'dan son dakika haberleri geliyor. Terör örgütü IŞİD bu gece, Deyr ez Zor bölgesinde Ruslar tarafından gerçekleştirilen büyük hava saldırısında resmen tuz buz edildi. İşte haberin detayı...
10.07.2017 Dünya
Son dakika haberi: Ortaya çıktı! Meğer...
Son dakika haberi: Ortaya çıktı! Meğer... Filipinler'den son dakika haberleri geliyor... Terör örgütü IŞİD destekçileriyle çatışmaların sürdüğü büyük krizde devlet başkanının ortadan kayboluşu endişeleri arttırdı. Filipinler hükümeti bu ay olağandışı olarak uzun süre gözden kaybolmasından dolayı devlet başkanı Rodrigo Duterte ile ilgili bilgi verdi.
28.06.2017 Dünya
Son dakika... 'Bu yenilginin ilanıdır!
Son dakika... 'Bu yenilginin ilanıdır! Irak'tan peş peşe haberler gelmeye devam ediyor. Terör örgütü IŞİD'in Irak'ın Musul kentinde bulunan tarihi Büyük Nuri Camisi ile birlikte minaresini havaya uçurmasının ardından Irak Başbakanı Haydar el İbadi, bunun örgütün yenilgisinin bir ilanı olduğunu söyledi. ABD'li yetkililerden de saldırıya ilişkin açıklamalar geldi. İşte tarihi camiye yapılan alçakça saldırıdan son dakika gelişmeleri.
22.06.2017 Dünya
Son dakika: Diyarbakır IŞİD davasının tüm sanıkları tahliye edildi!
Son dakika: Diyarbakır IŞİD davasının tüm sanıkları tahliye edildi! Alınan son dakika habere göre; Diyarbakır IŞİD'in hücre evlerine yapılan ve 7 teröristin ölü ele geçildiği, 2 polisin şehit olduğu operasyonla ilgili görülen davada, tutuklu 3 sanık da tahliye edildi. Önceki celselerde 13 sanığın daha tahliye edildiği davada tutuklu sanık kalmadı.
29.09.2021 Gündem
Teröristlere baskın! Yakıldı!
Teröristlere baskın! Yakıldı! Rakka'dan son dakika haberleri: Terör örgütü IŞİD ile terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye bağlı Suriye Demokratik Güçleri (SDG) arasında şiddetli çatışmalar devam ediyor. IŞİD, SDG konumlarına baskın düzenliyor...
20.06.2017 Dünya
Son dakika... Teröristler birbirine girdi! Çok sayıda ölü!
Son dakika... Teröristler birbirine girdi! Çok sayıda ölü! Terör örgütü IŞİD'in medya kanadından gelen son dakika bilgilerine göre, Rakka'da yaşanan çatışmalarda terör örgütü IŞİD, ABD destekli, terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'ye bağlı Suriye Demokratik Güçleri'nden (SDG) 32 militanı öldürdü. İşte son dakika haberinden ayrıntılar...
16.06.2017 Dünya
Son dakika haberi! En büyüğünü geliyor! ABD...
Son dakika haberi! En büyüğünü geliyor! ABD... ABD'den son dakika kararları geliyor...Trump yönetiminden bir yetkili, Pentagon'un Afganistan'a yaklaşık 4 bin ek Amerikan kuvveti göndereceğini bildirdi. Dağıtım, Donald Trump'un başkanlığı döneminde en büyük Amerikan işgücüne sahip olacak. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
16.06.2017 Dünya
Son dakika... Sokaklar ceset kaynıyor!
Son dakika... Sokaklar ceset kaynıyor! Filipinler'den çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Bir Filipinli siyasetçinin bildirdiğine göre, şehrin sokakları yüzlerce ceset dolu. İşte çatışma bölgesinden son dakika bilgileri...
15.06.2017 Dünya
ABD resmen açıkladı! Rakka iddialarını doğruladı!
ABD resmen açıkladı! Rakka iddialarını doğruladı! ABD liderliğindeki IŞİD karşıtı uluslararası koalisyon, Rakka operasyonu için Suriye’ye Amerikan deniz piyadelerine mensup özel komandoların konuşlandırıldığına dair haberleri doğruladı.
17.03.2017 Dünya
Bağdadi'ye en yakın isim öldürüldü!
Bağdadi'ye en yakın isim öldürüldü! IŞİD son dakika darbesi aldı, örgütün liseri Bağdadi'nin sağ kolu olarak bilinen Ebu Saad öldürüldü!
19.12.2014 Dünya
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle'
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle' Rusya - Ukrayna savaşı 12'nci gününde devam ederken mücadele sadece cephede sürmüyor. Rusya'da televizyonlar bir anda karardı, haberler anında değişti. Ekran başındaki Ruslar ise gördükleri karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Hacker topluluğu Anonymous'un, Ukrayna'daki savaşın görüntülerini göstermek için Rus devlet televizyonu yayınlarını hack'lediği ve Rusya Federal Güvenlik Servisi'nin internet sitesini çökerttiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. BBC, iddiaları bağımsız olarak doğrulayamadı ancak saldırılar, Russia Today tarafından doğrulandı.
7.03.2022 Dünya
Son dakika... Haberler peş peşe geldi! Kriz yaratır...
Son dakika... Haberler peş peşe geldi! Kriz yaratır... Faslı yetkililer, iki İskandinav kadın turistin Atlas Dağları’nda vahşice katletilmesiyle ilgili 4 şüphelinin terör örgütü DEAŞ'a bağlılık yemin etmesine rağmen kendi inisiyatifleriyle bu cinayeti işlediklerine inanıyor.
24.12.2018 Dünya
Son dakika... ABD: Geri çekiyoruz!
Son dakika... ABD: Geri çekiyoruz! ABD'li yetkililerden son dakika açıklaması geldi. Açıklamaya göre ABD, Suriye'den tüm askerlerini çekmeyi düşünüyor. ABD Başkanı Donald Trump'tan da konuyla ilgili bir açıklama geldi.
19.12.2018 Dünya
Fransa'dan son dakika açıklaması: Ordumuz hazır! Vururuz!
Fransa'dan son dakika açıklaması: Ordumuz hazır! Vururuz! Fransa Ordusu'ndan yapılan son dakika açıklamasında: İdlib'de kimyasal silah kullanılması halinde, Suriye'deki hedefleri vurmaya hazır oldukları belirtildi.
6.09.2018 Dünya
Son dakika... Felaket! O komutan bölgede! Saldırı yakın
Son dakika... Felaket! O komutan bölgede! Saldırı yakın Rus savaş uçakları bir yandan İdlib'i vururken diğer yandan rejim güçleri bölgeye yığınak yapıyor. Suriye'nin kuzeyine 'Kaplan Kuvvetleri' komutanının geldiği bildirildi. Rejime yakın medya kanatları haberi 'İdlib saldırısı yakın' şeklinde verdi.
5.09.2018 Dünya
Son dakika... ABD askerlerine eş zamanlı saldırı!
Son dakika... ABD askerlerine eş zamanlı saldırı! Terör örgütü DEAŞ, Suriye'nin doğusundaki Deyrizor'da üç eş zamanlı saldırı yaptı - Ülkenin en büyük petrol sahasındaki ABD askerlerini hedef alan DEAŞ, diğer iki saldırıyı bir doğalgaz sahası ve bir sivil yerleşime düzenledi
18.08.2018 Dünya
Muharrem İnce finali İstanbul mitingi ile yaptı
Muharrem İnce finali İstanbul mitingi ile yaptı CHP’nin adayı Muharrem İnce son mitingini İstanbul Maltepe’de düzenledi. Çok yoğun bir katılımın olduğu mitingde İnce dikkat çeken açıklamalar yaptı.
23.06.2018 Gündem
Son dakika... Ve ömür boyu hapis cezası aldı!
Son dakika... Ve ömür boyu hapis cezası aldı! İsveç Mahkemesi, 2017'deki Stockholm saldırısını üstlenen Özbek şüpheli Rahmet Akilov'u suçlu buldu. Akilov terör suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
7.06.2018 Dünya
Son dakika... Irak saldırıya başladı!
Son dakika... Irak saldırıya başladı! Reuters haber ajansının son dakika olarak geçtiği habere göre, Irak Suriye'deki terör örgütü IŞİd hedeflerine hava saldırısı başlattı.
7.06.2018 Dünya
Son dakika... 'ABD, İngiltere ve Fransa katliam yaptı!'
Son dakika... 'ABD, İngiltere ve Fransa katliam yaptı!' Uluslararası Af Örgütü raporuna göre, ABD'nin başını çektiği koalisyon terör örgütü IŞİD'i sözde başkenti Rakka'dan çıkarma operasyonunda yüzlerce sivilin ölümüne ve büyük tahribata yol açtı.
5.06.2018 Dünya
Son dakika... Özel kuvvetlerini çekiyor!
Son dakika... Özel kuvvetlerini çekiyor! Danimarka, terör örgütü IŞİD tarafından kontrol edilen birçok alanın kurtarılmasından dolayı Irak'tan yaklaşık 60 özel kuvvetini çekeceğini söyledi. Haber, son dakika olarak duyuruldu.
17.05.2018 Dünya
Son dakika... Teröristlerin komuta merkezi yok edildi!
Son dakika... Teröristlerin komuta merkezi yok edildi! Irak hava Kuvvetleri, IŞİD'in Suriye'deki komuta merkezini imha ettiğini bildirdi.
14.05.2018 Dünya
Son dakika... Irak vuruyor!
Son dakika... Irak vuruyor! Irak Hava Kuvvetleri, Suriye hükümetiyle koordineli olarak Suriye'deki IŞİD hedeflerini vurduğunu duyurdu.
19.04.2018 Dünya
Putin'den son dakika uyarısı: Saldırabilirler
Putin'den son dakika uyarısı: Saldırabilirler Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, IŞİD’in Suriye’de yenilgiye uğratıldığını söyledi ancak örgüte karşı uyarılarda da bulundu.
4.04.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Işid Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ışid son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.