Kredi fırsatı! Hemen hesaplara geçiyor, 50 bin TL kefilsiz ve teminatsız...
Kredi fırsatı! Hemen hesaplara geçiyor, 50 bin TL kefilsiz ve teminatsız... Kredi kararı! 50 bin liraya ve 36 ay vadeye kadar kredi verilecek. Onaylandıktan sonra hemen hesaplara geçiyor. İş Bankası resmen duyurdu ve kullanıma sunuldu. Çiftçilere yönelik dijital kanallar üzerinden sunulan 'Anında Tarım Kredisi' kefilsiz ve teminatsız olarak veriliyor. Başvurular şubeye gitmeden bankanın İşCep veya İnternet Şubesi üzerinden yapılıyor.
15.11.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Yeni dönem başlıyor, tüm müşteriler...
İş Bankası resmen duyurdu! Yeni dönem başlıyor, tüm müşteriler... İş Bankası müşterilerini yakından ilgilendiriyor. Yeni süreç başlıyor. Resmen duyuruldu. Detaylar belli oldu. Türkiye İş Bankası, esnaf ve KOBİ’lerin ticari hayatlarını kolaylaştırmak için geliştirdiği yeni çözümü DijiKolay ile ticari müşterilerin dijitalleşme ihtiyaçlarını karşılıyor ve hizmetleri tek bir çatı altında kolay ve ayrıcalıklı bir şekilde sunuyor.
22.10.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen açıkladı! Kredi kartları...
İş Bankası resmen açıkladı! Kredi kartları... İş Bankası açıkladı. Kredi kartlarıyla yapılan işlemlerle ilgili yüz binlerce müşteriyi yakından ilgilendiren gelişmeler tek tek duyuruldu. Dev bankadan yapılan açıklamada salgın nedeniyle yaşanan tedirginliği ortadan kaldırmak amacıyla kredi kartıyla temassız işlemlerden ve yeni ödeme sisteminden bahsedildi. Aynı zamanda önem kazanan bir diğer konunun ise alışverişlerdeki kartlı ödemeler olduğu ifade edildi.
24.11.2020 Ekonomi