İşadamı

İşadamı

Son dakika işadamı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan işadamı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını işadamı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşadamı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işadamı gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.323 işadamı haberi bulunmuştur. Tüm işadamı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Erçel ile Yasemin Özilhan sosyal medyanın diline düştü! Kombinleri pişti oldu
Hande Erçel ile Yasemin Özilhan sosyal medyanın diline düştü! Kombinleri pişti oldu Hande Erçel ve Yasemin Özilhan’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda stil benzerliği dikkatlerden kaçmadı. Birçok kez aynı kıyafetlerle poz veren ikili son olarak beyaz spor kombinleriyle gündeme geldi.
20.02.2024 Magazin
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi Beşiktaş Kulübünün olağanüstü genel kurulunda Hasan Arat başkan seçildi. Söz konusu gelişöenin ardından Hasan Arat'ın kim olduğu, sorgulanmaya başlandı. Peki, Hasan Arat kimdir? Hasan Arat kaç yaşında, nereli, ne iş yapar?
4.12.2023 Şampiy10
İstanbul'da 26 milyon liralık fidye operasyonu! Nefes kesen anlar
İstanbul'da 26 milyon liralık fidye operasyonu! Nefes kesen anlar Beykoz'da kamuflaj giysileri giyerek kendilerini MİT elemanı olarak tanıtan 4 şüpheli, iş adamı S.B. ile yanındaki emekli polis İ.B.'yi kaçırarak darbetti. Kaçırdıkları şüphelilerin ailesinden 26 milyon lira fidye istemeye hazırlanan 4 kişi, 8 saat içinde yakalandı. Kaçırılan S.B. ile İ.B. elleri bağlanmış başlarına siyah torba geçirilmiş olarak kurtarıldı. Şüphelilerin mağdurların otomobilinin önünü keserek onları kaçırdıkları anlar bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
29.09.2023 Yaşam
İş insanını kaçırıp, işkence ettiler!
İş insanını kaçırıp, işkence ettiler! Şişli’de daha önce birlikte iş yaptıkları işadamını kaçırarak işkenceyle zorla senet imzalatıp, 14 bin dolar parasını aldıkları iddia edilen 10 şüpheli polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin işadamını kaçırdıkları ve işyerinde darbettikleri anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Şüphelilerden 6’sı tutuklandı.
31.08.2023 Yaşam
Kredi çekenlere kötü haber! Yargıtay'dan flaş karar
Kredi çekenlere kötü haber! Yargıtay'dan flaş karar Dövizle kredi çektikten sonra taksitleri ödeyemeyen işadamı mahkemenin yolunu tuttu. Yıllar süren davaya son noktaşı koyan Yargıtay 11. Hukuk Dairesi emsal nitelikte bir karara imza attı. Dolar kurunun artmasının öngörülemeyecek bir olgu olmadığına dikkat çeken Yüksek mahkeme; kurlarda yaşanabilecek değişikliklerin davacı tarafça kredi sözleşmenin yapıldığı sırada göz önüne alınması ve basiretli bir tacirin dövizle kredi çekmenin sonuçlarını öngörmesi gerektiğine hükmetti.
12.08.2023 Ekonomi
Titanik laneti! Günler önce gündeme gelen aktör öldü, şaşkınlık yarattı
Titanik laneti! Günler önce gündeme gelen aktör öldü, şaşkınlık yarattı Titanik enkazını görmeye giden Titan denizaltısının okyanusun altında infilak etmesi ve 5 kişinin ölmesi, tüm dünyada yankı uyandırmıştı. Ölen kişiler arasındaki Titan kaptanı Stockton Rush karısının Titanik'le olan bağlantısı dikkatleri çekmişti. Daha günler önce gündeme gelen ve James Cameron'ın Titanic filminde Rush'ın karısının akrabasını canlandıran aktörün ölümü ise bir kez daha şaşkınlık yarattı.
27.06.2023 Dünya
Titanik'in enkazına giden kayıp denizaltıyla ilgili flaş gelişme
Titanik'in enkazına giden kayıp denizaltıyla ilgili flaş gelişme Atlas Okyanusu'nda kaybolan ve Titanic'in enkazını ziyaret etmek isteyen milyarderleri taşıyan deniz aracı Titan'ın oksijen desteği saat 14:08 itibari ile tamamen tükendi. Titanik'in Atlas Okyanusu’ndaki enkazına turistik amaçla sefer yaparken kaybolan denizaltıyı arama alanında bir "enkaz" bulundu. Atlantik Okyanusu'nda kaybolan denizaltı şirketi OceanGate, denizaltıda bulunan 5 kişinin öldüğünü açıkladı.
22.06.2023 Dünya
Asgari ücrete ara zam var mı, temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak 2023?
Asgari ücrete ara zam var mı, temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak 2023? Asgari ücret ne kadar olacak 2023, asgari ücrete ara zam var mı? sorularının yanıtı belli oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milletvekili olarak seçildiği Mersin'in Erdemli ilçesinde Mersinli işadamı Hüseyin Çalışkan'ın otelinde düzenlenen "İş İnsanları ile Hasbihal Toplantısı"nda, işadamları ile bir araya geldi ve asgari ücrete ara zam konusunda açıklamalarda bulundu. Peki, asgari ücrete ara zam gelecek mi?
23.05.2023 Çalışan Hakları
Bakan Nebati'den asgari ücret zammı açıklaması
Bakan Nebati'den asgari ücret zammı açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milletvekili olarak seçildiği Mersin'de düzenlenen "İş İnsanları ile Hasbihal Toplantısı"nda, işadamları ile bir araya gelirken, dikkat çeken asgari ücret zammı açıklaması yaptı.
23.05.2023 Ekonomi
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
NATO subayı kılığına girdiler, iş adamını dolandırdılar! Yarım asırlık dava
NATO subayı kılığına girdiler, iş adamını dolandırdılar! Yarım asırlık dava NATO subayı kılığına giren dolandırıcılar 200 dönümlük arsayı fahiş fiyattan sattı. Arsayı alan ve dolandırıldığını anlayan işadamı Salih Peynirci, dönemin gazetelerine manşet oldu. Yalova’da 1969 yılında yaşanan yarım asırlık emlak dolandırıcılığı davasında sona yaklaşıldı.
31.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İHA ve SİHA konusu 6'lı masanın hazımsızlığın ilk değil son örneğidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İHA ve SİHA konusu 6'lı masanın hazımsızlığın ilk değil son örneğidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin stratejik yatırımlarını engellemeyi hayal edenlerin hevesini kursağında bırakacaklarını belirterek, “Yabancı komiserlerden medet uman müstemleke temsilcilerinin ülkemizi bataklığa sürüklemesine göz yummayacağız. Siyasi istikrarsızlık ikliminin yeniden hortlatılmasına müsaade etmeyeceğiz. Son birkaç ayda yaşadıklarımız altılı çürük yapının Türkiye’ye kavga, entrika, kriz ve kaos dışında hiçbir şey vaad etmediğini gösteriyor” dedi. Altılı masanın İHA ve SİHA’ları hedef almasını, Türkiye’yi güvensiz ve itibarsız olarak lanse etmesini de eleştiren Erdoğan, “İftiralar karşısında biz siyasetçilerden önce iş dünyası güçlü tepki vermeliydi. Yıkım masasının son dönemde bürokrasiden savunmaya, ekonomiye, tehdit dozunu arttırmasında bu sessizliğin önemli payı olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
21.01.2023 Gündem
Başkentte iş adamı, öğretim üyesini öldürdü
Başkentte iş adamı, öğretim üyesini öldürdü Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir restoranda çıkan tartışmada iş adamı P.A., belinden çıkardığı tabancasıyla ateş ederek öğretim üyesi G.Ç.’yi öldürdü.
25.12.2022 Yaşam
Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu! 3 milyonluk yüzük sahte mi?
Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu! 3 milyonluk yüzük sahte mi? Hadise’den boşanan Mehmet Dinçerler, eşine hediye ettiği 3 milyon liralık yüzüğün sahte olduğu iddiasına ilk kez yanıt verdi.
13.12.2022 Magazin
Evlenme hazırlığındaki çiftleri ilgilendiren emsal karar! Manevi tazminat ödeyecek
Evlenme hazırlığındaki çiftleri ilgilendiren emsal karar! Manevi tazminat ödeyecek Evlenecek yeğeni için bir organizasyon şirketi ile iletişime geçen iş insanının başına gelen olay milyonlarca çifti ilgilendiriyor. Otelle görüşüp rezervasyon yaptırarak kira bedelini ödeyen iş insanı, tarihi önce genç çifte sonra da tüm çevresine duyurdu. Düğüne bir gün kala organizasyon şirketinden gelen haber ise aileyi adeta şoke etti. Konu ise yargıya taşındı, çıkan karar ise emsal oldu. İşte detaylar...
10.12.2022 Gündem
Gökyüzünde 380 bin voltla gelen ölüm! Bursa'daki uçak kazasının görüntüleri ortaya çıktı
Gökyüzünde 380 bin voltla gelen ölüm! Bursa'daki uçak kazasının görüntüleri ortaya çıktı Bursa’da geçtiğimiz hafta 2 kişinin hayatını kaybettiği uçağın düşme anı çevrim santralinin güvenlik kameralarına yansıdı. Düşen uçağın doğalgaz kombine çevrim santralinin ürettiği 380 bin voltluk elektrik taşıyan yüksek gerilim direği ve tellerine dokunduğu, o sırada alev aldığı daha sonra da yere düştüğü görüldü. Görüntüler Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından incelemeye alındı.
5.12.2022 Gündem
Düşen uçağın havalimanındaki görüntüsü ortaya çıktı! Yaşamını yitiren kadının son paylaşımı dikkat çekti
Düşen uçağın havalimanındaki görüntüsü ortaya çıktı! Yaşamını yitiren kadının son paylaşımı dikkat çekti Bursa'da düşen tek motorlu 2 yaşındaki uçağın Yunuseli Havalimanı'ndan son kalkış görüntüsü ortaya çıktı. Ayrıca düşen uçakta hayatını kaybedenlerin işadamı olan pilot Hakan Köksal (54) ve güzellik uzmanı yolcu Burcu Sağlam (22) olduğu açıklandı.
1.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Mısır ile bu iş yoluna girdiyse aynı şekilde Suriye ile de bu iş yoluna girebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Mısır ile bu iş yoluna girdiyse aynı şekilde Suriye ile de bu iş yoluna girebilir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da gençlik buluşması programına katıldı. Erdoğan, Türkiye Mısır ilişkilerinde güzel gelişmelerin olacağına inandığını belirterek, "Bizim körfez ülkeleriyle olan küslüğümüzü menfaate çevirmek isteyenler oldu. Tabi bunlar giderilince oyunlar bozuldu. İşte bunların içerisinde Birleşik Arap Emirlikleri. İşte bizim Birleşik Arap Emirlikleri'yle münasebetlerimiz gayet iyi bir konumda. Daha da iyi olacak inşallah. Bu tabi malum bazı çevreleri rahatsız ediyoruz. Bundan sonraki süreçte nasıl Mısır ile bu iş yoluna girdiyse aynı şekilde Suriye ile de bu iş yoluna girebilir. Siyasette küslük olmaz." dedi.
27.11.2022 Siyaset
Abdurrahim Albayrak'ın acı günü! Torunu feci şekilde hayatını kaybetti
Abdurrahim Albayrak'ın acı günü! Torunu feci şekilde hayatını kaybetti Galatasaray'ın eski yöneticisi İş insanı Abdurrahim Albayrak'ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı, Şişli Nişantaşı'ndaki AVM'nin dördüncü katından düşerek hayatını kaybetti.
20.11.2022 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Özer: Son 20 yılda eğitimde sessiz devrim gerçekleşti
Milli Eğitim Bakanı Özer: Son 20 yılda eğitimde sessiz devrim gerçekleşti Sağlık Bilimleri Üniversitesi akademik yıl açılış töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Son 20 yılda okul öncesinden yükseköğretime kadar eğitimin tüm kademelerinde sessiz bir devrim gerçekleşti. 2000’li yıllarda ortaöğretimdeki kız çocuklarının okullaşma oranı yüzde 39.2’ydi bugün yüzde 94.66. Yükseköğretimdeki kadınların okullaşma oranı da 2014’ten itibaren erkekleri geçti” dedi.
16.11.2022 Gündem
Fiyatlar bugün yüzde 30 ucuzladı! Balık tezgahlarının ateşi düştü
Fiyatlar bugün yüzde 30 ucuzladı! Balık tezgahlarının ateşi düştü Kocaeli'de av sezonunun başlamasıyla birlikte hem tezgahlarda balık çeşitliliği arttı, hem de fiyatlar yaklaşık yüzde 30 oranında düştü. Öte yandan Karadeniz’e açılan balıkçı teknelerinin ağları palamutla dolarken binlerce kasa palamutla geri dönen balıkçılar sezonun bereketli başladığını ifade etti.
13.09.2022 Ekonomi
Vergi rekortmeni işadamı Süleyman Ok hayatını kaybetti
Vergi rekortmeni işadamı Süleyman Ok hayatını kaybetti Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en eski esnaflarından Süleyman Ok, 93 yaşında hayatını kaybetti.
13.09.2022 Ekonomi
Bakan Varank ve Bakan Özer, OSB'lerde Okul Öncesi Eğitim Kurumu Açılmasına İlişkin İşbirliği Protokolü İmza Töreni'ne katıldı
Bakan Varank ve Bakan Özer, OSB'lerde Okul Öncesi Eğitim Kurumu Açılmasına İlişkin İşbirliği Protokolü İmza Töreni'ne katıldı Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasındaki Organize Sanayi Bölgelerinde Okul Öncesi Eğitim Kurumu Açılmasına İlişkin İş Birliği Protokolü, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından imzalandı. İmza töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer "Yıllardan beri siz aradığımız elemanı bulamıyoruz diyorsanız bu bizim suçumuz değil, bu 1999'daki katsayı uygulamasının bu ülkeye ödettiği bir maliyettir. İmam hatiplilerin ve meslek okullarının, yüksek öğretime girişlerinin korkularının çıkarttığı bir eğitim politikasıdır. İstediler ki, imam hatip mezunları kaymakam olmasın, bürokrat olmasın, işadamı olmasın, en başarısız öğrenciler imam hatipe gitsin" dedi.
2.09.2022 Gündem
Yeşilçam’ın unutulmaz filmi Devlerin Aşkı dizi oluyor! Devlerin aşkı dizisi oyuncu kadrosu açıklandı mı?
Yeşilçam’ın unutulmaz filmi Devlerin Aşkı dizi oluyor! Devlerin aşkı dizisi oyuncu kadrosu açıklandı mı? Yeşilçam’ın kült filmlerinden Devlerin Aşkı dizi olacak! Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın oynadığı Devlerin Aşkı'nın uyarlanacağı dizi için oyuncu kadrosu merak edilirken dizinin ne zaman ekranlarda olacağı ise merak konusu. Peki, Devlerin aşkı dizisi oyuncu kadrosu açıklandı mı? Devlerin Aşkı dizisi başrollerinde kimler olacak? Devlerin Aşkı dizisi ne zaman başlıyor? Devlerin aşkı dizisi hangi kanalda? Devlerin Aşkı konusu ne? İşte Devlerin Aşkı dizisi hakkında merak edilenler…
19.08.2022 Televizyon
Suudi Arabistanlı işadamı Mısır Cumhurbaşkanı Sisi’yi överken kalp krizi geçirdi
Suudi Arabistanlı işadamı Mısır Cumhurbaşkanı Sisi’yi överken kalp krizi geçirdi Suudi Arabistanlı iş adamı Mohammad Al Qahtani, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'den övgüyle bahsettiği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
10.08.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İşadamı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işadamı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.