Irak Şam İslam Devleti

Irak Şam İslam Devleti

Son dakika Irak Şam İslam Devleti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Irak Şam İslam Devleti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Irak Şam İslam Devleti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Irak Şam İslam Devleti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ırak şam islam devleti gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.722 ırak şam islam devleti haberi bulunmuştur. Tüm ırak şam islam devleti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Telegram'da kadınlar için büyük tehlike! Çıplak fotoğraflar...
Telegram'da kadınlar için büyük tehlike! Çıplak fotoğraflar... Dünya çapında en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram'la ilgili araştırma korkunç bir gerçeği ortaya koydu. BBC tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarına göre kadınların izni olmadan paylaşılan çıplak fotoğraflarla dünya çapında şantaj ve taciz yapılıyor.
16.02.2022 Gündem
İncirlik Üssü Adana merkezine yakın mı? ABD dışında İncirlik Üssünü kullanan var mı?
İncirlik Üssü Adana merkezine yakın mı? ABD dışında İncirlik Üssünü kullanan var mı? İran ve ABD arasında yaşanan gerilim gözlerin ABD’nin Türkiye İncirlik’te bulunan üssüne çevirdi. Arama motorlarında şimdiden İncirlik Üssü nerede? İncirlik Üssü kullanım süresi ne kadar? soruları araştırılmaya başlandı. İşte detaylar…
8.01.2020 Gündem
Gizemli tutukluluktan terör 'devletinin' başına uzanan bir hayat
Gizemli tutukluluktan terör 'devletinin' başına uzanan bir hayat ABD'nin ölü ele geçirdiğini duyurduğu DEAŞ elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'nin yaşamındaki karanlık dönemler halen aydınlanmadı.
27.10.2019 Dünya
İskandinav turistleri öldürmekten suçlu bulunan 3 Faslı IŞİD destekçisine idam cezası
İskandinav turistleri öldürmekten suçlu bulunan 3 Faslı IŞİD destekçisine idam cezası Fas'ta iki İskandinav turisti öldürmekten suçlu bulunan 3 IŞİD destekçisi idama mahkum edildi. 24 yaşındaki Danimarkalı Louisa Vesterager Jespersen ile 28 yaşındaki Norveçli turist Maren Ueland, 17 Aralık'ta Atlas Dağları'nda başları kesilmiş olarak bulunmuştu.
19.07.2019 Dünya
'IŞİD lideri Bağdadi' 5 yıl sonra ilk kez görüntülü mesaj yayınladı
'IŞİD lideri Bağdadi' 5 yıl sonra ilk kez görüntülü mesaj yayınladı Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) lideri Ebubekir el Bağdadi olduğu düşünülen bir kişi yayınladığı görüntülü mesajında IŞİD militanlarının öldürülmeleri ve hapse atılmaları nedeniyle intikam sözü verdi.
30.04.2019 Dünya
'ABD hezimete uğradı'
'ABD hezimete uğradı' 11 Eylül saldırılarının ardından 136 ülkenin desteğiyle Afganistan'a giren ABD, 18 yıl sonra bölgeden çıkmak için artık kendi hasımlarının da eline bakıyor.
14.03.2019 Dünya
'Katil Robotlar' cepheye gitmeye hazırlanıyor!
'Katil Robotlar' cepheye gitmeye hazırlanıyor! Katil robotlar dendiğinde ilk aklımıza oyun konsollarında gördüğümüz sanal videolar gelebilir ancak yapay zeka gibi yazılım teknolojisinde görülen ilerleme ile katil robotlar artık bilim kurgu olmaktan çıkıyor.
9.11.2018 Bilim ve Teknoloji
"DEAŞ'ı kuran ilk kadrodanım"
"DEAŞ'ı kuran ilk kadrodanım" Şanlıurfa'da DEAŞ terör örgütüne yönelik bir operasyonda örgütün sözde 'Sağlık Emiri' Kefah Beşşar Hüseyin korumasıyla birlikte yakalandı.
25.01.2018 Gündem
'Bitcoin'le IŞİD'e para gönderdi'
'Bitcoin'le IŞİD'e para gönderdi' Pakistan doğumlu ABD vatandaşı bir kadın, IŞİD'e Bitcoin üzerinden para aktarmakla suçlanıyor. Zoobia Şahnaz, JFK Havaalanı'nda gözaltına alındı. Şahnaz'ın avukatı ise müvekkilinin Suriyeli mültecilere para gönderdiğini söyledi.
15.12.2017 Dünya
Papa'ya  hediye Lamborghini
Papa'ya hediye Lamborghini Katolik Kilisesi lideri Papa Francesco'ya, Vatikan bayrağının renklerinde özel üretim bir Lamborghini otomobil hediye edildi. Ancak Papa, bu lüks spor otomobili kullanmayacak.
15.11.2017 Dünya
DEAŞ: Kadınların silahlı cihada katılmaları zorunluluk oldu
DEAŞ: Kadınların silahlı cihada katılmaları zorunluluk oldu Suriye ve Irak'ta son dönemde büyük toprak kayıpları yaşayan Irak Şam İslam Devleti (DEAŞ) örgütü kadınları cepheye çağırdı.
6.10.2017 Dünya
ABD ile İsrail kurdu! Barzani destek verdi
ABD ile İsrail kurdu! Barzani destek verdi Irak istihbaratının imzasını taşıyan 2001 tarihli bir belgeye göre, DEAŞ’ın çekirdek yapısı olan “Tevhid ve Cihat” örgütü, CIA ve Mossad işbirliğiyle kuruldu.
5.10.2017 Dünya
Irak'ta aynı günde 42 idam!
Irak'ta aynı günde 42 idam! Irak'ın güneyindeki Nasiriye'de bir cezaevinde toplam 42 tutuklu asılarak idam edildi.
25.09.2017 Dünya
ABD, İngiltere ve Kuveyt'den acil ortak çağrı!
ABD, İngiltere ve Kuveyt'den acil ortak çağrı! ABD, İngiltere ve Kuveyt, Katar kriziyle ilgili taraflara acil ortak bir çözüm bulunması çağrısında bulundu. Resmi haber ajansı KUNA'ya göre açıklamada Körfez ülkelerine "mevcut krizi acilen frenleme ve en kısa zamanda diyalog yoluyla çözme" çağrısında bulunuldu.
11.07.2017 Dünya
Almanya çekilmeye başladı!
Almanya çekilmeye başladı! Almanya, Ankara ile yaşadığı anlaşmazlık sonrası Pazar günü Adana'daki İncirlik Üssü'nden askerlerini çekmeye başladı.
10.07.2017 Dünya
'Putin IŞİD'den daha büyük bir tehdit!'
'Putin IŞİD'den daha büyük bir tehdit!' ABD'li Senatör ve eski Cumhuriyetçi başkan adayı John McCain, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in küresel güvenliğe Irak Şam İslam Devleti'nden (IŞİD) daha büyük bir tehdit oluşturduğunu söyledi.
30.05.2017 Dünya
'Cihat hapı' laboratuvarına baskın
'Cihat hapı' laboratuvarına baskın Hollanda'nın Limburg eyaletindeki Brunssum kasabasında, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) ve El Nusra militanları tarafından kullanıldığı için "cihat hapı" olarak adlandırılan captagon üreten bir laboratuvar ele geçirdi.
11.05.2017 Dünya
Ve tamamını ele geçirdiler!
Ve tamamını ele geçirdiler! Çoğunluğunu terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'nin oluşturduğu ABD destekli Suriye Demokratik Güçleri (SDG), Tabka kentini ve barajını ele geçirdiğini açıkladı.
12.05.2017 Dünya
Irak'ta IŞİD'in esareti altındaki onlarca Ezidi serbest
Irak'ta IŞİD'in esareti altındaki onlarca Ezidi serbest Birleşmiş Milletler (BM) IŞİD'in Irak'ta esir aldığı ve özgür kalan 36 Ezidi'nin ülkenin kuzeyindeki Duhok'taki sığınma merkezlerine yerleştirildiğini açıkladı
30.04.2017 Dünya
Ve ellerinden alındı!
Ve ellerinden alındı! Irak hükümetine bağlı birliklerin, ülkenin kuzeyindeki antik kent Hatra'yı Irak Şam İslam Devleti'nden (IŞİD) geri aldığı bildirildi. Böylece, IŞİD'in Irak ile Suriye arasında geçiş ve ikmal için kullandığı hatların da kesildiği ifade ediliyor.
27.04.2017 Dünya
Terör örgütü dağılıyor! Türkiye'ye teslim oluyorlar!
Terör örgütü dağılıyor! Türkiye'ye teslim oluyorlar! Terör örgütü IŞİD'e katılmak üzere 2013'ten bu yana Suriye'ye giden Batılıların, örgütten kaçmaya başladığı ve Türkiye sınırında teslim oldukları iddia ediliyor. İddia İngiliz gazetesinden geldi. Detaylar haberin devamında...
28.04.2017 Dünya
Londra saldırısında nehre düşen kadın öldü
Londra saldırısında nehre düşen kadın öldü 22 Mart'ta Londra'da İngiltere Parlamentosu dışında düzenlenen saldırıda Thames Nehri'ne düşen Romanya vatandaşı Andreea Cristea hayatını kaybetti.
7.04.2017 Dünya
Ortalığı karıştıracak iddia! "ABD'den önce onlar saldırdı!"
Ortalığı karıştıracak iddia! "ABD'den önce onlar saldırdı!" ABD'nin Humus'taki askeri üssü vurmasının ardından IŞİD de Humus kırsalında güçlü bir saldırı başlattı.
7.04.2017 Dünya
Dünyaya acil uyarı!
Dünyaya acil uyarı! Uluslararası Af Örgütü (Amnesty International), Irak'ta IŞİD'in elindeki Musul'u geri almak için ABD öncülüğünde sürdürülen operasyonda sivillerin korunması için yeterli önlemin alınmadığı uyarısında bulundu.
28.03.2017 Dünya
Kürtler ne istiyor? Türkiye çıkın dedi ama...
Kürtler ne istiyor? Türkiye çıkın dedi ama... Türkiye'nin El Bab'tan sonraki hedefi Menbiç. ABD ile görüşmeler yapıldı. Bölgedeki terör örgütleriyle ilgili Türk yetkililer her gün kabul edilemez mesajı veriyor. Peki Menbiç neden bu kadar önemli? Bölgede kim ne istiyor?
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Irak Şam İslam Devleti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ırak şam islam devleti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.