Irma

Irma

Son dakika Irma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Irma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Irma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Irma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ırma gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 ırma haberi bulunmuştur. Tüm ırma haberleri aşağıda listelenmiştir.
6'ncı kattan düştü, Müslüman oldu: Yaşamam mucizeydi
6'ncı kattan düştü, Müslüman oldu: Yaşamam mucizeydi 6'ncı kattan düştükten sonra ağır yaralanan ve "Hastanede doktorlar yaşamamın imkansız olduğunu söyledi. Ben de hastaneden çıkınca Müslüman olacağım diye Allah’a söz verdim" diyen Gürcistanlı Irma Shakıashvılı, kelimeişehadet getirerek Müslüman oldu.
19.01.2023 Yaşam
Okul katliamında eşini kaybetti acısına iki gün dayanabildi! İki gün sonra üzüntüden öldü...
Okul katliamında eşini kaybetti acısına iki gün dayanabildi! İki gün sonra üzüntüden öldü... ABD'yi dünyayı şok eden okul saldırısında öğretmen eşini kaybeden koca üzüntüden hayatını kaybetti. Lise hayatı boyunca sınıf arkadaşları tarafından konuşması ve giyinişiyle alay edilen 18 yaşındaki gencin yaptığı katliamın yarattığı şok dalgaları dünyayı sarsıyor. Saldırganın babası şoke eden bir açıklamada bulundu.
27.05.2022 Dünya
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi!
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi! Anadolu rock ozanı olarak tanınan Cem Karaca’nın ölümünün üzerinden 18 yıl geçti. Sosyal mesajlar içeren şarkılarıyla dönemine damga vuran Cem Karaca ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca ölüm sebebi ne? Cem Karaca ölüm tarihi ne? İşte Cem Karaca’nın hayatı ve şarkıları!
8.02.2022 Kültür Sanat
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı!
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı! Anadolu rock müziğinin öncülerinden Cem Karaca, ölümünün 17'nci yılında anılıyor. Anadolu rock ozanı olarak anılan Cem Karaca, Türkiye'nin en özgün sesine ve stiline sahip şarkıcılarından biri olarak kabul ediliyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca kaç yaşında, neden öldü? İşte Cem Karaca'nın hayatı, şarkıları ve hakkında merak edilenler...
8.02.2021 Gündem
İyi maaş, ücretsiz konaklama imkanı ve...  Başvuranlar işkenceciye dönüştü
İyi maaş, ücretsiz konaklama imkanı ve... Başvuranlar işkenceciye dönüştü 1944'te, Almanya'da yayınlanan bir gazetede, iyi maaş, ücretsiz yeme içme, konaklama ve kıyafet imkanları karşılığında 20 ila 40 yaş arasında, sağlıklı kadın işçiler arandığına dair bir iş ilanı yayınlanır. Bu ilana başvuran kadınları, hiç tahmin etmeedikleri bir şey beklemektedir.
20.01.2021 Dünya
Kasırgaların görülme sıklığı yüzde 330 arttı
Kasırgaların görülme sıklığı yüzde 330 arttı Kasırgaların görülme sıklığındaki artışa ağırlıklı olarak artan hava sıcaklığı neden oluyor.
12.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Korkulan oldu! Yüz binlerce insan evini terk ediyor...
Korkulan oldu! Yüz binlerce insan evini terk ediyor... Uçaklar havalandı, kaydedilen görüntüler tüyler ürperticiydi. Yeryüzüyle teması ölüm getirdi, ABD'de yüz binlerce insan evini terk ediyor.
2.09.2019 Dünya
Polis baskınında sahibini 'Annecim, polis' diye uyaran papağana gözaltı
Polis baskınında sahibini 'Annecim, polis' diye uyaran papağana gözaltı Brezilya'da bir papağan, uyuşturucu kaçakçısı olduğu iddia edilen sahiplerini polis baskını sırasında "Annecim, polis" diyerek uyardığı suçlamasıyla gözaltına alındı.
27.04.2019 Dünya
Gülriz Sururi vefat etti
Gülriz Sururi vefat etti Ünlü sanatçı Gülriz Sururi 90 yaşında hayatını kaybetti.
1.01.2019 Magazin
'Bizi rezil ettin Macron'
'Bizi rezil ettin Macron' Fransa tarihinin en genç Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Karayipler'deki kasırgazede Saint Martin adasını ziyaretinde yerel halkla kaynaştı. Ancal el hareketi yapan üstü çıplak gençlerin Macron'la çektirdiği fotoğraf, Fransa'da büyük tartışma kopardı.
1.10.2018 Dünya
100 yaşındaki ağaçla evlendi!
100 yaşındaki ağaçla evlendi! ABD'de bir kadın, kesilme tehdidi altındaki ağaçla evlendi.
26.03.2018 Dünya
ABD 2017'de bunun için tam 306 milyar dolar harcadı
ABD 2017'de bunun için tam 306 milyar dolar harcadı ABD Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresinden (NOAA) yapılan açıklamada, ABD'nin 2017 yılında yaşanan kasırga, orman yangınları, seller ve kuraklık nedeniyle yaptığı harcamaların 306 milyar doları bulduğu belirtildi.
8.01.2018 Dünya
2017 böyle
2017 böyle Savaşlar, çatışmalar, siyasi krizler, terör saldırıları, kazalar ve doğal afetler, 2017’de de dünya gündemini meşgul etti.
31.12.2017 Dünya
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı Yılın Arama Trendleri 2017’nin Türkiye’de altı farklı kategoriden oluşan yükselen arama trendleri listelerinde ilk sırayı Vatan Şaşmaz aldı.
14.12.2017 Yaşam
Türk genci tarih yazdı
Türk genci tarih yazdı ABD’de doğup büyüyen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Hacıbey Çatalbaşoğlu, yerel seçimde New Haven Belediye Meclis Üyeliğine seçildi, ABD tarihindeki en genç siyasetçi unvanını kazandı
12.11.2017 Dünya
Yıllar sonra ilk kez! 5 ABD Başkanı bir arada...
Yıllar sonra ilk kez! 5 ABD Başkanı bir arada... ABD'nin 5 eski başkanı Jimmy Carter, Barack Obama, Bill Clinton ile baba ve oğul George Bush'lar, Harvey, Irma ve Maria kasırgalarının yaralarının sarılması amacıyla düzenlenen bağış konserinde bir araya geldi. Konsere görüntülü bağlantı ile katılan Donald Trump ise eski söylemlerinden farklı olarak eski başkanları "ABD'nin en iyi kamu çalışanları" olarak nitelendirdi. Ancak yapılan konuşmalarda eski başkanlardan hiç biri Trump ile ilgili tek bir kelime bile etmedi.
22.10.2017 Dünya
ABD'de acil durum ilan edildi! Yine geliyor, bu kez...
ABD'de acil durum ilan edildi! Yine geliyor, bu kez... ABD'nin güneyinde Louisiana, Mississippi ve Alabama eyaletleri ile Florida'nın batı bölgelerinde kasırga nedeniyle acil durum ilan edildi
7.10.2017 Dünya
Orta Amerika'da Nate can aldı
Orta Amerika'da Nate can aldı Orta Amerika'da etkili olan tropikal fırtına Nate nedeniyle bölge ülkelerinde en az 22 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
6.10.2017 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan kritik uyarı!
Dışişleri Bakanlığı'ndan kritik uyarı! ABD'yi Irma'dan sonra sarsan Maria Kasırgası'na karşı Türkiye'den önemli bir uyarı yapıldı. Dışişleri Bakanlığı, Türk vatandaşları uyardı.
29.09.2021 Gündem
Türk Dışişleri'nden seyahat uyarısı!
Türk Dışişleri'nden seyahat uyarısı! Türkiye, vatandaşlarını, Irma Kasırgası'nın ardından Karayip adalarını vurmaya başlayan Maria kasırgasının etkili olduğu bölgelere zorunlu olmadıkça seyahat etmemeleri yönünde uyardı.
20.09.2017 Dünya
Çatılar uçtu, havaalanları ve köprüler kapatıldı!
Çatılar uçtu, havaalanları ve köprüler kapatıldı! ABD Ulusal Kasırga Merkezi (NHC), Karayip Adaları'nı vurmaya hazırlanan Maria Kasırgası'nı, kasırga ölçeğinin en güçlü düzeyi olan Kategori 5'e yükseltti. NHC, Maria Kasırgası'nın saatte 260 km rüzgar hızıyla Karayipler'deki Dominica adalarını vurduğunu açıkladı.
19.09.2017 Dünya
'Maria'ya hazırlanıyorlar!
'Maria'ya hazırlanıyorlar! Irma Kasırgası'nın vurduğu Karayipler, Atlantik Okyanusu'nda oluşan yeni bir kasırgaya hazırlanıyor
18.09.2017 Dünya
Trump, Irma kasırgasının etkilediği Florida'ya gitti
Trump, Irma kasırgasının etkilediği Florida'ya gitti ABD Başkanı Donald Trump, Irma kasırgasının etkilediği Florida eyaletini ziyaret etti.
14.09.2017 Dünya
Amerika'dan Acun Ilıcalı'ya kötü haber!
Amerika'dan Acun Ilıcalı'ya kötü haber! ABD'nin güneyini vuran Irma Kasırgası, Acun Ilıcalı'nın Brezilya'da yapacağı programın geç başlamasına neden oldu. Kasırga, Ilıcalı'nın işlerini aksattı.
14.09.2017 Magazin
Evlerin dörtte biri yıkıldı!
Evlerin dörtte biri yıkıldı! ABD'nin Florida eyaletini vuran Irma Kasırgası'nın , anakaranın hemen güneyinde bulunan Florida Keys adalarındaki evlerin dörtte birinin yıktığı bildiriliyor.
13.09.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Irma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ırma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.