Irmak Ünal İnstagram

Irmak Ünal İnstagram

Son dakika Irmak Ünal instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Irmak Ünal instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Irmak Ünal instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Irmak Ünal İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ırmak ünal instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 ırmak ünal instagram haberi bulunmuştur. Tüm ırmak ünal instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Irmak Ünal'dan Mustafa Sandal'a aşk göndermesi
Irmak Ünal'dan Mustafa Sandal'a aşk göndermesi Oyuncu Irmak Ünal Instagram hesabından yaptığı aşk paylaşımıyla, birlikte olduğu iddia edilen şarkıcı Mustafa Sandal'a göndermede bulundu
13.11.2018 Magazin
Irmak Ünal'dan seksi selfie!
Irmak Ünal'dan seksi selfie! Oyuncu Irmak Ünal, instagram hesabından paylaştığı selfie ile fit vücudunu gözler önüne serdi.
14.09.2017 Magazin
İşte Irmak Ünal'ın dostu!
İşte Irmak Ünal'ın dostu! Irmak Ünal, Londra'da sevimli bir arkadaş buldu.
30.08.2017 Magazin
Irmak Ünal'ın eşi çıldırdı: Yeter artık...
Irmak Ünal'ın eşi çıldırdı: Yeter artık... Irmak Ünal yeni bir dövme yaptırmaya karar verince, eşi Emre Karabacak "Yeter artık her yerin dövme bu durumdan hoşnut değilim" diyerek resti çekti.
3.07.2017 Magazin
Irmak Ünal'ın kusursuz fiziği!
Irmak Ünal'ın kusursuz fiziği! Sanat dünyasının en sportif annesi Irmak Ünal, Anneler Günü'nde KüçükÇiftlik Park'ta düzenlenen etkinlikte kaslarıyla şov yaptı.
16.05.2017 Magazin
Irmak Ünal’dan 'yasak aşk' açıklaması!
Irmak Ünal’dan 'yasak aşk' açıklaması! Irmak Ünal, hakkında yapılan bir habere sert tepki gösterdi. İşte Irmak Ünal'ın 'yasak aşk' açıklaması...
7.04.2017 Magazin
Irmak Ünal’ın cesur paylaşımı! Üzerinde sadece...
Irmak Ünal’ın cesur paylaşımı! Üzerinde sadece... Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımla adından söz ettirdi. İşte Irmak Ünal'ın sosyal medyayı sallayan paylaşımı...
22.03.2017 Magazin
Aylin Kontente'den nostaljik paylaşım! Takipçilerini eskiye götürdü...
Aylin Kontente'den nostaljik paylaşım! Takipçilerini eskiye götürdü... Son olarak 'Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda yer alan Aylin Kontente, son paylaşımıyla nostalji yaptı. Güzel oyuncu, 'Kampüsistan' adlı dizideki rol arkadaşları; Elif Akşar, Mine Tugay, İpek Değer, Irmak Ünal, Tuğçe Kazaz, İstemihan Tuna, Ekim Mağden, Burak altay, Engin Hepileri ve Kaan Urgancıoğlu ile çekilen fotoğrafını paylaştı.
13.04.2022 Magazin
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri… Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022 Televizyon
Irmak Ünal babası Cihan Ünal'ın doğum gününü sosyal medyadan kutladı!
Irmak Ünal babası Cihan Ünal'ın doğum gününü sosyal medyadan kutladı! Geçtiğimiz aylarda radikal bir kararla Bali’ye yerleşen oyuncu Irmak Ünal, babası Cihan Ünal'ın doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı kare ile kutladı.
23.01.2022 Magazin
Irnak Ünal: Yeni yıl rutinim başlıyor
Irnak Ünal: Yeni yıl rutinim başlıyor Geçtiğimiz aylarda radikal bir kararla Bali’ye yerleşen oyuncu Irmak Ünal, yeni hayatından pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor.
12.01.2022 Magazin
‘Yolum açık olsun’
‘Yolum açık olsun’ Irmak Ünal, Yoga Eğitmenlik Eğitimi Sertifikası’na kavuştu.
26.06.2021 Magazin
Irmak Ünal'ın sessizliğinin nedeni ortaya çıktı
Irmak Ünal'ın sessizliğinin nedeni ortaya çıktı Oyuncu Irmak Ünal, sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerden biriydi. Son olarak 31 Aralık'ta paylaşım yapan Ünal'ın o günden beri sesi çıkmayınca hayranlarını merak sardı.
23.02.2021 Magazin
Koronavirüse yakalanan Irmak Ünal'dan haber var!
Koronavirüse yakalanan Irmak Ünal'dan haber var! Koronavirüse yakalanan Irmak Ünal'dan güzel haber geldi. Cihan Ünal'ın oyuncu kızı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla durumunun iyiye gittiğini duyurdu.
4.11.2020 Magazin
Havuz başından paylaştı!
Havuz başından paylaştı! Karantina günlerinde sporunu aksatmayan Irmak Ünal, havuz başından paylaşım yaptı.
31.05.2020 Magazin
Irmak Ünal'dan tatil selfiesi
Irmak Ünal'dan tatil selfiesi Oyuncu Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal, sosyal medya hesabından paylaştığı selfie ile fit vücuduna ne kadar güvendiğini gözler önüne serdi.
23.07.2019 Magazin
Irmak Ünal'a aşk yaradı
Irmak Ünal'a aşk yaradı İki aydır Doğa Hergenç'le birliktelik yaşayan oyuncu Irmak Ünal'a aşk yaradı.
6.07.2019 Magazin
Irmak Ünal'ın karpuz keyfi
Irmak Ünal'ın karpuz keyfi Oyuncu Irmak Ünal, Bodrum tatiline devam ediyor.
16.08.2018 Magazin
İyi ki doğdun canım babam
İyi ki doğdun canım babam Yağmur-Irmak Ünal kardeşler babaları Cihan Ünal’ın doğum gününü Instagram’da yayınladıkları mesajla kutladı.
22.01.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Irmak Ünal İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ırmak ünal instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.