İshak Doğan

İshak Doğan

Son dakika İshak Doğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İshak Doğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İshak Doğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İshak Doğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ishak doğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 193 ishak doğan haberi bulunmuştur. Tüm ishak doğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
F.Bahçe'den farklı tarife! G.Saray'ı yakaladı...
F.Bahçe'den farklı tarife! G.Saray'ı yakaladı... Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında ligden düşmesi kesinleşen Karabükspor'a konuk olan Fenerbahçe, sahadan 7-0 galip ayrıldı ve şampiyonluk umutlarını son maça taşıdı. İkili averajda lider G.Saray'la arasında eşitlik bulunan sarı-lacivertli ekip, bu maçta attığı 7 golle genel averajda rakibini yakaladı.
14.05.2018 Fenerbahçe
Bursa'dan kritik galibiyet!
Bursa'dan kritik galibiyet! Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında ligde kalma mücadelesi veren Bursaspor deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor'u 4-1 mağlup etti.
21.04.2018 Futbol
CANLI! Süper Lig'de 2 kritik maç!
CANLI! Süper Lig'de 2 kritik maç! Süper Lig'in 26. hafta açılış maçında Kasımpaşa ve Antalyaspor ile Osmanlıspor ve Karabükspor karşı karşıya geliyor.
16.03.2018 Süper Lig
Karabük'te tarihi skor! Aslan gol olup yağdı
Karabük'te tarihi skor! Aslan gol olup yağdı Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 7-0 mağlup etti.
3.03.2018 Galatasaray
Abdullah Avcı: Şık olmadı!
Abdullah Avcı: Şık olmadı! Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri maçın ardından konuştu.
19.08.2017 Başakşehir
Bundesliga'ya Kerem Demirbay damgası!
Bundesliga'ya Kerem Demirbay damgası! İki sezon önce Almanya 4. Futbol Ligi'nde mücadele eden Türk oyuncu Kerem Demirbay, bu sezon Bundesliga'da Hoffenheim formasıyla gösterdiği performansla takdir topluyor.
26.04.2017 Almanya
Fırtına'nın 30 milyon TL'lik beklenti
Fırtına'nın 30 milyon TL'lik beklenti Trabzon’da, kadroda düşünülmeyen ve kalmaları halinde maliyetleri 30 milyon TL’yi bulacak Cardozo, N’Doye, Douglas, Özer, Sefa ve Musa için zaman hızla daralıyor.
24.09.2021 Trabzonspor
Trabzonspor'da 40 milyonluk zarar
Trabzonspor'da 40 milyonluk zarar Fırtına'da kadro dışı bırakılan ve kendilerinden kulüp bulması istenen 9 futbolcunun geleceği belirsizliğini korurken bu isimlerin kalmaları halinde kulübe maliyeti 40 milyon 500 bin TL olacak.
24.09.2021 Trabzonspor
Trabzon'da Cardozo bilmecesi
Trabzon'da Cardozo bilmecesi Bordo-Mavili kulüpten yıllık 2.5 milyon Euro kazanan Oscar Cardozo’nun elde kalması yönetimi düşündürüyor. Yüksek maliyeti nedeniyle 33 yaşındaki forvetten kurtulmak isteyen yönetim özellikle Çin’den teklif bekliyor
24.09.2021 Trabzonspor
Trabzonspor'dan Eskişehirspor'a takas teklifi
Trabzonspor'dan Eskişehirspor'a takas teklifi Fırtına, Erkan Zengin'le ilgilenen Eskişehirspor'dan Kamil Ahmet Çörekçi'yi istedi
12.07.2016 Trabzonspor
Yanal'a seslendi: 'Transfer olmak istiyorum hocam'
Yanal'a seslendi: 'Transfer olmak istiyorum hocam' lovakya'nın Samorin kasabasında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal futbolcularına, takımın birlikte hareket edip birlikte düşünmesi gerektiğini aşılıyor.
24.09.2021 Trabzonspor
Trabzonspor’dan İshak Doğan açıklaması
Trabzonspor’dan İshak Doğan açıklaması Trabzonspor,İshak Doğan ile sözleşmesinin feshi için görüşmüşlere başladığını KAP’a bildirdi. Yapılan açıklama şu şekilde:
24.09.2021 Trabzonspor
Fırtına'da işler zora girdi! 5 oyuncu...
Fırtına'da işler zora girdi! 5 oyuncu... Yeni sezona 25 kişilik oyuncu kadrosuyla başlamayı planlayan Trabzonspor, öncelikli olarak Musa, Sefa, İshak, Özer ve Erkan ile yollarını ayırmak istiyor.
24.09.2021 Trabzonspor
Trabzon'dan transfer açıklaması
Trabzon'dan transfer açıklaması Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, özellikle savunmadaki transferlerde tecrübeli isimlere yöneleceklerini belirtip “Bizim takımın iyi bir ağabeye, derleyici, toparlayıcı 2-3 kişiye ihtiyacı var” dedi
24.09.2021 Trabzonspor
11 futbolcuyla yollar ayrılacak
11 futbolcuyla yollar ayrılacak Spor Toto Süper Lig ekibi Trabzonspor'da yeni sezon öncesi kadroda büyük revizyon bekleniyor...
27.06.2016 Trabzonspor
Trabzonspor'da Erkan ve İshak gönderiliyor!
Trabzonspor'da Erkan ve İshak gönderiliyor! Trabzonspor yönetimi, Erkan Zengin ve İshak Doğan için gelecek transfer tekliflerini değerlendirmeye karar verdi
20.06.2016 Trabzonspor
Cardozo'ya teklif var mı?
Cardozo'ya teklif var mı? Trabzonspor Basın Sözcüsü Prof. Dr. Asım Örem, Paraguaylı golcü Oscar Cardozo'nun Çin'e transferiyle ilgili, "Bizim planlarımız içinde şu anda Cardozo ile ilgili böyle bir şey yok. Resmi teklif de yok" dedi.
11.02.2016 Trabzonspor
"Feda" yoksa veda
"Feda" yoksa veda Trabzon'da Erkan gelişmesi! Ayrılık mı?
11.02.2016 Trabzonspor
O da Çin yolcusu!
O da Çin yolcusu! Transfer çılgını Çin takımları, Oscar Cardozo'nun peşini bırakmıyor...
10.02.2016 Trabzonspor
Yanlış formayla sahaya çıktı!
Yanlış formayla sahaya çıktı! Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Gaziantepspor-Trabzonspor maçında ilginç bir olay yaşandı.
27.01.2016 Trabzonspor
Fırtınada savunma sıkıntısı
Fırtınada savunma sıkıntısı Trabzonspor'da deplasmanda oynanacak Bursaspor maçı öncesi savunma sıkıntısı yaşanıyor.
14.01.2016 Trabzonspor
Trabzonspor'da revizyon başlıyor
Trabzonspor'da revizyon başlıyor Yeni hocasını arayan bordo-mavili ekip, kadroda köklü revizyona gidiyor.
5.01.2016 Trabzonspor
Fırtına'da büyük temizlik
Fırtına'da büyük temizlik Başka takımlara kiraladığı oyuncularla birlikte 39 oyuncuyla kontratı bulunan bordo-mavililer, Alper, Esteban, Douglas, N’Doye, Salih, Fatih, Soner ve İshak’ı gönderme kararı aldı.
3.01.2016 Trabzonspor
Deniz Yılmaz'a af çıkabilir
Deniz Yılmaz'a af çıkabilir Trabzonspor'da 4 futbolcunun affedilerek takımla çalışmalara başlamasının ardından Deniz Yılmaz'a da af yolu açıldı.
17.12.2015 Trabzonspor
Trabzonspor'da yeni başkan adayı!
Trabzonspor'da yeni başkan adayı! Trabzonspor'da kongre ateşi yandı, Celil Hekimoğlu adaylığını açıkladı.
9.11.2015 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

İshak Doğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ishak doğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.