İshal Nasıl Geçer? İshal Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
İshal Nasıl Geçer? İshal Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? İshal, insan yaşamı boyunca birçok kez karşılaştığı rahatsızlıktır. Aslında bağırsak sorunu olarak ortaya çıkan ishalin birçok sebebi olabilir. Zehirlenme ve üşütme en yaygın görülen sebebidir. Aynı zamanda kişiye özel dokunan gıdalar da ishale sebep olabilir. İshal özellikle kişilerin günlük yaşamlarında huzursuzluk veren ve rahatsız eden bir durumdur.
3.01.2024 Sağlık
Karın Ağrısı Nasıl Geçer? Karın Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Karın Ağrısı Nasıl Geçer? Karın Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Karın ağrısı, herkesin yaşadığı bir sağlık sorunudur. Karın ağrısının birçok çeşitli nedeni olabilir. Ağrının geçirilmesi için mutlaka öncelikle nedeni bilinmelidir. Karın ağrısının geçmesi için ilk akla gelen yöntem ise sıcak komprestir. Genelde kabızlık gibi problemlerden dolayı ortaya çıkan karın ağrıları için ılık su içilmesi de önerilir.
3.01.2024 Sağlık
Sonbahar geldi gribal enfeksiyon kapıda
Sonbahar geldi gribal enfeksiyon kapıda En sık sonbahar sonu, kış ve ilkbahar aylarında görülen ve influenza virüslerinin neden olduğunu belirten Kulak Burun Boğaz Baş Boyun ve Yüz Estetiği Cerrahisi Anabilim Dalı Uzmanı Op. Dr. Remzi Tınazlı, bir solunum yolu hastalığı olan gribal enfeksiyonun belirtilerinin soğuk algınlığına benzemekle birlikte farklı ve çok daha şiddetli olduğunu vurguladı.
22.10.2018 Sağlık